Aynen canm bende gecen ay gitmiştim kızım git işine bak dedi banaKızlar bende beşinci denememde olmayınca doktora gittim doktor bana güldü çok erken olduğunu bir sene geçtikten sonra gelmem gerektiğini söyledi bende dokuzuncu ay hamile kaldım
Sağol canım darısı başına inşallah ben hamile kaldigim ay değişik birşey yapmadim sadece evde misafirler vardı bir ay kaldılar bu nedenle bebek olayini pek dusunmedim stres çok etkiliyormus gerçekten. Birde o ay çok fazla kuruyemiş yedik evde hergün okey oynadigimiz için yeni bilemiyorum belki bu da etkilemiş olabilir bunu bir arkadaşım söyledi oda kuruyemiş bol yediği ay hamile kalmışAynen canm bende gecen ay gitmiştim kızım git işine bak dedi banasen neler yaptn hamilelik ayında anlat bakalım tebrik ederim bu arada Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
herkese merhaba .. topiği uzun zamandır takip ediyorum. 3 aydır bizde bebek istiyoruz ve geçtiğimz ay ilk defa ovülasyon testini kullandım . adetin 8. günü testi yapmaya başladım ve 12. günde ikinci çizgi ilk çizgiye yakın koyulukta çıktı ama yine hafif silikti ve ondan sonra ki günler hiç koyulaşmadı . 12 . ve 14. günü değerlendirdik ama şu an regl oldumbu ayda yine 8. günümden itibaren yapmaya başlamayı düşünüyorum . döngüm normalde 28 gündür ama son 2 aydır 25 olarak değişyior . Sizde 2. çizgi niye hi. 1. çizgi kadar koyu çıkmamış olabilir
Mrb canm hoşgeldin.. acaba yumurtan çatlamamış olabilir mi..matsiyahoje biraz daha bilgili onada soralım ama sen bu ay bidaha dene bakalım doktora gittin mi hiç.
Bizde şansa bu ay baya aldk kuruyemiş enerji olsun diye tabi o da önemli ölçüde etkilemiştir bence ama streste çok önemli kime sorsam o ay unuttum hamile kaldım diyor :)Sağol canım darısı başına inşallah ben hamile kaldigim ay değişik birşey yapmadim sadece evde misafirler vardı bir ay kaldılar bu nedenle bebek olayini pek dusunmedim stres çok etkiliyormus gerçekten. Birde o ay çok fazla kuruyemiş yedik evde hergün okey oynadigimiz için yeni bilemiyorum belki bu da etkilemiş olabilir bunu bir arkadaşım söyledi oda kuruyemiş bol yediği ay hamile kalmış
Cvp için tesekkürler canm msjı soran arkadaş okur umarım.Kızlarr bildirim gelmedi tesadüfen gördüm adımı:) benim de öyle kopkoyu çıkmadı ama hem tam günüm gelmişti hem de akıntımdan anladığım kadarıyla yumurtam oluşmuştu.yani en koyu çıktığı gün yumurtlamış oldum Bence sen de 12.gün yumurtladıncanım.eğer sıvı tüketmemeye çok dikkat edemediysen yada idrarını pek tutmadıysan böyle olabiliyor.bir de ben işten gelip geç saatte test yapıyordum akşam 8-9gibi yapmamak lazımmış.okuduklarım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım kızlar öpüldünüz
Kızlarr bildirim gelmedi tesadüfen gördüm adımı:) benim de öyle kopkoyu çıkmadı ama hem tam günüm gelmişti hem de akıntımdan anladığım kadarıyla yumurtam oluşmuştu.yani en koyu çıktığı gün yumurtlamış oldum Bence sen de 12.gün yumurtladıncanım.eğer sıvı tüketmemeye çok dikkat edemediysen yada idrarını pek tutmadıysan böyle olabiliyor.bir de ben işten gelip geç saatte test yapıyordum akşam 8-9gibi yapmamak lazımmış.okuduklarım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım kızlar öpüldünüz
