• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba arkadaşlar ara ara bu forma yazıyorum yarın regli günüm bugün test yaptım ve hayalet çizgi çıktı inanırmısınız şu an sevinemiyorum çünkü ya test bozuksa ya yanlış çıkmışsa diye düşünceler beyni mi kemiriyor. her ay belirti var mı diye kendimi dinledim. formları okudum. ovülasyon testi kullandım.damarlar belirginleşir deniyor zaten ben beyaz tenliyim ve damarlarım çok belirgin fakat bu ay göğüslerim şişti yine ama bu sefer acımadı değişiklikse sadece bu bakalım hayırlısını diliyorum Allah tan İnşallah hamileyimdir....

günaydın hanımlar sabah ovü.testi yaptım pozitifti baya koyuydu çizgiler bu akşamı değerlendirmemiz gerekiyor sanırım dimi?

image.jpg
Arkadaşlar testim hala koyu bugün 19. Günüm 16.17.18. İlişki oldu yorumlar mısınız

Eki Görüntüle 1357437 Arkadaşlar testim hala koyu bugün 19. Günüm 16.17.18. İlişki oldu yorumlar mısınız

mrb cnm bende ovülasyon testi yapıyorum 5 gün oldu bugün pozitifi yakaladım aynı senin 16 numaradaki gibi. biz dün akşam denedik bu akşamda deniycez kısmetse. umarım seninde tutmuştur hakkımızda hayırlısı..

mrb cnm bende ovülasyon testi yapıyorum 5 gün oldu bugün pozitifi yakaladım aynı senin 16 numaradaki gibi. biz dün akşam denedik bu akşamda deniycez kısmetse. umarım seninde tutmuştur hakkımızda hayırlısı..
Amin canım biz koyu gördüğüm gün dahil art arda 3 gün denedik hayırlısı...

herkese merhaba bu ay adet olmama rağmen bende gebelik belirtileri. çok enteresan kasıklarım ağrıyor hayatımda ilk defa başım döndü, çok fazla akıntım var ama bu ay adet oldum tek fark 4 yerine 3 gün oldum ümitli değilim tabi ama bana olanlar ne , internetten araştırıyorum yerleşme kanaması mı diye ama bu kadar uzun sürmüyüomuş kızlar offf ya bu bebek işi ne zormuş ya bende ilk ayda olucak sanmıştım o nedenle tam iki sene korundum bilseydim korunmazdım .

merhaba arkadaşlar ara ara bu forma yazıyorum yarın regli günüm bugün test yaptım ve hayalet çizgi çıktı inanırmısınız şu an sevinemiyorum çünkü ya test bozuksa ya yanlış çıkmışsa diye düşünceler beyni mi kemiriyor. her ay belirti var mı diye kendimi dinledim. formları okudum. ovülasyon testi kullandım.damarlar belirginleşir deniyor zaten ben beyaz tenliyim ve damarlarım çok belirgin fakat bu ay göğüslerim şişti yine ama bu sefer acımadı değişiklikse sadece bu bakalım hayırlısını diliyorum Allah tan İnşallah hamileyimdir....
Insallah canim hamilesindir. Allahym yuzuni guldurur:anneadayı::KK19:

Canim bende 7aydir evliyim ve esim sperm az oldugu icin Varikosel bizde bebek istedk ve korunmedik ama yanlış birkaç sey yapiyormusz hen ilisikiden sonra tuvalete cikiyordum temizleneyim diye ama idrara hemn cikmammk gerekmis birde hemn dusa griyrdum 15dk da gder spermler dye ama kasim da artık özel bi hast gittim ondan önce devlet e gitmistim kısırlık bölüm git demişler di.insan üzülüyor seni anlıyorum kimseye diyemedim ben de özelde ki doktor eşimin degrrleri bakti ve kalabilirsnz dedi bu değerler le bize vitamin omega folik asit vs verdi Allah in izniyle bu ay hamileoldifumu ogrendim yarin doktra gidicem inşallah sağlıklı gebeliktir
Allah tez zaman da sana da nasip eder

merhabalar benim eşimde de varikosel vardı 6 kasımda ameliyat oldu sizin eşiniz ameliyat oldumu acaba geçen ay ben ovulasyon testi yaptım tam gününe denk getirdik ama yine olmadı adet oldum bu ay :( :KK42:

merhabalar benim eşimde de varikosel vardı 6 kasımda ameliyat oldu sizin eşiniz ameliyat oldumu acaba geçen ay ben ovulasyon testi yaptım tam gününe denk getirdik ama yine olmadı adet oldum bu ay :KK43: :KK42:

Evet esim 2011de ameliyat olmus ama o zaman evli degildik 2014 de evlendik ve % 44 hareketsiz sperm vardı ben kadin doğum a gidince bu değerler ile kalabilirsnz dedi biraz deneyin dedi ve 6haftalk hamileyim
Allah szede versin inşallah tez zaman da

Evet esim 2011de ameliyat olmus ama o zaman evli degildik 2014 de evlendik ve % 44 hareketsiz sperm vardı ben kadin doğum a gidince bu değerler ile kalabilirsnz dedi biraz deneyin dedi ve 6haftalk hamileyim

Oncelikle çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için eşimin doktoru ameliyattan önce bu durumda zaten olmaz demişti sperm sayısı düşüktü kontrolumuz şubatta çoğu insan ameliyattan hemen sonra düzelme olur diyo inşallah Rabbim herkeze nasib eder sizede hayirlisiyla evladınizi kucaginiza almayi nasib etsin sağlıkla büyüsün

Canım o damarların belirginleşmesi aydan aya gögüsler büyüdükçe oluyo ilk aydan belli olmuyo.

