m iliskiden hemen once yap sonradogruyataga dediilişkiden ne kadar önce yapılmalı yani yapıp ilişkimi plmalı
kızlar ben bu ay ilk kez kullanacam bazı sorularım var
1. kaçıncı günden itibaren yapmalıyım
2.en koyu olduğu zamanı es geçip silikleşincemi yapacam
3.bende erkek isityorum tek ilişkimi olmalı yoksa 2 gün yapalımmı
ayrıca ya özel dr gidecem yada test alacam sizce hangisi ikisinede aynı anda alamıyacam hangisi garanti
dr gidersem adetim 12.günü gideyim diyorum ya bi akıl verin napayım
teşekkürler:)
mrb canım inş Allahım gönlündekini kucağına almayı nasip eder..kaç günde bir regl luyorsan ona göre başlamalısın ovu. testine. en kalitelisi predictor. çok net göstriyor. özel hastaneler pahalı ama tıp merkezleri 20 tl falan bence tp merkezine git yumurtanın büyüklüğünü ölçmek için süper ultrasyon aletine süper doktora gerek yok. hem sıradabeklemiyon yoğunda olmuyor. 3. sorunun cevabına bende karar veremedim. bende mart ayında denicem sanrım tam ovu. günü ve silikleştiği gün yaparım diye düşünüyorum. yaniiki gün üst üstekızlar ben bu ay ilk kez kullanacam bazı sorularım var
1. kaçıncı günden itibaren yapmalıyım
2.en koyu olduğu zamanı es geçip silikleşincemi yapacam
3.bende erkek isityorum tek ilişkimi olmalı yoksa 2 gün yapalımmı
ayrıca ya özel dr gidecem yada test alacam sizce hangisi ikisinede aynı anda alamıyacam hangisi garanti
dr gidersem adetim 12.günü gideyim diyorum ya bi akıl verin napayım
teşekkürler:)
Ins bebekte olur :)Selam arkadaşlar çok heyecanlıyım ilk defa çift çizgiyi yakaladım 2 aydır yapıyorum test adet düzensizliğimde var bugün 15. Gün hiç aklıma gelmezdi ama yumurtluyorum sanırım :)))))
İnşallah canım ya aylardır deniyoruz artık olsunn peki çizgi silikleşincemi ilişkiolmalıydıIns bebekte olur :)
Ben geçen ay denedim iki çizgi de koyu renkti ama olmadı ama bi gün denedik sadece emin değilim bende burda yazılanları okuyunca aklım karıştı azcıkİnşallah canım ya aylardır deniyoruz artık olsunn peki çizgi silikleşincemi ilişkiolmalıydı
Gebelik varmı peki canımSimdi tekrar yaptim silik cikti
Gebelik varmı peki canım
Yok daha canim yumurtlamami hesapladim değerlendirdikten artik beklocez iki hafta bakalm inşallah tutar Cnm sonuclari yazicam buraya
Canim en iyisi adet sonrasi.siliklesince yum olursun.yum gunu derinlemesine tek iliski oneriliyor.ben kimyasal gebelik gecirdim dr yum var mi diye sordum yeni dusuk yatin olmaz deci ama dr dan 2 gun sonra ovulasyon testiyle yum gununu yskaladim.yani kimi doktor incelemeden cevap veriyor.butun sorularini bildigim kadariyla cevapladim[/QUOT
canım ben ilişkinin zamanını merak ediyorum. ovu. testi ile tam zamanını bilebiliyoruz akıntıda çok güzel ip ucu veriyor. zaten iki gün üst üste koyu çift çizgi çıkıyor sonra silikleşiyor anlıyoruz ki yumurtlama olmuş. silikleşincemi yoksa saatler önce en koyu haldeykenmi olmalı ilişki erkek bebek için.
ben bir günde 3 yada 4 defa ovu. testi yaptığım için en koyu halini hatta silikleştiğini yakalayabiliyorum. yumurtada serbest kaldıktan sonra 24 saat canlı kalırmış. silikleşince hemen ilşki olsa olurmu ki acaba. formlarda geç kalınabilir deniyor. sitelerdende okuduğum kadarıyla yumurtlama gerçekleşince verimle zaman değil deniyor. sence ben ne yapmalıyım
nekadar beklicez hayırlı haber içinCanim ben arastirdim siliklesince iliski olmadi diye biliyorum bende siliklestigi gun denedim tutarsa bakacaz dogrumu degil mi
nekadar beklicez hayırlı haber için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?