Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende şuan yemek yemek yapmaya başladm canm aynen kaçtm öpüldün..

sağol canım Allah herkese nasip eder inşallah

Slm kızlar. 3 senelik evliyim 6 aydır bebek istiyoruz. Ovaluasyon testi aldım. Bugün 15.gun ben 31 günde bir oluyorum. Testi ilk kez yaptım. Çok silik çıktı. Acaba geçirdim mi aslında akintim fln var kasık ağrım da var. Dün birliktelik olmuştu. Bugunde olsun diodum ama bugün durup yrn mi testi tekrarlasam sizce

A.s canm bende 31 günde bir oluyorum bugün başladm teste.Bugünde test yapsaydn canm dün olmuş yarın bidaha değerlendirin..

A.s canm bende 31 günde bir oluyorum bugün başladm teste.Bugünde test yapsaydn canm dün olmuş yarın bidaha değerlendirin..

Testi bugün yaptım cnm. Dr 17.gun yumurtlayacaksin muhtemelen demişti. Ondan 15.gunu bekledim. İnşallah geç kalmamışimdir. Seninki de mi silik çıktı testin. Yarım fln da yapcam bakalim ne olcak

Testi bugün yaptım cnm. Dr 17.gun yumurtlayacaksin muhtemelen demişti. Ondan 15.gunu bekledim. İnşallah geç kalmamışimdir. Seninki de mi silik çıktı testin. Yarım fln da yapcam bakalim ne olcak
Benm 8. Gün adetim cuma günü bitti kaçırmamak için erken başladm daha yakalayamadk yani :) bence sen yakalamışsındr ama öncesindede 2 günde bir veya günaşırı deneme olmuştur inşallah dimi.. sen temkinli ol bikaçgün teste devam et tabi denemelerede ve asla stres yapma..

Oldu cnm bakalım kısmet artık keşke önce baslasaydim bende teste ya inşallah geçmemiştir ama

Eger 31 günde bir adet oluyorsan bence iki gün sonra yumurtlama olmasi lazim çünkü herkes adetten 14 gün önce yumurtlar

selam kızlar benim elimde çok miktarda ovulasyon testi var isteyene gönderebilirim bende onları bu sitedeki bir arkadaştan almıştım sağolsun bana uğurlu geldi
selam kızlar benim elimde çok miktarda ovulasyon testi var isteyene gönderebilirim bende onları bu sitedeki bir arkadaştan almıştım sağolsun bana uğurlu geldi
Merhaba beni İzmirdeyim yeni üye oldum. Allah kucağına almayi basip etsin. Ben istiyorum. Gönderirsen belki babada uğurlu gelir

Eger 31 günde bir adet oluyorsan bence iki gün sonra yumurtlama olmasi lazim çünkü herkes adetten 14 gün önce yumurtlar

Günaydın canım. Öncelikle seni tebrik ederim. Allah Tamamına erdirsin. Ben önceden düzenli 31 gündü ama iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım biraz bozuldu. Akıntım fln cogalinca acaba erken mi yumurtladim dedim. Bakalım bugunde yapcam nasıl çıkacak merak ediyorum. Koyu çıkarsa 3 gün üst üste mi beraberlik olmalı

herkese merhaba .. topiği uzun zamandır takip ediyorum. 3 aydır bizde bebek istiyoruz ve geçtiğimz ay ilk defa ovülasyon testini kullandım . adetin 8. günü testi yapmaya başladım ve 12. günde ikinci çizgi ilk çizgiye yakın koyulukta çıktı ama yine hafif silikti ve ondan sonra ki günler hiç koyulaşmadı . 12 . ve 14. günü değerlendirdik ama şu an regl oldum bu ayda yine 8. günümden itibaren yapmaya başlamayı düşünüyorum . döngüm normalde 28 gündür ama son 2 aydır 25 olarak değişyior . Sizde 2. çizgi niye hi. 1. çizgi kadar koyu çıkmamış olabilir

Mrb canm hoşgeldin.. acaba yumurtan çatlamamış olabilir mi.. @tommbik biraz daha bilgili onada soralım ama sen bu ay bidaha dene bakalım doktora gittin mi hiç.

merhaba,
Bir sorum olacak aranızda düşük yumurta rezervi olupta ovulasyon testi kullanan var mı? işe yarar mı acaba?

Doktora gitmedim hiç. bu ay 4. deneme olacak umarım olmaz ama bu ayda olmassa doktora giderim diye düşündüm hep .
Henüz erkenmiş canm benmde 5. Denemem olacak doktora gittim fakat bakmadı bile çok erken olduğunu birsene dolmadan gelmememi söyledi.. sen testlere devam et stresten uzak dur Allah büyük eşindede problem yoksa olacaktır..

İşte bende bu yüzden erkenden gitmek istemedim canım .. Hayırlısı inş .. Cevapların için çok teşekkürler :-* // Aslında 6. aydan sonra kontrol öneriyorlar .. stressiz günler hepimize :)

İşte bende bu yüzden erkenden gitmek istemedim canım .. Hayırlısı inş .. Cevapların için çok teşekkürler :-* // Aslında 6. aydan sonra kontrol öneriyorlar .. stressiz günler hepimize :)
Rica ederim canm :) denemeye devam daha çok erken.. inşallah bizlerde hamile kalacağız..

Kızlar bende beşinci denememde olmayınca doktora gittim doktor bana güldü çok erken olduğunu bir sene geçtikten sonra gelmem gerektiğini söyledi bende dokuzuncu ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…