• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim 6-7 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay ilk kez ovu testi kullanmaya başladık. resim aşağıdaki şekilde. Yumurtlama oldu mu? Çift koyu olsun diye bekledik ama renk açılmaya başlayınca 14.gün öğleden sonra deneme oldu. Sizce doğru mu yaptık? Yardım lütfen

9VDVd9.jpg

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim 6-7 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay ilk kez ovu testi kullanmaya başladık. resim aşağıdaki şekilde. Yumurtlama oldu mu? Çift koyu olsun diye bekledik ama renk açılmaya başlayınca 14.gün öğleden sonra deneme oldu. Sizce doğru mu yaptık? Yardım lütfen

9VDVd9.jpg
canım en koyu gün 12. gün keşke o günü de değerlendirseydin ama 14. gün silikleşmiş buda yumurtanın çatlamış olduğunu gösteriyor sana tavsiyem koyu olduğu günleride değerlendir. iki günde bir özellikle sabahları

Merhaba arkadaslar ben de bu ay ovulasyon testi aldim. Bir sorum olacak kiz bebek istiyorum bunun icin adet bitiminden cift cizgiyi gorene kadar iliskiye girmek mi gerekiyor? Cift cizgiyi gordukten sonra birakmak mi lazim? Cift cizginin ilk goruldugu gun iliski gerekirmi?

Merhaba arkadaslar ben de bu ay ovulasyon testi aldim. Bir sorum olacak kiz bebek istiyorum bunun icin adet bitiminden cift cizgiyi gorene kadar iliskiye girmek mi gerekiyor? Cift cizgiyi gordukten sonra birakmak mi lazim? Cift cizginin ilk goruldugu gun iliski gerekirmi?
z Kız erkek Allah bilir tabi canm ama öyle diyolar genelde çift çizgi öncesi ilişki kız sonrası erkek diye.. Allahn takdiri tabi ama bnm yegenim ve halam çift çizgiden sonra yapmşlar ikisininde oğlu var..

canım en koyu gün 12. gün keşke o günü de değerlendirseydin ama 14. gün silikleşmiş buda yumurtanın çatlamış olduğunu gösteriyor sana tavsiyem koyu olduğu günleride değerlendir. iki günde bir özellikle sabahları

11, 14 ve 15. günü değerlendirdik. İlk kez kullanmaya başladım bende. Tecrübe olmuş oldu.

T çizgisi siliklemeye başladığında çatlamış olmuyor mu? Yani silikleştiğinde deneme yapsak olumsuz mu sonuçlanır? Çizgiler koyu olduğunda mı deneme yapmalıyız?

T çizgisi siliklemeye başladığında çatlamış olmuyor mu? Yani silikleştiğinde deneme yapsak olumsuz mu sonuçlanır? Çizgiler koyu olduğunda mı deneme yapmalıyız?
Çizgiler koyu olduğunda çatlayack diyor yani silikleştiğinde catlamş oluyor o zamanda hamile kalma ihtimali yüksek.

9 aydir hamile kalamiyirum cok bunaldim hic bi sorun olmamasina ragmen bu ay test alicam hangi marka alicam bilemedim

Kızlarr selamm dün meraktan test yaptım 13.14.15 şubat yumurtlama günümdü ve ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilirmiyim sizce hadi lütfen cevap verinnn

Kızlarr selamm dün meraktan test yaptım 13.14.15 şubat yumurtlama günümdü ve ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilirmiyim sizce hadi lütfen cevap verinnn
canım bende ovulasyon testiyle hamile olduğumu öğrendim fakat benim adete yakın bir dönemde yaptığım testin iki çizgiside koyuydu . ayrıca ovulasyon testinde ikinci çizgi genelde silik çıkar normal zamanlarda. sen yinede denemeye devam adete bir iki gün kala terkrar dene çift çizgiyse büyük ihtimal hamilesin

herkese merhaba bugün katıldım ayın17 sinde adet gördüm ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım sizce kızlar:)

kızlarrrrr test de yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyoruz:110:
bildiğim kadarıyla cift cizgiyi gordugun zaman yumurrtanın catlayacagını haber veriyor ertesi gun testi bir daha yapıldıgı zaman cizginin biri siliklesmişse yumurtan catlamıs demek oluyo

tommbik çok saol kaç günde belli olur acaba çatlayıp çatlamadığı ben tedavi gördüm biraz hassaslaştım bu konuda bu ay 17 sinde adet gördüm 25 gibi az önce arkadaş yazdı teste başla die heycanlıyım:KK16:

Back