Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim en iyisi adet sonrasi.siliklesince yum olursun.yum gunu derinlemesine tek iliski oneriliyor.ben kimyasal gebelik gecirdim dr yum var mi diye sordum yeni dusuk yatin olmaz deci ama dr dan 2 gun sonra ovulasyon testiyle yum gununu yskaladim.yani kimi doktor incelemeden cevap veriyor.butun sorularini bildigim kadariyla cevapladim

mrb canım inş Allahım gönlündekini kucağına almayı nasip eder..kaç günde bir regl luyorsan ona göre başlamalısın ovu. testine. en kalitelisi predictor. çok net göstriyor. özel hastaneler pahalı ama tıp merkezleri 20 tl falan bence tp merkezine git yumurtanın büyüklüğünü ölçmek için süper ultrasyon aletine süper doktora gerek yok. hem sıradabeklemiyon yoğunda olmuyor. 3. sorunun cevabına bende karar veremedim. bende mart ayında denicem sanrım tam ovu. günü ve silikleştiği gün yaparım diye düşünüyorum. yaniiki gün üst üste

Benim anlayamadigim bişey var onu testinde çizgi silik olunca mi yumurtlama günü oluyo

Selam arkadaşlar çok heyecanlıyım ilk defa çift çizgiyi yakaladım 2 aydır yapıyorum test adet düzensizliğimde var bugün 15. Gün hiç aklıma gelmezdi ama yumurtluyorum sanırım :)))))

Eklentiler

• image.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 140
Selam arkadaşlar çok heyecanlıyım ilk defa çift çizgiyi yakaladım 2 aydır yapıyorum test adet düzensizliğimde var bugün 15. Gün hiç aklıma gelmezdi ama yumurtluyorum sanırım :)))))
Ins bebekte olur :)

İnşallah canım ya aylardır deniyoruz artık olsunn peki çizgi silikleşincemi ilişkiolmalıydı
Ben geçen ay denedim iki çizgi de koyu renkti ama olmadı ama bi gün denedik sadece emin değilim bende burda yazılanları okuyunca aklım karıştı azcık

Hem bu aksami hem de yarini değerlendirin canim çift çizgi yumurtanın 1 gün içinde catlicak anlamına geliyor

Benimde en sonundaki yumurtlama olcagi anlamına geliyordu değerlendirdik

Eklentiler

• CYMERA_20150109_142838.jpg
    396,1 KB · Görüntüleme: 324

Canim ben arastirdim siliklesince iliski olmadi diye biliyorum bende siliklestigi gun denedim tutarsa bakacaz dogrumu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…