Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bizim de 8ay oldu doktor test bile yapmıyo bi sene dolmadan. Benim eşimde morfoloji ve hız sorunu var bir yandan kürler bir yandan ovü testine başladık bekliyoruz senesinin dolmasjnı
İnşallah bu ay tutar canm.. ne kürü uyguluyosunuz.

Hayatım baksana ya catlamış yada catlamak üzere boş bırakma bu gece yarın birdaha test yap..

İnşallah bu ay tutar canm.. ne kürü uyguluyosunuz.
Canım keçiboynuzu kuru yaptık yeni bitti şimdi proxees ve evicap kullanıyoruz.taze sıkılmış portakal suyu kabak çekirdeği çeşitli çerezler yiyor eşim.bir de balık yiyoruz haftada iki kere.aklımıza ne geldiyse yapıyoruz işte.siz birşeyler yapıyor musunuz?

Benim eşimde çerez falanyiyo balıkta yeriz ama keçiboynuzunu denemedik hiç o nasıl yapılıyor.. bide benim ilişkiden sonra yanmam oluyo soğan suyuna başladm..

Benim eşimde çerez falanyiyo balıkta yeriz ama keçiboynuzunu denemedik hiç o nasıl yapılıyor.. bide benim ilişkiden sonra yanmam oluyo soğan suyuna başladm..
bir hafta sabah akşam içecek üç hafta sadece akşam içecek keçibonuzunu.kaynar suya 4-5 tane yıkanmış keçiboynuzunu dörde beşe kırıp atıyorsun üç dakka kaynatıyorsun sonra yirmi dakika dinlendiriyorsun ben balla tarlandırıp içirdim. Ölçülü yapıyorsun bir yada iki bardaklık taze taze yapıp içiriyorsun.yanlız karaciğere biraz yükleniyormuş diye okudum eşinin karaciğer problemi yoksa yap canım varsa riske girmeye değmez

Eşim hayatta içmez canım yaa bazen evde pekmezi var onu arada yedirmeye calışıyorum zar zor hatrıma yiyo onu içmez asla.. dur bakalım bu ay ovülasyonlada olmazsa başka yöntemler ararz artk.. ilk çocuk mu senin kaç yıllık evlisiniz.

Test yaptırdınız mı canım eşine.?eğer bir problem varsa içmesi gerekiyor yoksa zaten gerek yok tadı çok kötü çünkü.bizim olursa ilk çocuk olacak 2,5 senedir evliyiz ben çocuk istemiyordum bi senedir istiyom 8aydır deniyoruz eşim hep istedi şimdi de herşeyi yapmaya hazır yeter ki olsun.siz nekadar dır evlisiniz canım

Yok yaptrmadk canm şuan yeni karar verdiğimz için bakalım bisüre snra yaparz.. 4 ay erken bisüre çünkü eşiminde moralini bozmak istemiyorum.. bizde haziranda 3 yıllık evli olcaz 2,5 yıl diyebiliriz.. bende istemiyordum yeni yeni heveslendim..ama benm eşim dehep istiyodu bide eşimin yaşıda var aramzda 9 yaş var bende onun için istiyorum artk. Ben 23 yaşındayım canm :)

Canım en mantıklısını yapıyorsun moral çok önemli bırak eşin kendi istesin test yaptırmayı hem zorlamamış olursun daha yeni başlamışsınız çok da gençsin zaten vaktin var

Yaptık canım onu yeni bitti ama 3ay sonra etkisi gösterir diyorlar.yengen keçiboynuzu küründen ne kadar sonra hamile kaldı?
Kızkardeşim geçen 2 yıl önce nasıl olduysa ikizere hamile kaldı 24 haftalık kaybetti onları 1 yıl uğraştı sonra eşinde sorun varmış 3 kez tahlil yaptırdı eşi o da 3 ay sonra bilyomuş ama 1 ay yapmış kalmış keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiriyodu şimdi hamile inşallah doğumunu görürüz rahim yetnezliği varmış dr zor diyo bakalım

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır canın inşallah bizler de muradımıza en kısa zamanda ereriz.öyle büyük umutlar veriyorsun ki bana.allah razı olsun canım sağolasın.

Canım en mantıklısını yapıyorsun moral çok önemli bırak eşin kendi istesin test yaptırmayı hem zorlamamış olursun daha yeni başlamışsınız çok da gençsin zaten vaktin var
Evet ya bende öyle düşünüyorum işte.. bakalım Allah hayırlısını versin inşallah.. bana ve isteyen herkese evlat versin inşallah..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ablana..

Mrb canm uc dort sayfa once yazmistim. Bende ovu.tedti aldm.20 subatta reg olcam.3,5 yasinda bir kızım var birde hayırlısı ile oğlum olsun istiyorum..onerisi olan varsa yazsabilirmi dedim kimse ler cevap yazmadi
bir yerde okumuştum burda mı hatırlamıyorum ama yumurtlama öncesi birlikteliğinde kız çatladıktan sonraki birliktelikte erkek çocuk oluyormuş ne kadar doğru bilmiyuorum canım allah hayırlı evlatlar versin

Kızlarrrrr acilll yardımm lütfennnnnnn

Cuma akşamı çift çizgiyi gördüm o geceyi değerlendirdik. Cumartesi iki çizgide aynı koyuluktaydı cumartesi gecesinide değerlendirdik dün boş geçirdim sizde oranım ne olur ?? lütfen biriniz cevap verin

Kizlarr testi yorumlar misiniz? Birinci test dunku ikinci testi biraz once yaptim.

Eklentiler

• image.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 80
  • image.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…