Oleyy o zaman sonunda gördüö şu çizgiyi siagara kullanıyorum malesef folik asit 5 aydıır kullanıyorım umarım bu ay bebiş gelir sağlıkla hepize :))canım evet pozıtif testin 24-36 saat içinde çatlıcak.. sigara içiyosanız kesin 2 3 gün ve vitaminler kullanın.. bende 3 aydır ovi kullanıyorum gecen ay 12 de çatladı bu ay 10 11 12 13 baktım negatif. bugun umutsuzca yaptım yumurtlamadım diye hemen kopkoyu iki çizgi çıktı karşıma çok sevindim:) bu ay preseed hamilelik jeli aldım spermleri dış etkilerden koruyup yumurtaya ölmeden hızlı gitmesini saglayıp spermlerin uzun yaşamasına sebep oluyo bu sayede hamile kalan aşırı bayan var... istersen araştır canım kullanmıyosan.. ben bu ay folic pluc supradyn oll day ve hergün 2 yemek kaşıgı keçi boynuzu artı badem cvz vs.. yedik eşimle sigarada kullanmyrm inşallah bu ay bebeklerimiz bize gelir 1 sene oldu gebelik testinde çift çizgiyi görmek istiyorum dua et bana şükür namazından sonra yasin okuyorum senin için dua edicem bende inşallah güzel habaerleri alırız bu geceyle yarın geceyi es geçmeyin canım 1 saat bacaklarını dik doktorum öyle dedi ve kıbırdamadan yat hadi hayırlısı:)
amin canım inşallah yaaaaOleyy o zaman sonunda gördüö şu çizgiyi siagara kullanıyorum malesef folik asit 5 aydıır kullanıyorım umarım bu ay bebiş gelir sağlıkla hepize :))
çoooooooooooooooooook sevindim yaaaa böyle hasretle bekleyip hamile kalınları duyunca sanki adım adım bende yaklaşıyomuşum gibi hissediyorum:)) benimde bugun ovi testim seninki gibi koyu inşallah olsun allahım ya( nolurr dua et bana hamilelerin duası kabul olur derler nolur abla
arkadaşlar bi konu hakkında yardım edebilirmisiniz. adetime 4 gün kaldı karık ağrısı mide bulantısı yorgunluk gibi belirtilerim var. ayrıca çok afedersiniz dün tuvalette peçeteye çok açık kahverengi bir akıntım oldu ama o kadar devamı gelmedi böyle bir şey yaşayan oldumu lütfen yardımcı olun
canım inşallah öyledir dua et ne olur duan kabul olur senınCanim hamile olabilir sin bende de asiri uyku yorgunluk vardi kasik agrisi hala var hatta normal de bu dönem adet don olduğu için agri oluyormus hayirlisi canim
Kızlar icime bir korku dustu
internette baktik beta hcg degerleri 48 saatte 2katina cikar diyor
ben pazartesi aksam ilk yaptirdum 133 cikdi ertesi akşam 269 cikdi yani 25saatte iki katina cikdi anormal mi siizce
Sorun yok canim cok normal artisin.
Benim de iki gunde yaklasik 3.5 kat artis gosterdi degerlerim.
Cok sagol canım yaa bizde internette baktik 48 saatte diyor iki katina
bizde korktuk
canım ben pazartesi ogrendim acil de iki gun hcg yaprurdk sadece daha doktor a gitmedim sıkıntı olurmu sence 2ocak da devlet hast. Randevu m var.
Canim silik cikmasi hic bir anlama gelmiyo. Istersen Gebelik testi yap. Insallah hamissindirKizlar ovulasyon testi yaptim bugun adet gunum t cizgisi silik cikti bu ne anlama gelior yardimci olurmusunuz ?
kızlar moralim çok bozuk iki aydır ovulasyon testiyle günü tutturdum ama bir türlü gebelik olmuyor ne yapsam olmadı soğan kürü kullandım olmadı doktora gittik eşimle sorun yok dedi. ne yapacağımı bilemiyorum 32 yaşındayım yaşımda geçiyor çevreden ve aileden çok baskı var bütün hayatımı etkiliyor bu çocuk meselesi geçen cuma tekrar doktora gittim rahim filmi istedi bende mart ayına randevu aldım çok korkuyorum bizim 7 ay oldu deneyeli neden olmuyor lütfen b ana yardım edin kimseyle konuşamıyorum eşime de belli etmiyorum ama psikolojim çok bozuk
allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin kulun kula ettiği dua kabul olurmuş hevesim kalmadı çok fazla hani o çift çizgiyi görsem herhalde sevinçten havaya uçmamYa canim allahym sabyr versin. Dilerim tez zamanda hamis olup burdan duyurursun bebisim geliyo diye.
benimle beraber hamilelik için uğraşan arkadaşlarım hep hamile kaldı çünkü çok rahatlardı doğuran bile var hatta benden sana tavsiye psikolojini bu konuyla alt üst etme çünkü gerçekten eğer ki problem yoksa psikoloji olmayınca olmuyor.. bu arada ben de hala hamile kalamayanlardanım.. artık çok da sallamıyorum illaki olacak diye bişsey yok belki rabbim bana nasip etmeyecek sen de takılma çok fazla tecrübe konuşuyor denemediğim şey kalmadı ooooo neler neler en son tüp bebek ona da ben hazır değilim yaş da bu arada 30kızlar moralim çok bozuk iki aydır ovulasyon testiyle günü tutturdum ama bir türlü gebelik olmuyor ne yapsam olmadı soğan kürü kullandım olmadı doktora gittik eşimle sorun yok dedi. ne yapacağımı bilemiyorum 32 yaşındayım yaşımda geçiyor çevreden ve aileden çok baskı var bütün hayatımı etkiliyor bu çocuk meselesi geçen cuma tekrar doktora gittim rahim filmi istedi bende mart ayına randevu aldım çok korkuyorum bizim 7 ay oldu deneyeli neden olmuyor lütfen b ana yardım edin kimseyle konuşamıyorum eşime de belli etmiyorum ama psikolojim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?