Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar ben bisey soylemek istiyodum icim rahat etmedi benim turkcem baya bi duzensiz ve bazi kelimeleri yalnis koyup komuk gozukyo olabiler. rahatsizlik verdiysem yada anlasilmicak sey yazdiysam ozur dilerim hepinizden. 3 yyldyr turkiyedeyis gecici olarak anca bu kadar biliyorum. hepinize sevgiler

merhaba hanımlar bende geçen ay ovülasyon testi yaptım adetimin 13. günü çift çizgiyi gördüm koyu renkti akşam tekrar yaptım silikti gece malesef ilişki olmadı sabahında oldu ama malesef tutturamadık şuan adetimin 6. günü yine 13.demi yapsam acaba yada daha erken mi başlasam bi akıl verirseniz sevinirim. bu arada adetlerim genelde 26-27 günde bir oluyor bu sefer 24. günde oldu neden anlayamadım.

Selam b
selam bugün yine test yaptım sonuç aynı silik çizgi neden böyle anlamadım sıvı alımınada dikkat ediyorum bide göğüs ağrısı başlado 3 4 gündür reglime 10 gün var anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 126
Selam
selam bence daha erken başla garanti olsun

bişey daha var anlayamadığım çift çizgiyi gördüğümüz akşam mı yapmamız gerekiyor yoksa ertesi gün mü?

Selam b

selam bugün yine test yaptım sonuç aynı silik çizgi neden böyle anlamadım sıvı alımınada dikkat ediyorum bide göğüs ağrısı başlado 3 4 gündür reglime 10 gün var anlamadım
Merhba canim cok tecrubeli olmamkla birlikde sunu soyluycam. Egerde bunun gibi cizgi cikiyosa onu dikkate almiyorum cunku oncedede dedigim gibi ih vujumuzda oldugi icin normal. Su az miktarda olsada icerek testi yaparsin tek cizgi cikiyo. Eger siviya cok dikkat edip testi yaparsan boyle cok silik cizgi cikar.

Selam b

Mesella ilk duran test azda olsa sivi tuketmisdim boyle tek cikdi. Asakida hic bisey yemeyip icmeyip 4 satden sonra yaptigim we yumurtlama gunum 20 sinde gecmisdi.

Eklentiler

• 20141224_151719.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar bnde Laboquick ovulasyon testi siparişi verdim bugün elimde olacak şuanda regl oluyorum hastalığım bitiminde bende başlıycam

Selamlar herkese arkadaslar ilk defa bu kadar koyu sizce bugunmu ovulasyon cok heycanlandim :)) sizde bi bakin 24. Gun yumurtluyorum sanirim ben

Eklentiler

• image.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 210
merhaba arkadaşlar hepimiz ne kadar çok istiyoruz ne kadar çok hayal kurup umutlanıyoruz sonra regli olunca çöküyoruz... o yüzden ben bu ay takmamaya çalışıyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama yine aklımı acaba hamilemiyim düşüncesinden alamıyorum...

benimde ovulasyon testini kullanalı 2 ay oldu. ilkinde 14.15. günler koyulaşmıştı ama formdan okuduğum kadarıyla takip ettim geçen ay yumurta akı gibi bir şey gelmedi benden. ama bu ay soğan suyu içim 5 gün bide sonra incir yedim ve 15. gün hem test koyulaştı hem de yumurta akı kıvamlı sıvı geldi. hayırlısı artık benim regli tarihim 1 ocak ama umutlamak istemiyorum...

Selamlar herkese arkadaslar ilk defa bu kadar koyu sizce bugunmu ovulasyon cok heycanlandim :)) sizde bi bakin 24. Gun yumurtluyorum sanirim ben
Canim bende 3 aydır Ovi kullanıyorum testim bugün pozitif oldu 12 ye doğru LH hormonu artacak Mrk etme

canım evet pozıtif testin 24-36 saat içinde çatlıcak.. sigara içiyosanız kesin 2 3 gün ve vitaminler kullanın.. bende 3 aydır ovi kullanıyorum gecen ay 12 de çatladı bu ay 10 11 12 13 baktım negatif. bugun umutsuzca yaptım yumurtlamadım diye hemen kopkoyu iki çizgi çıktı karşıma çok sevindim:) bu ay preseed hamilelik jeli aldım spermleri dış etkilerden koruyup yumurtaya ölmeden hızlı gitmesini saglayıp spermlerin uzun yaşamasına sebep oluyo bu sayede hamile kalan aşırı bayan var... istersen araştır canım kullanmıyosan.. ben bu ay folic pluc supradyn oll day ve hergün 2 yemek kaşıgı keçi boynuzu artı badem cvz vs.. yedik eşimle sigarada kullanmyrm inşallah bu ay bebeklerimiz bize gelir 1 sene oldu gebelik testinde çift çizgiyi görmek istiyorum dua et bana şükür namazından sonra yasin okuyorum senin için dua edicem bende inşallah güzel habaerleri alırız bu geceyle yarın geceyi es geçmeyin canım 1 saat bacaklarını dik doktorum öyle dedi ve kıbırdamadan yat hadi hayırlısı:)

yaptırdım canı m dün akşam 133 çıkdı inşallh artar sağolasıın
çoooooooooooooooooook sevindim yaaaa böyle hasretle bekleyip hamile kalınları duyunca sanki adım adım bende yaklaşıyomuşum gibi hissediyorum:)) benimde bugun ovi testim seninki gibi koyu inşallah olsun allahım ya( nolurr dua et bana hamilelerin duası kabul olur derler nolur abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…