- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
bugünü ve sonraki 3 günü değerlendir canım
Dun aksami degerlendirdim canim bugun ve yarinida degerlendiririm sonra gunasiri degerlendiririz o zaman cvp icin cok saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünü ve sonraki 3 günü değerlendir canım
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese inşallahDun aksami degerlendirdim canim bugun ve yarinida degerlendiririm sonra gunasiri degerlendiririz o zaman cvp icin cok saol
Ahh Allah başka dert vermesin tabi de hepimizin ortak derdi bebek sahibi olmak olunca konu dönüp dolaşıp oraya geliyor. Ama uzaklaşalım artık. Kaç yaşındasın ve şu an bulunduğun yerde hava nasılSelam kızlar neden hep hamilelik üstüne konuşuyoruz strese giriyoruz ya azcık muhabbet edelim bu topikte kimse konuşmuyo ama küserim bak![]()
Ayy hele şükür yaa :) 23 yaşındayım izmirdeyim hava hafif kapalı esintili :) 2,5 yıllık evliyim..sen ?Ahh Allah başka dert vermesin tabi de hepimizin ortak derdi bebek sahibi olmak olunca konu dönüp dolaşıp oraya geliyor. Ama uzaklaşalım artık. Kaç yaşındasın ve şu an bulunduğun yerde hava nasıl![]()
:) Ben de Kayseri'deyim, hava kapalı ara ara kar atıştırıyor. 27 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimAyy hele şükür yaa :) 23 yaşındayım izmirdeyim hava hafif kapalı esintili :) 2,5 yıllık evliyim..sen ?
Aynen bende yazarken kendimi yarışmacı gibi hissettim :) ne kadarda uzakmışız.. bende bu ay ilk kez teste başladm hatta bugün başladm diyebilirim.. çalışıyomusun canm:) Ben de Kayseri'deyim, hava kapalı ara ara kar atıştırıyor. 27 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Evet bir uçak kadarAynen bende yazarken kendimi yarışmacı gibi hissettim :) ne kadarda uzakmışız.. bende bu ay ilk kez teste başladm hatta bugün başladm diyebilirim.. çalışıyomusun canm
ama banada yazınnnKızlarrrrr acilll yardımm lütfennnnnnn
Cuma akşamı çift çizgiyi gördüm o geceyi değerlendirdik. Cumartesi iki çizgide aynı koyuluktaydı cumartesi gecesinide değerlendirdik dün boş geçirdim sizde oranım ne olur ?? lütfen biriniz cevap verin
Hayatım internetten alsana eczanede çok pahalı zaten.. 30 tane aldım 20 liraya + 5 tanede gebelik testi.. gittigidiyordan..bir iki alınırsa bu test nasıl parası ile uğraşıcaz şöyle pakette olsa ya 10 tane.
İnternetten al bence canım, öyle çok daha ucuza geliyor. ÖRN: http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...k-18-adet-ovulasyon-2-gebelik-kargo-141151861bir iki alınırsa bu test nasıl parası ile uğraşıcaz şöyle pakette olsa ya 10 tane.
Ne güzel çok severim öğretmenleri kutsal görev.. bende güvenlik görevlisiyim eve yeni geldim şuan ev hanımı diyebiliriz :) işimiz zor valla iş ev çocuk yapma :)Evet bir uçak kadarben de adet bitince başlayacağım. bakalım bu defa tutturacak mıyız :) Evet çalışıyorum, öğretmenim. Bugün öğlene kadardı dersim, yemek yapacağım birazdan. Yani bu saatlerde ev hanımı oluyorum :) Sen?
Ayy kıyamam sana ben.. e tMam işte bak değerlendirmişsin.. şimdi gün aşırı devam et inşallah olmuştur.. bide rahat ol stres yokama banada yazınnn![]()
Seninki de gayet kutsal bir görev tatlımNe güzel çok severim öğretmenleri kutsal görev.. bende güvenlik görevlisiyim eve yeni geldim şuan ev hanımı diyebiliriz :) işimiz zor valla iş ev çocuk yapma :)
Biraz şanslıyım diyebilirim eşim ev işlerinde yardımcı olur.. yoksa çok daha zorlanırdım..Seninki de gayet kutsal bir görev tatlımöyle valla iş, yemek, temizlik + çocuk denemeleri
![]()
aynen canım çok şükür benim eşim de elinden geldiğince yardım eder. gerçi çoluk çocuk olmayınca ev pek dağılmıyor ama yardım gerekiyor tabi... Bu arada ben yemek yapayım, kaçıyorum canım. inşallah yine karşılaşıp muhabbet ederizBiraz şanslıyım diyebilirim eşim ev işlerinde yardımcı olur.. yoksa çok daha zorlanırdım..
Ahh daha bugün sipariş verdim, hatta demin baktım kargo bilgileri girilmiş, keşke önce görseydim bu mesajı...Ama illa talip çıkacaktır. Bu arada yeni öğrendin sen sanırım gebe olduğunu, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)selam kızlar benim elimde çok miktarda ovulasyon testi var isteyene gönderebilirim bende onları bu sitedeki bir arkadaştan almıştım sağolsun bana uğurlu geldi