ben de bu ay yeni başladım elimde de birsürü test kaldı ben 5 testte ovülasyonu buldum 20 tane almıştım daha çok var elimde her ay yapacağım.bu ay pek çalışamadık muhtemelen yine adet olcamsıvı tüketimine dikkat ettim kendimce ama ne kadar doğru yapabildim bilmiyorum :) ben öğlendeen sonra 2 gibi yaptım hergün .. bu ay da test kullanmayı planlıyorum en azından 2.ay daha tecrübeli kullanabilirm inş . sende öpüldn canm
durumun ne canım bulamadım önceki mesajını?kızlar aranızda benüm durumumda olan yok mu kimse cevap vermemiş
ben de bu ay yeni başladım elimde de birsürü test kaldı ben 5 testte ovülasyonu buldum 20 tane almıştım daha çok var elimde her ay yapacağım.bu ay pek çalışamadık muhtemelen yine adet olcambu forumları o kadar çok okudum ki birkaç kişiye özet geçtim artık.ama okumakla yetmiyor işte. 9. denememiz bu ay ve sanki bu ay da tutmadı gibi geliyor. adetime 9 gün kaldı belirtinin b'si yok. inşallah sen bu ay muradına erersin canım
kızlar ovulasyon testini yapacağımızda tatlı tüketmeyin diye hatırladım bir an tatlı koyu mu çıkartıyor ç,zgileri yoksa silik mi neye etkisi var acaba
ben bu ay başladım hep akşam 8 de yaptım. kaç gibi yapmak daha iyi? bi de ovülasyona yakın günde iki kere yapacaksak hangi saatlerde yapmak lazım? adet olursam bu sefer testleri daha bilinçli yapmayı düşüyorum. gerekirse işyerinde bile yaparım.sadece kan akışını hızlandırıyor tatlı diye biliyorum ama bu testte nasıl bi etkisi olur araştırmak lazım . 4 saat idrarını tutmak ve son 2 saat sıvı almamak gerekiyor ve kesinlikle ilk idrar olmayacak . iş yerinde testler zor oluyor mutlaka bir şeyler yiyip içiyorsun akşam saatlerini de uygun olmadığından yapmıyorum . aslında yumurtalama günlerine yakın ve o günde testi günde 2 kez tekrarlamak gerekiyormuş çizgideki değişimi anlayabilmek adına :)
over rezervi azalmış olup (düşük amh) ovulasyon testi kullanan var mı diye sormuştum canımdurumun ne canım bulamadım önceki mesajını?
o konuda bir fikrim yok ama belki gören biri çıkar canım başka topiklere de bakover rezervi azalmış olup (düşük amh) ovulasyon testi kullanan var mı diye sormuştum canım
bata 14 gün kala diyorlar ovülasyonu. benimki de öyle oldu. sat'tan sayarsan benim 9. gün mesela.ben iş yerimde yaptım ilk ay . saat 11 e kadar kahve su çay içiyorum 14.30 da testi yapmaya çalıstım son saatler sıvı almadım . testi 3-6 arası yapılması daha doğru sonuçlar verir yazıyor kullanma talimatında . mesela ben int hep yum. günümü 14. gün olarak hesaplıyordum ama teste 12. gün çıktı (gerçi doğru bir sonuçmu bilmiyorum ama sadece 12. gün 2. çizgi diğerine yakın koyuluktaydı) . o yüzden bu ay 11-12. günler günde 2 kez yapmayı planlıyorum . gündüz 2 - aksam 9 gibi . Ve her ay aynı günde yumurtlama olmazmış :) o yüzden testlere bence en az 10 gün devam edilmeli
bata 14 gün kala diyorlar ovülasyonu. benimki de öyle oldu. sat'tan sayarsan benim 9. gün mesela.
sondan hesaplayacaksın canım. adet döngün kaç gün?
bir de düzenli adet olup bir de bata 14 gün kala düzenli ovülasyon olan birinin sence herhangi bir problemi var mıdır? çünkü her sorunda ilk belirti adet düzensizliği.doktor test yapmadığı için kendi doktorum olmaya çalışıyorum. hormonsal yada başka bir sorun olma ihtimali var mıdır böyle herşey düzenliyken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?