Kızlar ikinci çizgi dün çok silikti. Normalde bugün yumurtlamam lazım bugünkü test kokuyu mu çıkar. Eğer yumurtlamam bugünse yarın tekrar ikinci çizgi açılır mi rengi. Bide koyu çizgiyi görünce o gece ve ertesi gün mu birlikte olmak gerekiyor
kızlar mrb.
bende bebek istiyorum. inş. Allah hepimize nasip eder.bu ay 3. denememiz bizimde ilk defa bu ay ovülasyon testi kullanıyorum.Adet döngüm 28 gündü, fakat bebiş düşünmeye başladığım ay 5 gün gecikti psikolojik galiba :) daha sonraki 2 aydada 30-31 gündü. 12. gün test yapmaya başladım henüz çift çizgiyi göremedimumarım kaçırmamışımdır. burayı baştan sona okudum çok umutluyum testlerden ama neden benim böyle oldu anlamadım hep tek çizgi gören varmı aranızda, yada ben daha yumurtlamadım mı acaba?
bence testi daha erken yapmaya başlamalısın eger döngün 28 ise belkide daha önce yumurtlaman olabilir . benmde 3.ay denememdi ve geçtgmz ay ovü testi kullandım nasip olmadı bu ay biraz daha tecrübeli olarak kullanıcam inş
Bu birliktelik için ayrı enerji olması lazım anacım artk habire enerji veren şeyler yiyorum delircembugün testi 2 kez tekrarla mutlaka o zaman . 2 test arasında 8 saat olsun . Koyu çizgi gördüğün gün ve akabinindeki 2 günü değerlendirenleri okumustum burda . 3 gün birliktelik diyordu diğer arkadaslar
bugün testi 2 kez tekrarla mutlaka o zaman . 2 test arasında 8 saat olsun . Koyu çizgi gördüğün gün ve akabinindeki 2 günü değerlendirenleri okumustum burda . 3 gün birliktelik diyordu diğer arkadaslar
Bu birliktelik için ayrı enerji olması lazım anacım artk habire enerji veren şeyler yiyorum delircem
Bikere kahvaltıdan sonra mutlaka incirle ceviz yiyorum aç karnına pekmez yiyorum.. mutlaka hergün meyve yiyorum muz portakal özellikle fındık ceviz badem.. bide gün içerisinde tatlı.. tabi kilı almaya başladım ama Allahtan fazla kilom yok şimdilik.. mecburen enerji olsun diye yiyorum yoksa işim yaş
Ay canım ne yiyosun bana da soyle valla halimiz kalmıyor
Bikere kahvaltıdan sonra mutlaka incirle ceviz yiyorum aç karnına pekmez yiyorum.. mutlaka hergün meyve yiyorum muz portakal özellikle fındık ceviz badem.. bide gün içerisinde tatlı.. tabi kilı almaya başladım ama Allahtan fazla kilom yok şimdilik.. mecburen enerji olsun diye yiyorum yoksa işim yaş
:) özellikle incir yemeni tavsiye ederim zaten şimdiden bol enerji olsun inşallah
Waaaw canım ben zaten balık etliyim bunları yersem 100 kg olurum :) yinede incir fln yiyim ama canım saolasin
canım bugun tekrar yap bakalım sılınmeye baslamıs mı ?merhaba lar aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım sonucum resimdeki gibi çıktı sizce normal mi 15 gün ilişki oldu ama 16 gün ki test diğerleri ile aynı cıktı bu durum hakkında bilgisi olan varmı Eki Görüntüle 1421864 Eki Görüntüle 1421864 Eki Görüntüle 1421864
testlere gore dun bugun catlamıs olması lazım canım. rıca ederım ne demek. anladıgım kadarıylacevabın için tesekkür ederim bugun bidaha yapcam inş ters giden giden birseyler yoktur
Bu birliktelik için ayrı enerji olması lazım anacım artk habire enerji veren şeyler yiyorum delircem
ama son 2 ayda 30-31 . gün olunca teste 14. başlayın diyordu ben nolur nolmaz diye kendimce erken bile başladım ama :) bakalım kısmet davam edicem teste. bir de dün akşam testin kullanma talimatını okudum oda sıcaklığında yapın diyor. ben banyoda yapıyordum ondan mı acaba diye içime kut düştü. canım sen geçen ay kaç gün ilişki ve hangi günlerini değerlendirmiştin. Birde burada okuduğum kadarıyla herkeste sılıkteolsa ıkıncı çizgi hep var ama bende hep tek çizgi.
testi hangi saatlerde yaptığımız önemli mi?
evet önemli .. 15:00 - 19:00 arası tavsiye ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?