Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım benimde böyle çıktı ilk testim 4 gün kalaydi :) şimdiden tebrik ederim en yakın zamanda kan testi yaptir.
hayırlı olsun bebisin

AmIn aminn aminn senin bak 1 ay bizim bu ay tam 1 sene oldu

Canim bak benimki evulasyon gunum gecdi boyle cikiyo. 8 bucukda kizimi krese goturuken ilk idarrimi yapiyorim. Sonra 12 ye kadar hic bisey iyip icmiyorum boyle cikiyo. Sende daha net sonuc elde etmek icin boyle yap istersen.petunia 21 sana demistim canim beceremedim boyle gitdi

:) aynı benimkide böyle belkide geçti benimki ondan göremedim aynı koyulukta

Canim doktora gitmismiydin nedenini ogrenmel icin
Ewet gittik hemde kaç kere farkli doktorlara erken biraz daha bekle dedi çoğu gözle görülür bir sorun yok esime keçiboynuzu icirdim kendim once sogan sonra bal tarçın c.otu kürü preseed kayganlastirici jel ovulasyon testi olmayinca olmuyor ama gerçekten artik umursamayacagim

Ben
BeniMde böyle çıktı adetime 1 hafta kala sürekli ve bugün hasta oldum

Teşekkür ederim cevabınız için. Erken olduğunun farkındayım umut işte ama hiç bu kadar kaşık ağrım olmamıştı eğilip kalkarken kaşık lari acıyor .Karnım şiş .test yapmayı düşünmüyorum suan adetime bekliyorum umarım bu sefer olmuştur. Yaklaşık 7 aydır deniyorum bir türlü olmadi

Kıyamam canım benim inşallah meleğin tutunmustur sıkı sıkı :) güzel haberlerini almak dileğiyle

Ya canim allahym sabyr versin. Dilerim tez zamanda hamis olup burdan duyurursun bebisim geliyo diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…