Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tamam 7 şubatta başlıyorum tahmini kaç günde görürüm çift çizgiyi inşallah bu ay olur bir oğlum olsun istiyorum yaa allah isteyen herkese versin
Amin inşallah canım ama o işler pek belli olmuyo normalde adet olmadan 14 gün önce görülür deniliyo ancak ben hep silik çizgi gördüm. yani göremedim çift çizgiyi.

beni yanlış anladın ben sorun var demedim sana canım Ancak tam olarak sağlıklı olup olmadığını anlayabilmek için bazı testlerin yapılması gerekir diye düşündüm
Şimdi anladım canım ben yine de doktora bir sorayım haftays kontrolüm var zaten

Arkadaslar mrb. Hepinize. aramiza bir suru yeni arkada katilmis. Bende bu ay bebek icin denemelere baslicam. İlk once Allah hepimizn gonlune gore versin. Benimde 3,5 yasinda bir kizim var birde hayirlisiyla oglum olsun istiyorm.ovuladyon testi aldim. Fikri olan varsa yazarsa sevinrm

Kimsede bisey yazmamis
Selam ovülasyonla ilgili arastrma yapıyodum.. burayı buldum bizde bu ay çocuk istiyoruz gerçi 3 aydır deniyoruz henüz nasip olmadı.. bu ay ovüla diye test aldım yarın adet günüm sonra kullancam inşallah Allah bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

Selam canım nasılsın bayadır girmdim foruma dr gittinmi ben bugün kalp atışlarını duydum :))
Ayy ne güzel ya bende keseyi gecen hafta görmüştüm çarşamba kalp atisi için gidicem inşallah :) bulanti varmi senin benim hic yok ya bazen hamile olduğumu bile unutuyorum

Ayy ne güzel ya bende keseyi gecen hafta görmüştüm çarşamba kalp atisi için gidicem inşallah :) bulanti varmi senin benim hic yok ya bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Bendede hiç mide bulantısı yok uyku hali çok fazla ama :) umarım duyabilirsiniz canım bide bu eklediğimiz gebelik imzası önde gidiyor ben daha 6 haftadayım burda 7 görünüyor anlamadım :)

Bendede hiç mide bulantısı yok uyku hali çok fazla ama :) umarım duyabilirsiniz canım bide bu eklediğimiz gebelik imzası önde gidiyor ben daha 6 haftadayım burda 7 görünüyor anlamadım :)
Aynen benimde öyle önde gidiyor bende ayniii habire uyuyorum ama gece çok uyanip duruyorum ya aksam çok uykum geliyor :)

Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için test yapmaya başlayalı 4 gün oldu hala göremedim ikinci çizgiyi normal mi sizce

iki gündür ovulasayon testi kullanıyyorum adetime iki gün kalmasına rağmen sadece meraktan ama çok ilginç çift çizgi çıktı sizce bu ne demek oluyor kızlar lütfen cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…