bişi yazacaktım yani beslenme,duş vesairebiz silikleştiği gece ve sonraki gün denedik. busi nedir anlamadım ama?
bence gece saat 10 da tekrarla testini, silikleşmişse denersiniz. bende de öyle oldu, hatta öğlen koyuydu, akşam bidaha yapıvereyim dedim, baktım silikleşmiş.. biz de o gece ve ertesi gece denedik. şimdi hamileyim işte..
bugün başla çalışmaya benceSizce son ovulasyon testinin koyuluğu nasil yoksa bigün dahami var yumurtlamaya kizlarr ?
inşallah cnm hayırlı haberlerini alırız!Simdi tekrar yaptim ayni koyulukta bakalim aksam nazil olacak ay ne heyecanlı yaa bu islerr :) inşallah bizimde tutar evliligimin 3. Ayi bitmeden hamile oldugumu ogrenirimm dua edin ne olur hayirlisi olsun
yok valla, başkaca bişey yapmadık. beslenme olayına baktım da bana çok zor.. ama %80 işe yarıyo diye okumuştum bi doktorun makalesinden.. annem 25 sene önce yapmış kardeşimde, erkek oldubişi yazacaktım yani beslenme,duş vesaire
inşallah, sağlıklı, hayırlı bi evlat olur.. hepimiz hepimize dua edelim inşallah.. birbirimizin günahlarından habersiz olduğumuzdan çok daha makbule geçermiş bu dualar..tebrik ederim canım inşallah istediğin cinsiyette tutar süper olur
bugün başla çalışmaya bence
yumurtan çatlamış demekki, bu akşam önemli sizin içinSon testi 13:00 de yapmistim simdi tekrar yaptim yani 15:30 da bakinn siliklesmiss sanirim denemeye basliyabiliriz insallahh tutarr dualarinizi eksik etmeyin kizlarr :)
silikleşmeye başladığı gün ilişkiye girdik biz yani nokta atışı gibi oldu bakalım beklemedeyiz, ama fırsatın varsa her iki günü de değerlendirEn koyu olan ve sonrakı gün için iliskı yeterli olurmu
doktor mu önerdi canım duşu. nasıl oluyor peki bu duş. alkali bir vücut için bol limon sıkılmış sade soda ve alkalisi yüksek su içilmeli diye okumuştum:)pardon alkali olacak hatta karbonatlı duş önerdi
kızlar aklıma takılan başka bir şey daha var. sitelerden okuduğum kadarıyla en verimli gün yumurtlamadan bir gün önce yazo genelde. acaba silikleşmesini beklemek doğrumu ki
Canim ben kimyasal gebelik gecirdim dr kontrolunde dr sordum bir kizim var birde insallah allah nasip ederse bir erkek bebek istiyorum yum gunu olunca erkek diyolar dedim oda bosver onlari vazinal dus ile %80 dedi ancak eve gelip arastirincz boyle bisi oldugunu ancak dus olunca tutunma ihtimali zayifliyormus forumda daha oncede fikir almak icin yazdim ama 2 kisi disinda cevap veren olmadi[/QUOT
netten okudumda canım. bir litre suya bir kaşık karbonat diyor. ama sadece yıkancakmı içine nasıl gircek onu anlamadım
amannnnnnnnnnn zormuş yaf sen yaptınmı yaCanim benim dr 1subardagi hazir suya bir cay kasigi karbonati karistir en buyuk boy siringayla 2_3 defa vajina icini yika ardindan iliski dedi nekadar dogru artik bilemicem ben. Dr dedikleri bu umarim yardimci olmusumsur
ilişkiden ne kadar önce yapılmalı yani yapıp ilişkimi plmalıCanim benim dr 1subardagi hazir suya bir cay kasigi karbonati karistir en buyuk boy siringayla 2_3 defa vajina icini yika ardindan iliski dedi nekadar dogru artik bilemicem ben. Dr dedikleri bu umarim yardimci olmusumsur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?