Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

benim kızım da 3,5 yaşında :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.. ben laboquick aldım. regl bitince başladım kulanmaya çünkü benm regl düzensiz. SAT'tan sonraki 16. günde öğlen 3te baktım koyu çift çizgi, gece olunca dur bidaha bakayım nolur nolmaz dedim gece 11 de silikleşmişti. bu forumun başlarından da okuduğum üzere silikleşince ilişki olması gerekiyomuş, o gece ve sonraki gece oldu ilişki. başka da olmadı... inşallah senin de hemencecik tutuverir :) ve herkesin hayırlısıysa..

O konuyu hiç bilmiyorum malesef ama erkek bebek için ilişkiden hemen sonra sağ tarafa yatmak gerek diye duymuştum ben de döndüm yattım :)

Mrb bende adetimin 14.gunu çift koyu çizgiyi gördüm ve o gun ertesi gün ilişki oldu ayaga hıc kalkmadım ve umarım bu sefer tutmuştur allah herkese nasip etsin

O konuyu hiç bilmiyorum malesef ama erkek bebek için ilişkiden hemen sonra sağ tarafa yatmak gerek diye duymuştum ben de döndüm yattım :)
benim hep sol kasığım ağrıyor soldan yumurtluyom yani. yumurta hangi taraftan serbest bırakıldıysa spermi kapıp yine o tarafa gidermiş. yani ben sağa da yatsam farketmez demekki:) benim ikicide kız olcak anlaşılan

benim bi arkadaşım var yumurtlama olmuyormuş. doktor hep iğne vermiş iğneden şukadar saat sonra ilşki diye doktor yonlendıyormuş. oğlu var 10 yaşında. yani çok mantıklı bu ovulasyonu belirlemek. yıllardır kullanıyormuş.

Canim benimde 1kizim var bende allah nasip ederse bir erkek evlat istiyorum ovulasyon testi kullandim tam yumurtlama gunu iliski oldu insallah tutar.sen tek iliskimi yaptin.ayrica busi denedin mi. Cevap yazarsan memnun olurum

Canim bende sol diye okumustum fakat nekadar dogru acaba sonucta yumurtanin x ve y hangi kromozunu sececegi yatis seklimiz etkilemiyor

Canim bende sol diye okumustum fakat nekadar dogru acaba sonucta yumurtanin x ve y hangi kromozunu sececegi yatis seklimiz etkilemiyor
aslında haklısın canım bende cok ınanmıyorum bu tur şeylere ama ovulasyon gününde olan ilşkide erkek olması bilimsel doktorlar bile söylüyor. yani ihtimali çok yüksek. birde şu alkali asidik ortam mantıklı geliyor. y spermleri alkali ortamda yaşarmış kadın ilşkide daha önce orgazm olursa asidik olan vajinayı baziğe dönüştürürmüş ve kasılmalardan dolayı hızlı olan y spermini daha da hızlandırırmış

Senin cocuk varmi canim doktorum bana ovulasyon gunu erkek olmayabilir ama rahim asidikse %80 erkek olur dedi tekiliski falan inanma dedi sen ne dusunuyorsun bende denedim beklemedeyim

Gunaydinn kizlarrr. Ovulasyon testi resmini attimm çift cizgi koyu. Ama ben bunu ilk idrarimla yaptim sabah. Doğru sonucmudur yoksa yaniltabilirmi yaş ? Yardimci olurmusunuzz ?

Eklentiler

• CYMERA_20150109_095318.jpg
    598 KB · Görüntüleme: 148
inan bu meseleyi çok bilmiyorum, kim gelcekse dünyaya geliyo işte :)

Canim benimde 1kizim var bende allah nasip ederse bir erkek evlat istiyorum ovulasyon testi kullandim tam yumurtlama gunu iliski oldu insallah tutar.sen tek iliskimi yaptin.ayrica busi denedin mi. Cevap yazarsan memnun olurum
biz silikleştiği gece ve sonraki gün denedik. busi nedir anlamadım ama?

Gunaydinn kizlarrr. Ovulasyon testi resmini attimm çift cizgi koyu. Ama ben bunu ilk idrarimla yaptim sabah. Doğru sonucmudur yoksa yaniltabilirmi yaş ? Yardimci olurmusunuzz ?
bence gece saat 10 da tekrarla testini, silikleşmişse denersiniz. bende de öyle oldu, hatta öğlen koyuydu, akşam bidaha yapıvereyim dedim, baktım silikleşmiş.. biz de o gece ve ertesi gece denedik. şimdi hamileyim işte..

Simdi tekrar yaptim ayni koyulukta bakalim aksam nazil olacak ay ne heyecanlı yaa bu islerr :) inşallah bizimde tutar evliligimin 3. Ayi bitmeden hamile oldugumu ogrenirimm dua edin ne olur hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…