Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlarr selamm nasılsınız? sol tarafımda kasığımsa bir sızı var acaba eyfammı yapıyorum yoksa hamilemi kaldım ne kadar zamanda böyle şeyler olur ki bilen varsa yazın lütfen

13 şubatta iki çizgi gördüğüm ilk gündü 14 ikiside koyuydu o günleri değerlendirdik zaten gün aşırıda değerlendiriyoruz hep adetim bittiğinden beri bi şişkinlik hissediyorum birde bu gün öyle bi sızı var sol tarafımda belkide ben mi yapıyorum bilemiyorum sence :) hadi güzel bişey söyleee

Kaç gün geçti canm yumurtlamanın üstünden.. bebek mi oluşuyo acep
13 şubatta iki çizgi gördüğüm ilk gündü 14 ikiside koyuydu o günleri değerlendirdik zaten gün aşırıda değerlendiriyoruz hep adetim bittiğinden beri bi şişkinlik hissediyorum birde bu gün öyle bi sızı var sol tarafımda belkide ben mi yapıyorum bilemiyorum sence :) hadi güzel bişey söyleee

Söylüyoruuuummmm inşallah hamilesindir tatlım.. valla yumurtalıkta sızı oluyo oda bi gebelik belirtisi bebek yerleşiyo çünkü yavaş yavaş.. ayy hadi mutlu haberler olsun inşallah yaa

Söylüyoruuuummmm inşallah hamilesindir tatlım.. valla yumurtalıkta sızı oluyo oda bi gebelik belirtisi bebek yerleşiyo çünkü yavaş yavaş.. ayy hadi mutlu haberler olsun inşallah yaa

inşallah inşallah öyledir canım ya allah hepimize nasip etsin hep aklım onda eğer öyleyse ilk buraya yazıcam o haberi bakalım önümüzdeki günler ne göstericek heyecanla beklemedeyim

inşallah inşallah öyledir canım ya allah hepimize nasip etsin hep aklım onda eğer öyleyse ilk buraya yazıcam o haberi bakalım önümüzdeki günler ne göstericek heyecanla beklemedeyim
Benm daha yumurtlama günüm bile gelmedi sanırım 26 şubatta.. Rabbim burdaki arkadaşlarada isteyen herkesede versin inşallah.. bende buraya yazıcam inşallah seninde mutlu haberini alırz.. sen yinede hamileymişsin gibi hareket et ağır kaldrma dikkatli beslen

evet dikkat edicem inşallah hamileyimdir :) bir ay daha uğraşmam böylece teşekkür ederim canım herşey gönlünce olsun güzel haberler veririm inşallah

bir kadının hamile kalma şansı ay içerisinde sadece%25 ihtimalmiş kızlar .. bizde aylarca korunduk ettik çok kolay bişey sanıp :) ben ilk ay çok umutluydum ama Rabbim hayırlı zamanda versin inş herkese . Bu süreçte bilmediğimiz bir çok şey var burda yazılanlar gerçekten iyi tecrübe oluyor . // Bu arada sanırım stresten farkına varmadan kilo almısım böyle bi dönemde diyet yapmak sizce ne kadar doğru olur ?

Öncelikle stresi hayatndan çıkarmazsan kilo almayı bırak hamile kalmanda zorlaşır.. henüz hamile değilsin diyet yapmada yediklerini azaltabilirsin hafif egzersiz yapabilirsin..

Öncelikle stresi hayatndan çıkarmazsan kilo almayı bırak hamile kalmanda zorlaşır.. henüz hamile değilsin diyet yapmada yediklerini azaltabilirsin hafif egzersiz yapabilirsin..

iş hayatı eşittir stres malesef canm .. bu konuda yapılabilcek çok şey kalmıyor .Diyetin gebe kalmayı zorlaştırdığını okumustum ama doğru besinleri yemek önemli tabiki

iş hayatı eşittir stres malesef canm .. bu konuda yapılabilcek çok şey kalmıyor .Diyetin gebe kalmayı zorlaştırdığını okumustum ama doğru besinleri yemek önemli tabiki
Ne iş yapıyosun bu kadar stresli bende calışıyorum.. diyet tek tip beslenmeyle tabikide zararlı sen diyet yapma porsiyonlarını küçült sadece meyve sebzeyi ağırlıklı beslen

Ne iş yapıyosun bu kadar stresli bende calışıyorum.. diyet tek tip beslenmeyle tabikide zararlı sen diyet yapma porsiyonlarını küçült sadece meyve sebzeyi ağırlıklı beslen

otomotiv sektörü canm kalite departmanındayım problemler hiç bitmiyor :) şimdlik öyle yapmaya başladım umarım işe yarar

bugun adetimimin 17.gunu testi yaptım ama hala 14.günden beri aynı koyulukta adetlerim düzensiz daha gec mi yumurtluyorum acaba[/QUOTE]

Son düzenleme:
Mrb kizlar benim bir sorumm olacak bu ay bendr ovulasyon testi kullandim ve batim 21subat cumartesi bugunde elimde olan testlerden birini yaptim ama sadece tek cizgi vardi sorum sudurki batime 2gun kala yaptigimtest negatif oldugu icin gebelik yokmu acaba:-( sanirim okuduklarim kadariyla testte cift cizgiyi gorenler hsmile olduklarini ogrenmisler benim gibi test yapipta tek cizgi gorup
hamile olanlar var m

Reactions: GCA
Günaydın cnm. Genelde okuduklarim gebelik varsa çift çizgi oluştuğu yönünde. Benim geçen ay 5 gün gecikti bende yaptım ve ikinci çizgi hiç çıkmadı varki yol arası çıktı ve hamile diilim. Ne zaman çok dusunsem vücudum olmayan tepkiler veriyo. Göğüs ağrısı kasık ağrısı kasikta segirme şişlik uyku hali hepsi oluyo bi bebek olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…