ben daha önce yazmıştım ben beyaz tenliyim ve damarlarım belirgin fakat evet damarlar daha da belli oluyor ama bu belirtide kişiden kişiye değişiyormuş. örnek göğüs halkaları ve ucu koyulaşıyor diyorlar fakat bu bende olmadı.. adetime 1 hafta kala göğüslerim şişer ve çok acırdı fakat bu ay şiştiler ama hiç acımadılar...

merhaba arkadaşlar, ben de ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım, henüz 5 haftalık, bir kızım var ve nasipse hayırlı sağlıklı bir de erkek evlat istiyoruz Rabbimden.. bakalım bekliyoruz, sonucu bildiririm nasipse :)

Oncelikle çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için eşimin doktoru ameliyattan önce bu durumda zaten olmaz demişti sperm sayısı düşüktü kontrolumuz şubatta çoğu insan ameliyattan hemen sonra düzelme olur diyo inşallah Rabbim herkeze nasib eder sizede hayirlisiyla evladınizi kucaginiza almayi nasib etsin sağlıkla büyüsün

Amin canım doktor dan doktor a degisiyormus bnu anladik esim başka bi dktr gtmisti evlnmeden ikinci bi ameliyat demisti cocugun olmaz diyenler vardi
esim tam ameliyat olcakti o dr trafik kazası vefat etti sonra Hacettepe bi prof gtmis ikinci ameliyat daha kötü yapar demiş proxeed kullnmisti ama 7ay korunmadigimz halde olmamisti
ben gittigim bayan dojtr kalabilirsnz demisti biraz deneyin Allah in izniyle uc ay içinde hamile kalcaksin demisti ve kaldim
bazi şeyler e dikkat ederek tabi hemn duş a grmedim gusul aliyorum tabiki ama sabah aldim hemn idrara cikmadim kalkmadim vs.
iliskiden önce ikisaat önce de sekersiz Türk Kahvesi yaptim spermleri hareket e geciriyormus Allah nasip etti umudum hep vardi Allah isteynce olcak diyordum oldu.
Sende insanlar i takma esin farkli birkaç yerde sperm testi versin laboratuvar bile sonucu etkiliyormus
Allah gonlune göre verir inşallah

Amin canım doktor dan doktor a degisiyormus bnu anladik esim başka bi dktr gtmisti evlnmeden ikinci bi ameliyat demisti cocugun olmaz diyenler vardi
esim tam ameliyat olcakti o dr trafik kazası vefat etti sonra Hacettepe bi prof gtmis ikinci ameliyat daha kötü yapar demiş proxeed kullnmisti ama 7ay korunmadigimz halde olmamisti
ben gittigim bayan dojtr kalabilirsnz demisti biraz deneyin Allah in izniyle uc ay içinde hamile kalcaksin demisti ve kaldim
bazi şeyler e dikkat ederek tabi hemn duş a grmedim gusul aliyorum tabiki ama sabah aldim hemn idrara cikmadim kalkmadim vs.
iliskiden önce ikisaat önce de sekersiz Türk Kahvesi yaptim spermleri hareket e geciriyormus Allah nasip etti umudum hep vardi Allah isteynce olcak diyordum oldu.
Sende insanlar i takma esin farkli birkaç yerde sperm testi versin laboratuvar bile sonucu etkiliyormus
Allah gonlune göre verir inşallah

amin canım inşallah Allah tüm isteyenlere nasib eder inşallah dediklerini uygulucam umarım bizde de işe yarar

ben daha önce yazmıştım ben beyaz tenliyim ve damarlarım belirgin fakat evet damarlar daha da belli oluyor ama bu belirtide kişiden kişiye değişiyormuş. örnek göğüs halkaları ve ucu koyulaşıyor diyorlar fakat bu bende olmadı.. adetime 1 hafta kala göğüslerim şişer ve çok acırdı fakat bu ay şiştiler ama hiç acımadılar...

bende beyaz tenliyim damarlarım belirgindir normaldede ama haftalar ilerledikce damarlarım baya turkıye haritası gibi oldu ve dedgin gibi gogus halkaları ve ucu hem koyulasıyor hemde buyuyor. ama bu ilk ay hamilelik belirtisi olcak kadar hızlı oluşmuyo soylemek istedigim oydu.

kızlar ben de 4. ayımdayım. bu ay ovu testi kullandım. çift çizgi çıktığının ertesi günü ilişkiye girdik. yani yumurtlamanın ertesi günü oluyor sanırım. ama daha önceki aylarda da o günde ilişkiye giriyorduk zaten, yani anlamadığım nokta, ovu testi neyi değiştiriyor?

kızlar ben de 4. ayımdayım. bu ay ovu testi kullandım. çift çizgi çıktığının ertesi günü ilişkiye girdik. yani yumurtlamanın ertesi günü oluyor sanırım. ama daha önceki aylarda da o günde ilişkiye giriyorduk zaten, yani anlamadığım nokta, ovu testi neyi değiştiriyor?

ovü testide yumurlama zamanını belirliyo canım ikinci çizgi ne kadar koyu oluyorsa güne daha yakınsın demek

merhaba arkadaşlar, ben de ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım, henüz 5 haftalık, bir kızım var ve nasipse hayırlı sağlıklı bir de erkek evlat istiyoruz Rabbimden.. bakalım bekliyoruz, sonucu bildiririm nasipse :)
mrb canım inş Allah gönlüne göre verir. benımde 3,5 yaşında bır kızım var kısmetse ıkıncıyı düşüüyoruz. bende ovulasyon testi aldım. sen hangi marka aldın ve hangi günleri değerlendirdin acaba. bende bu yumurtlama donemının cınsıyetle cok alakası olduğuna ınanlardanım.bırde sağlıklı hayırlı oğlum olsun ıstıyrum. nasipse

Back