Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

arkadaşlar merhaba. ben ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladıktan sonra bi daha yapmadım. çift çizgiyi gördüğüm gün ve onun ertesi günü çalışmamız oldu acaba tekrar ovulasyon testi yapmamakla hatamı yaptım adetim ayın 26 sında merakla bekliyorum ama şimdi. kafam karıştı hatamı yaptım yapmamakla

kızlar bugün doktora gittim adetimin 3. gün gel demişti ve yumurta tembelliği var dedi hap verecek galiba kan tahlili verdik ama çıkmadı daha. moralim çok bozuk benim gibi olup da hamile kalan var mı ve ne gibi işlemlerden geçiyoruz bilen varsa söyleyin lütfen çok merak ediyorum

Kafana takma canım çift çizgiyi görmüşsün yeterl çalışmayı da yapmışsın devam etmenin anlamı yok. Ama çalışmalara gün aşırı devam

Kizlaar testlerimin fotosunu yollasam bakar misinizz kafam karisti 11. Gun kasiklarm agridi test koyu ciktii yumurtladim sandimm 14. Gun ve bu gun yani 15. Gun hala koyuu

Kizlaar testlerimin fotosunu yollasam bakar misinizz kafam karisti 11. Gun kasiklarm agridi test koyu ciktii yumurtladim sandimm 14. Gun ve bu gun yani 15. Gun hala koyuu
Hemen yollarsan ben bakarım canım ama çıkçam birazdan.sen gönder herkes yardımcı olur burda

Hemen yollarsan ben bakarım canım ama çıkçam birazdan.sen gönder herkes yardımcı olur burda
Canim 11 yazan en alttakiler gibiydi bu gune kadar siliklesti beklemektenn ama seydi iki cizgi de yariya kadar ayni koyuluktaydi

Eklentiler

• 20150221_181615.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 175
Canim 11 yazan en alttakiler gibiydi bu gune kadar siliklesti beklemektenn ama seydi iki cizgi de yariya kadar ayni koyuluktaydi
Canım bilemedim gerçekten koyular.yumurta çatlamadı kiste mi donüştü acaba? Adetle atılıyor öyleyse, hiç merak etme

Kist olursa da koyu mu cikiyomuss onu bilmiyodum cnm benn
Öyleymiş canım hamilelik olsa da şimdi çok erken testte çıkması için. Tekrar yumrtlasan da sonra çizginin yine açılması lazımdı.benim fikrim kist yönünde ama dediğim gibi adetle atılır

Öyleymiş canım hamilelik olsa da şimdi çok erken testte çıkması için. Tekrar yumrtlasan da sonra çizginin yine açılması lazımdı.benim fikrim kist yönünde ama dediğim gibi adetle atılır
Insallah canim korktum simdi yaa doktora gitsem gorunur mu ki hafta icinde

Kızlar merhaba naslsnz.. ya bişi sorcam dün bi yakınımla konuştumda yumurtlama ayda üç kez oluyo dedi kafam karıştı.. bi adet sonu adet ortası bide adete yakınmış sizce varmıdır öyle bişey..

Kızlar merhaba naslsnz.. ya bişi sorcam dün bi yakınımla konuştumda yumurtlama ayda üç kez oluyo dedi kafam karıştı.. bi adet sonu adet ortası bide adete yakınmış sizce varmıdır öyle bişey..
İlk kez duyuyorum canım ama araştırayım

Ayy kist oluncadamı çift çizgi çıkıyo şookklardaym bişey daha öğrendim.. ben daha çift çizgiyi yakalayamadm yaa sanırsam persembe günü..

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim 6-7 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay ilk kez ovu testi kullanmaya başladık. resim aşağıdaki şekilde. Yumurtlama oldu mu? Çift koyu olsun diye bekledik ama renk açılmaya başlayınca 14.gün öğleden sonra deneme oldu. Sizce doğru mu yaptık? Yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…