• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

tommbik çok saol kaç günde belli olur acaba çatlayıp çatlamadığı ben tedavi gördüm biraz hassaslaştım bu konuda bu ay 17 sinde adet gördüm 25 gibi az önce arkadaş yazdı teste başla die heycanlıyım:KK16:
rica ederim ne demek.işi gücu bıraktım hep burayı okuyorum soranlara da yardımcı oluyorum bütün gün:)
canım onu bilemeyiz zaten ovülasyon testini de bu yüzden yapıyoruz normalde beklenen adet tarihinden 14 gün önce olması lazım ama herkeste farklı oluyor. sondan 14 gün say o aralar olması lazım. ama 2-3 gün erken yada geç olabilir. benim tam 14 gün önce çatladı yumurtam. 12 yi de duydum 18i de. ne desem yalan olur.

anladım canım yarın başlıycam işte kullanma talimatında sabah 10 akşam 22 diyor o saatler arası yapıcam artık eczaneden galenik die bir test aldım içinde 5 tane var bu gün birde netten sipariş verdim bakalım hayırlısı yapar yapmaz durumu bildiricem sana:KK66:

anladım canım yarın başlıycam işte kullanma talimatında sabah 10 akşam 22 diyor o saatler arası yapıcam artık eczaneden galenik die bir test aldım içinde 5 tane var bu gün birde netten sipariş verdim bakalım hayırlısı yapar yapmaz durumu bildiricem sana:KK66:
canım akşam 18 gibi yaparsan daha iyi olur. bu lh hormonu gün içinde salgılanıyormuş çünkü.
testten 4 saat önce sıvı ve tatlı tüketme diyorlar her akşam da aynı saatte yap diyorlar.
galenik ben de almıştım ama bozdum testleri on sn idrara tut diyor ya öyle yapma pet bardağa yap içine batır.
idrara tutunca çubuk emmedi ben yaptığımda. şimdi surelab kullanıyorum memnunum hem de daha ucuz galenik 5 tane 20 tl vermiştim şurelabta 20+6 ya o kadar verdim. hadi hayırlısı olsun.

Yaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo :cry:

Yaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo :cry:
ilişkiden sonra sakın kalkma en az yarım saat ayaklarını yukarı dik bi de öyle giyin yat duşunu sabah al canım ben bu sefer öyle yapmıştım akmadılar ama hamile kalabildim mi bilmiuyorum

Ben
ilişkiden sonra sakın kalkma en az yarım saat ayaklarını yukarı dik bi de öyle giyin yat duşunu sabah al canım ben bu sefer öyle yapmıştım akmadılar ama hamile kalabildim mi bilmiuyorum
Benm iki gün sonra ovülasyonum yarım saattten fazla uzanıyorum fakat mecburen kalkmak zorunda kalıyorum eşim gece calışıyo bu hafta şansıma akşam 6-7 gibi ilişki oluyo malesef.. akıyo gidiyo tutar mı bilemedim..

Ben

Benm iki gün sonra ovülasyonum yarım saattten fazla uzanıyorum fakat mecburen kalkmak zorunda kalıyorum eşim gece calışıyo bu hafta şansıma akşam 6-7 gibi ilişki oluyo malesef.. akıyo gidiyo tutar mı bilemedim..
Bu ovülasyonda ayağını duvara dikmeyi dene canım inşallah böyle akmaz

Tamam canm Allah razı olsun.. senin kaçgün gecti ovülayondan var mı belirti
Ovülasyondan 10 gün geçti canım birsürü belirtiler var ama bi gidiyo bi geliyo belirtiler psikolojik de olabilir. Alt karında şişlik ve ağrı var o hiç gitmiyo. Sabah test yapacaktım ama bu gidişle servise zor yetişçem uyuyamıyorum bi türlü :(

Ovülasyondan 10 gün geçti canım birsürü belirtiler var ama bi gidiyo bi geliyo belirtiler psikolojik de olabilir. Alt karında şişlik ve ağrı var o hiç gitmiyo. Sabah test yapacaktım ama bu gidişle servise zor yetişçem uyuyamıyorum bi türlü :KK43:
Ama bak çok gec oldu ben yarın geç gidicem işe diye bu saate kadar oturuyorum sen yat bence sabahta bi test yap istersen yada adetini bekleyebilirsen o günü beke ama heyecandan beklermisin bilemem.:KK25: İnşallah hayırlı haberlerini alrz..

Ama bak çok gec oldu ben yarın geç gidicem işe diye bu saate kadar oturuyorum sen yat bence sabahta bi test yap istersen yada adetini bekleyebilirsen o günü beke ama heyecandan beklermisin bilemem.:KK25: İnşallah hayırlı haberlerini alrz..
Çok başağrım var Ondan uyuyamıyorum canım ilaç da içemiyorum ama ben en iyisi uyumaya çalışayım burada takıldıkça hiç uyuyamam yarın da test yapamam.hadi iyi geceler uyuyayım ben artık

kızlarrr günaydın bana dokdorum akan spermlerin sorun olmadıgını zaten yeterince içeri gittiğini söyledi moralimizi yüksek tutalım yeter.ben bu ay hamile kalamassam önümüzde ki ay tekrar hsg çekilicem:KK43:

kızlarrr günaydın bana dokdorum akan spermlerin sorun olmadıgını zaten yeterince içeri gittiğini söyledi moralimizi yüksek tutalım yeter.ben bu ay hamile kalamassam önümüzde ki ay tekrar hsg çekilicem:KK43:

ne kadardır hamile kalmaya çalısıyorsun peki ?

selam 1.5 yıl oldu küçük bir operasyon da geçirdim aralık ayında rahim de yapışıklık vardı onu açtılar 2 ay spral takılıydı bu ay cıktı.

Back