Amin inşallah canım ama o işler pek belli olmuyo normalde adet olmadan 14 gün önce görülür deniliyo ancak ben hep silik çizgi gördüm. yani göremedim çift çizgiyi.Tamam 7 şubatta başlıyorum tahmini kaç günde görürüm çift çizgiyi inşallah bu ay olur bir oğlum olsun istiyorum yaaallah isteyen herkese versin
Allah gönlüne göre versin canımTamam 7 şubatta başlıyorum tahmini kaç günde görürüm çift çizgiyi inşallah bu ay olur bir oğlum olsun istiyorum yaaallah isteyen herkese versin
Şimdi anladım canım ben yine de doktora bir sorayım haftays kontrolüm var zatenbeni yanlış anladın ben sorun var demedim sana canımAncak tam olarak sağlıklı olup olmadığını anlayabilmek için bazı testlerin yapılması gerekir diye düşündüm
Bence de canım için rahat etmiş olur. İnş. bir sıkıntı yokturdurç Bize de haber etŞimdi anladım canım ben yine de doktora bir sorayım haftays kontrolüm var zaten
Fotografciannederya canım ovulasyon testi yaptım tekrar silik çıktı yumurtladıktan ne kadar sonra tek çizgi olur biliyor musun
Sağol canım peki yaptığın 2 gün 2. Çizgi silikmiydiBen yumuetladiktan sonra bi iki gün yaptim devam etmedim cnm
Evet cnimSağol canım peki yaptığın 2 gün 2. Çizgi silikmiydi
Selam ovülasyonla ilgili arastrma yapıyodum.. burayı buldumKimsede bisey yazmamis
Selam canım nasılsın bayadır girmdim foruma dr gittinmi ben bugün kalp atışlarını duydum :))Ben yumuetladiktan sonra bi iki gün yaptim devam etmedim cnm
Ayy ne güzel ya bende keseyi gecen hafta görmüştüm çarşamba kalp atisi için gidicem inşallah :) bulanti varmi senin benim hic yok ya bazen hamile olduğumu bile unutuyorumSelam canım nasılsın bayadır girmdim foruma dr gittinmi ben bugün kalp atışlarını duydum :))
Bendede hiç mide bulantısı yok uyku hali çok fazla ama :) umarım duyabilirsiniz canım bide bu eklediğimiz gebelik imzası önde gidiyor ben daha 6 haftadayım burda 7 görünüyor anlamadım :)Ayy ne güzel ya bende keseyi gecen hafta görmüştüm çarşamba kalp atisi için gidicem inşallah :) bulanti varmi senin benim hic yok ya bazen hamile olduğumu bile unutuyorum
Aynen benimde öyle önde gidiyor bende ayniii habire uyuyorum ama gece çok uyanip duruyorum ya aksam çok uykum geliyor :)Bendede hiç mide bulantısı yok uyku hali çok fazla ama :) umarım duyabilirsiniz canım bide bu eklediğimiz gebelik imzası önde gidiyor ben daha 6 haftadayım burda 7 görünüyor anlamadım :)
Resmini koyabilir misin canım hamilelik belirtisi diyenler var buna.iki gündür ovulasayon testi kullanıyyorum adetime iki gün kalmasına rağmen sadece meraktan ama çok ilginç çift çizgi çıktı sizce bu ne demek oluyor kızlar lütfen cevap bekliyorum
buyuk ıhtımal ıyı haberiki gündür ovulasayon testi kullanıyyorum adetime iki gün kalmasına rağmen sadece meraktan ama çok ilginç çift çizgi çıktı sizce bu ne demek oluyor kızlar lütfen cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?