Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Oleyy o zaman sonunda gördüö şu çizgiyi siagara kullanıyorum malesef folik asit 5 aydıır kullanıyorım umarım bu ay bebiş gelir sağlıkla hepize :))

canım inşallah rabbiiim sana ve isteyen herkese tattırır bu duyguyu

arkadaşlar bi konu hakkında yardım edebilirmisiniz. adetime 4 gün kaldı karık ağrısı mide bulantısı yorgunluk gibi belirtilerim var. ayrıca çok afedersiniz dün tuvalette peçeteye çok açık kahverengi bir akıntım oldu ama o kadar devamı gelmedi böyle bir şey yaşayan oldumu lütfen yardımcı olun

Canim hamile olabilir sin bende de asiri uyku yorgunluk vardi kasik agrisi hala var hatta normal de bu dönem adet don olduğu için agri oluyormus hayirlisi canim

Kızlar icime bir korku dustu
internette baktik beta hcg degerleri 48 saatte 2katina cikar diyor
ben pazartesi aksam ilk yaptirdum 133 cikdi ertesi akşam 269 cikdi yani 25saatte iki katina cikdi anormal mi siizce

Kızlar icime bir korku dustu
internette baktik beta hcg degerleri 48 saatte 2katina cikar diyor
ben pazartesi aksam ilk yaptirdum 133 cikdi ertesi akşam 269 cikdi yani 25saatte iki katina cikdi anormal mi siizce

Sorun yok canim cok normal artisin.

Benim de iki gunde yaklasik 3.5 kat artis gosterdi degerlerim.

Sorun yok canim cok normal artisin.

Benim de iki gunde yaklasik 3.5 kat artis gosterdi degerlerim.

Cok sagol canım yaa bizde internette baktik 48 saatte diyor iki katina
bizde korktuk
canım ben pazartesi ogrendim acil de iki gun hcg yaprurdk sadece daha doktor a gitmedim sıkıntı olurmu sence 2ocak da devlet hast. Randevu m var.

Cok sagol canım yaa bizde internette baktik 48 saatte diyor iki katina
bizde korktuk
canım ben pazartesi ogrendim acil de iki gun hcg yaprurdk sadece daha doktor a gitmedim sıkıntı olurmu sence 2ocak da devlet hast. Randevu m var.

Eger bir kez daha beta testini yaptirabilirsen icin daha rahat eder. Normalde artisin iyi. Ben de senin gibi iki kez betama baktirmistim ama doktora gittigimde bir kez daha istemisti. Eger o son betanda artisin normalse bekle 2 ocaga kadar hicte sorun olmaz. Zaten oncesinde gidiyorsun doktor bisey yapmiyo bakmaya calisiyo ultrasondan ama bisey gordugu olmuyo sadece sonucuna bakiyo ve sana su zaman gel keseye bakalim diyo yolluyo seni.

Bide hamile arkadaslar bisey sorcam goguslerinizdeki yesil damarlar ortaya ciktimi. Bugun adet gunum cok belirgin hic boyle olmamisti ?

Canım ben hamileyim inşallah ama bende damarlar cikmadi
ama hamilelik belirtilerini okudugumda birçok kişi bunu söylemişti kişiden kişiye degisyor olabilir.
Inşallah sağlıklı bir bebeğe hamilesindir

Kızlar bugün 15. Günüm testlerimi yorumlar mısınız sizce yumurtlamış mıyım? Bal tarçın çörekotu kürü yaptım bu ay : (

kızlaar bişey sorucam size... ben bu ayın 10nunda adet oldum 23-24 ovi kiti pozitifti 25-26 silikleşti bugun yaptım içtigime fln dikkat etmeden T çizgisi hemen koyulaştı bu ay preseed jel kullandım ilk defa omu etkiledi acaba

kızlar moralim çok bozuk iki aydır ovulasyon testiyle günü tutturdum ama bir türlü gebelik olmuyor ne yapsam olmadı soğan kürü kullandım olmadı doktora gittik eşimle sorun yok dedi. ne yapacağımı bilemiyorum 32 yaşındayım yaşımda geçiyor çevreden ve aileden çok baskı var bütün hayatımı etkiliyor bu çocuk meselesi geçen cuma tekrar doktora gittim rahim filmi istedi bende mart ayına randevu aldım çok korkuyorum bizim 7 ay oldu deneyeli neden olmuyor lütfen b ana yardım edin kimseyle konuşamıyorum eşime de belli etmiyorum ama psikolojim çok bozuk

Canim bende 7aydir evliyim ve esim sperm az oldugu icin Varikosel bizde bebek istedk ve korunmedik ama yanlış birkaç sey yapiyormusz hen ilisikiden sonra tuvalete cikiyordum temizleneyim diye ama idrara hemn cikmammk gerekmis birde hemn dusa griyrdum 15dk da gder spermler dye ama kasim da artık özel bi hast gittim ondan önce devlet e gitmistim kısırlık bölüm git demişler di.insan üzülüyor seni anlıyorum kimseye diyemedim ben de özelde ki doktor eşimin degrrleri bakti ve kalabilirsnz dedi bu değerler le bize vitamin omega folik asit vs verdi Allah in izniyle bu ay hamileoldifumu ogrendim yarin doktra gidicem inşallah sağlıklı gebeliktir
Allah tez zaman da sana da nasip eder

benimle beraber hamilelik için uğraşan arkadaşlarım hep hamile kaldı çünkü çok rahatlardı doğuran bile var hatta benden sana tavsiye psikolojini bu konuyla alt üst etme çünkü gerçekten eğer ki problem yoksa psikoloji olmayınca olmuyor.. bu arada ben de hala hamile kalamayanlardanım.. artık çok da sallamıyorum illaki olacak diye bişsey yok belki rabbim bana nasip etmeyecek sen de takılma çok fazla tecrübe konuşuyor denemediğim şey kalmadı ooooo neler neler en son tüp bebek ona da ben hazır değilim yaş da bu arada 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…