Kızlar rr teste bakin
bat 25 i gbi
ovu test cok koyu gebelik test ikinci çizgi silik
inşallah hamileyimdir kızlarrr ama adet agrisi gbi agrim var gecen ay da böyle olmustu adetim 7gun gecikmiş di gelmisti ama gebelik test tek cizgiydi
yaptırdım canı m dün akşam 133 çıkdı inşallh artar sağolasııncanım benimde böyle çıktı ilk testim 4 gün kalaydi :) şimdiden tebrik ederim en yakın zamanda kan testi yaptir.
hayırlı olsun bebisin
Selam Bugünde böyle çıktı dün tek çizgiydi ben anlamadım :) kullanıcı adımı değiştirdim ekilicTamam cnm dosya yukle diye yer var assada onun ustune basarsan sonrasini anlarsin . Insallah goruraun koyu cizigiyide.
Selam Bugünde böyle çıktı dün tek çizgiydi ben anlamadım :) kullanıcı adımı değiştirdim ekilic
Selam ama ovulasyon testi bu :)
Selam ama ovulasyon testi bu :)
:) hep böyle silik çizgi çıkıyor o yüzden fotoğraf koydum hiç iki çizgiyide aynı koyulukta görmedim sizde kullanıyormusunuzevett öyleymişş sonradan farkettim :):)
:) hep böyle silik çizgi çıkıyor o yüzden fotoğraf koydum hiç iki çizgiyide aynı koyulukta görmedim sizde kullanıyormusunuz[/QUOTE
Benim adetim gecikti inş bebiş vardır daha gebelik testi yapmadım 1-2 gün sonra yapacam ..eğerki adet olursam bende alacam ovulasyon testi yapacam umarım gerek kalmazz bunaa
CANIM SIVI ALIMINA DİKKAT O ZAMAN TAM KOYU OLUYOR..KAÇ GÜNDÜR BÖYLE..Selam Bugünde böyle çıktı dün tek çizgiydi ben anlamadım :) kullanıcı adımı değiştirdim ekilic
2 saat önce bıraktım sıvı alımını hep böle hiç koyulaşmadı çizgi 4 5 gündür yapıyorum 2 gün falan hiç çıkmadıCANIM SIVI ALIMINA DİKKAT O ZAMAN TAM KOYU OLUYOR..KAÇ GÜNDÜR BÖYLE..
AmIn aminn aminn senin bak 1 ay bizim bu ay tam 1 sene olduCanim bende oyle oldum gecen ay. Cok uzulmusdim aglamisdim sonrada hayirlisi budur bizim icin demistim.ilk denememizdi hemde gecen ay. Uzulme canim allhym gonlune gore versin insallah. Dilerim bebisini kicagna almak bize ve isteyen her kese nasip eder.
Canim merhaba silik geldi bana 4 sat hic bisey yemeden icmeden yapdigimda boyle oluyo benimki. Cunki vucudumuzda ih az da olsa varmis oyuzden diye dusunyorum ben.Selam Bugünde böyle çıktı dün tek çizgiydi ben anlamadım :) kullanıcı adımı değiştirdim ekilic
Canim doktora gitmismiydin nedenini ogrenmel icinAmIn aminn aminn senin bak 1 ay bizim bu ay tam 1 sene oldu
:) aynı benimkide böyle belkide geçti benimki ondan göremedim aynı koyuluktaCanim bak benimki evulasyon gunum gecdi boyle cikiyo. 8 bucukda kizimi krese goturuken ilk idarrimi yapiyorim. Sonra 12 ye kadar hic bisey iyip icmiyorum boyle cikiyo. Sende daha net sonuc elde etmek icin boyle yap istersen.petunia 21 sana demistim canim beceremedim boyle gitdi Eki Görüntüle 1347824
Ewet gittik hemde kaç kere farkli doktorlara erken biraz daha bekle dedi çoğu gözle görülür bir sorun yok esime keçiboynuzu icirdim kendim once sogan sonra bal tarçın c.otu kürü preseed kayganlastirici jel ovulasyon testi olmayinca olmuyor ama gerçekten artik umursamayacagimCanim doktora gitmismiydin nedenini ogrenmel icin
BeniMde böyle çıktı adetime 1 hafta kala sürekli ve bugün hasta oldumCanim bak benimki evulasyon gunum gecdi boyle cikiyo. 8 bucukda kizimi krese goturuken ilk idarrimi yapiyorim. Sonra 12 ye kadar hic bisey iyip icmiyorum boyle cikiyo. Sende daha net sonuc elde etmek icin boyle yap istersen.petunia 21 sana demistim canim beceremedim boyle gitdi Eki Görüntüle 1347824
Teşekkür ederim cevabınız için. Erken olduğunun farkındayım umut işte ama hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı eğilip kalkarken kaşık lari acıyor .Karnım şiş .test yapmayı düşünmüyorum suan adetime bekliyorum umarım bu sefer olmuştur. Yaklaşık 7 aydır deniyorum bir türlü olmadicanım üzmek istemem ama mide bulantısı hemen başlamıyor benim 6. haftada başladı yani gebeliği öğrendiğim den 2 hafta sonra yani bilemem gene ama belirtilere takılıp da umitlenmeyin ben geçen aylar hep yaşadım ama hamile kaldığım ay sadece göğüs sısligi ve ağrısı yaşadım başka hiçbir belirtim yoktu..
Allah gönlüne göre versin umarım güzel sonuçlar alirsiniz 6 gün kala test yapma canım sakin negatif çıkar uzulursun.
ben 4 kala pozitifi gördüm
Teşekkür ederim cevabınız için. Erken olduğunun farkındayım umut işte ama hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı eğilip kalkarken kaşık lari acıyor .Karnım şiş .test yapmayı düşünmüyorum suan adetime bekliyorum umarım bu sefer olmuştur. Yaklaşık 7 aydır deniyorum bir türlü olmadi
Ya canim allahym sabyr versin. Dilerim tez zamanda hamis olup burdan duyurursun bebisim geliyo diye.Ewet gittik hemde kaç kere farkli doktorlara erken biraz daha bekle dedi çoğu gözle görülür bir sorun yok esime keçiboynuzu icirdim kendim once sogan sonra bal tarçın c.otu kürü preseed kayganlastirici jel ovulasyon testi olmayinca olmuyor ama gerçekten artik umursamayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?