Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

tebrik ederim canım inşallah istediğin cinsiyette tutar süper olur

Sizce son ovulasyon testinin koyuluğu nasil yoksa bigün dahami var yumurtlamaya kizlarr ?

Eklentiler

• CYMERA_20150109_142838.jpg
    396,1 KB · Görüntüleme: 142
Simdi tekrar yaptim ayni koyulukta bakalim aksam nazil olacak ay ne heyecanlı yaa bu islerr :) inşallah bizimde tutar evliligimin 3. Ayi bitmeden hamile oldugumu ogrenirimm dua edin ne olur hayirlisi olsun
inşallah cnm hayırlı haberlerini alırız!

tebrik ederim canım inşallah istediğin cinsiyette tutar süper olur
inşallah, sağlıklı, hayırlı bi evlat olur.. hepimiz hepimize dua edelim inşallah.. birbirimizin günahlarından habersiz olduğumuzdan çok daha makbule geçermiş bu dualar..

bugün başla çalışmaya bence

Son testi 13:00 de yapmistim simdi tekrar yaptim yani 15:30 da bakinn siliklesmiss sanirim denemeye basliyabiliriz insallahh tutarr dualarinizi eksik etmeyin kizlarr :)

Eklentiler

• CYMERA_20150109_153502.jpg
    421,5 KB · Görüntüleme: 136
kızlar aklıma takılan başka bir şey daha var. sitelerden okuduğum kadarıyla en verimli gün yumurtlamadan bir gün önce yazıyor genelde. acaba silikleşmesini beklemek doğrumu ki

kızlar aklıma takılan başka bir şey daha var. sitelerden okuduğum kadarıyla en verimli gün yumurtlamadan bir gün önce yazo genelde. acaba silikleşmesini beklemek doğrumu ki

Canim ben kimyasal gebelik gecirdim dr kontrolunde dr sordum bir kizim var birde insallah allah nasip ederse bir erkek bebek istiyorum yum gunu olunca erkek diyolar dedim oda bosver onlari vazinal dus ile %80 dedi ancak eve gelip arastirincz boyle bisi oldugunu ancak dus olunca tutunma ihtimali zayifliyormus forumda daha oncede fikir almak icin yazdim ama 2 kisi disinda cevap veren olmadi

Canim benim dr 1subardagi hazir suya bir cay kasigi karbonati karistir en buyuk boy siringayla 2_3 defa vajina icini yika ardindan iliski dedi nekadar dogru artik bilemicem ben. Dr dedikleri bu umarim yardimci olmusumsur

Canim benim dr 1subardagi hazir suya bir cay kasigi karbonati karistir en buyuk boy siringayla 2_3 defa vajina icini yika ardindan iliski dedi nekadar dogru artik bilemicem ben. Dr dedikleri bu umarim yardimci olmusumsur
amannnnnnnnnnn zormuş yaf sen yaptınmı ya

ilişkiden ne kadar önce yapılmalı yani yapıp ilişkimi plmalı

kızlar ben bu ay ilk kez kullanacam bazı sorularım var
1. kaçıncı günden itibaren yapmalıyım
2.en koyu olduğu zamanı es geçip silikleşincemi yapacam
3.bende erkek isityorum tek ilişkimi olmalı yoksa 2 gün yapalımmı
ayrıca ya özel dr gidecem yada test alacam sizce hangisi ikisinede aynı anda alamıyacam hangisi garanti
dr gidersem adetim 12.günü gideyim diyorum ya bi akıl verin napayım
teşekkürler:)

t="umutlunil, post: 38779426, member: 612939"]amannnnnnnnnnn zormuş yaf sen yaptınmı ya[/QUOTE]

Hayatim ben istesemde esim kabul etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…