• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba kizlar bende buraya yeni üye oldum ve sixler sayesinde daha rahat olmaya caliscam sürekli dusunmek can slklyor ben 6 aylik evliyim 3aydir korunmyorun ama olmuyor bu ay İKK defa 10gun öncesinde n belim agrimaya başladı birazda klasik az az agri oluyor akinti ve rahmde sanci tuhafim .26 arlkda regl sondu 8 gün felan kaldi sanirim 28 günde bir adet regl oluyorum çünkü hic ovi kullanmadim bilmiyorum da nazik kllncm olmazsan diye aldim laboquick netten bakaljm :(

Canim ben hic ovi kullnmadim 10 gün kaldigiadete bi hakim dedim 3 gün üste üste koyuluk verdi bugün de silikti ama bel agrim sivilcem klasik az agrim vr 8gunum kaldi

Canim ben hic ovi kullnmadim nettn aldigim için diğer ay denetim diye 3 tane kullndim koyu silik silik cijti 26 arlkta bitti adetin 28 gundebr oluyorum

Merhaba kızlar bu ay üçüncü denemem olucak ovulasyon testini inşallah bu sefer tutar ben çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendirdim silik çıkınca denemem olmadı maalesef. Umarım yeni yıl hepimize ugurlu gelir

Koyu çizgi aksamı ve ertesı günü silikti o aksamı degerlndirdim bende bunun dısında ılski olmadı umarım tutmustur

çokkk teşekkürler kızlar cevaplarınız için öncelikle test alayım adetten sonra başlamalıyım 26 günde bir oluyorum bakalım

Ben ovulasyon testini nazil kullanildigini bilmiyorum :KK43: iki gün once aldim regl 8 gün var adet gibi agrilar var hayirlisi bilen nesil olduğunu anlstrmi ? Kizlar bir dahaki ay kullncm

selam kızlar nasılsınız. ovü testimi yorumlarsanız çok sevinicem testim silikleşmiş mi ? bugun deneme olsunmu yoksa geç mi kaldım. kasıklrımda ve belimde ağrı var ama akıntım yok :KK64:

Eklentiler

• DSC_0053.JPG
    DSC_0053.JPG
    116 KB · Görüntüleme: 260
selam kızlar nasılsınız. ovü testimi yorumlarsanız çok sevinicem testim silikleşmiş mi ? bugun deneme olsunmu yoksa geç mi kaldım. kasıklrımda ve belimde ağrı var ama akıntım yok :KK64:

canim seni süper anneler konusunda görmüştüm aynı testi kullanmışız benimde seninki gibi olunca denedik .çünkü her herkeste pik yapmaya biliyor bu testler .bu geceyi sakın kaçırma.önce sen organzm olmaya özen göster hakkında hayırlısı canım.:anneadayı:

Selam arkadaşlar bugün yaptığım testte koyu anlamadım 2 gün sürermi yumurtlama :))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 226
Ya ben de bu ay şu testlerden aldım ama bilmiyorum hala testleri yapıyorum bugün biraz silik çıktı yapcam bakalım bugünden sonra

ben bu ay denedim ovulasyon testini ama işe yaramadı bende halbuki çift çizgide çıkmıştı :cry: erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..

ben bu ay denedim ovulasyon testini ama işe yaramadı bende halbuki çift çizgide çıkmıştı :cry: erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..

Çift çizgi ciktigi günü ve ertesi günü degerlendirdinmi canim ? Hala umut varr çift çizgiyi gördüğün günün uzerinden kaç gün geçti cnm

canım hem çift çizgiden bir gün önce hem çift çizgi günü hemde ertesi gün yani silikleştiği gün değerlendirdik adetime 4 gün kala erken testlerden yaptım hiçbir çizgi çıkmadı malesef. 14 ü adet günüm acayip karnım ağrıyo adet ağrısı bu. yani bu ayda tutturamdık :KK48: halbuki bide soğan suyu içmiştim yaaa :rolleyes:

Back