Dönecek mecburen :) ama napim hem iş hem ev hem çocuk denemeleri takatim kalmıyo artk.. şuan fazla kilom yok ama inşallah çok almamhepsi kilo olarak dönmesin sonra :)
Ben genelde akşam 5 te yaparm.. öğleden sonra lh değeri baya yükseliyomuş.testi hangi saatlerde yaptığımız önemli mi?
Kaç gün geçti canm yumurtlamanın üstünden.. bebek mi oluşuyo acepKızlarr selamm nasılsınız? sol tarafımda kasığımsa bir sızı var acaba eyfammı yapıyorum yoksa hamilemi kaldım ne kadar zamanda böyle şeyler olur ki bilen varsa yazın lütfen
13 şubatta iki çizgi gördüğüm ilk gündü 14 ikiside koyuydu o günleri değerlendirdik zaten gün aşırıda değerlendiriyoruz hep adetim bittiğinden beri bi şişkinlik hissediyorum birde bu gün öyle bi sızı var sol tarafımda belkide ben mi yapıyorum bilemiyorum sence :) hadi güzel bişey söyleeeKaç gün geçti canm yumurtlamanın üstünden.. bebek mi oluşuyo acep
Söylüyoruuuummmm inşallah hamilesindir tatlım..13 şubatta iki çizgi gördüğüm ilk gündü 14 ikiside koyuydu o günleri değerlendirdik zaten gün aşırıda değerlendiriyoruz hep adetim bittiğinden beri bi şişkinlik hissediyorum birde bu gün öyle bi sızı var sol tarafımda belkide ben mi yapıyorum bilemiyorum sence :) hadi güzel bişey söyleee
Söylüyoruuuummmm inşallah hamilesindir tatlım..valla yumurtalıkta sızı oluyo oda bi gebelik belirtisi bebek yerleşiyo çünkü yavaş yavaş.. ayy hadi mutlu haberler olsun inşallah yaa
Benm daha yumurtlama günüm bile gelmedi sanırım 26 şubatta.. Rabbim burdaki arkadaşlarada isteyen herkesede versin inşallah.. bende buraya yazıcam inşallah seninde mutlu haberini alırz.. sen yinede hamileymişsin gibi hareket et ağır kaldrma dikkatli besleninşallah inşallah öyledir canım ya allah hepimize nasip etsin hep aklım onda eğer öyleyse ilk buraya yazıcam o haberi bakalım önümüzdeki günler ne göstericek heyecanla beklemedeyim
evet dikkat edicem inşallah hamileyimdir :) bir ay daha uğraşmam böyleceBenm daha yumurtlama günüm bile gelmedi sanırım 26 şubatta.. Rabbim burdaki arkadaşlarada isteyen herkesede versin inşallah.. bende buraya yazıcam inşallah seninde mutlu haberini alırz.. sen yinede hamileymişsin gibi hareket et ağır kaldrma dikkatli beslen
Amin canm seninde hersey gönlünce olsun güzel haberler veririz inşallah birbirimize..evet dikkat edicem inşallah hamileyimdir :) bir ay daha uğraşmam böyleceteşekkür ederim canım herşey gönlünce olsun güzel haberler veririm inşallah
Öncelikle stresi hayatndan çıkarmazsan kilo almayı bırak hamile kalmanda zorlaşır.. henüz hamile değilsin diyet yapmada yediklerini azaltabilirsin hafif egzersiz yapabilirsin..bir kadının hamile kalma şansı ay içerisinde sadece%25 ihtimalmiş kızlar .. bizde aylarca korunduk ettik çok kolay bişey sanıp :) ben ilk ay çok umutluydum ama Rabbim hayırlı zamanda versin inş herkese . Bu süreçte bilmediğimiz bir çok şey var burda yazılanlar gerçekten iyi tecrübe oluyor . // Bu arada sanırım stresten farkına varmadan kilo almısımböyle bi dönemde diyet yapmak sizce ne kadar doğru olur ?
Öncelikle stresi hayatndan çıkarmazsan kilo almayı bırak hamile kalmanda zorlaşır.. henüz hamile değilsin diyet yapmada yediklerini azaltabilirsin hafif egzersiz yapabilirsin..
Ne iş yapıyosun bu kadar stresli bende calışıyorum.. diyet tek tip beslenmeyle tabikide zararlı sen diyet yapma porsiyonlarını küçült sadece meyve sebzeyi ağırlıklı besleniş hayatı eşittir stres malesef canm .. bu konuda yapılabilcek çok şey kalmıyor .Diyetin gebe kalmayı zorlaştırdığını okumustum ama doğru besinleri yemek önemli tabiki
Ne iş yapıyosun bu kadar stresli bende calışıyorum.. diyet tek tip beslenmeyle tabikide zararlı sen diyet yapma porsiyonlarını küçült sadece meyve sebzeyi ağırlıklı beslen
İnşallah canmotomotiv sektörü canm kalite departmanındayım problemler hiç bitmiyor :) şimdlik öyle yapmaya başladım umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?