Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben mesela 32 gunde goryorum adet 18 gundi. Bu gun 14 gunum cift cizgiyi gordum hemen heeemen ayni koyulukdaydi 2 sat sora yine yapdik birazjik daha silik. Sende kacirmis olabilirsin daha erken basla istersen. Ben 11 gunumde basladim teat yapmaya.

Canim benim testlere bi bakarmasin sence bu koyulukda olmasi yeterlimi

Oylemi canim ben yinede denedim oda bunun gibi cikdi. Teşekkür ederim tez zamanda rabbim bebisinize kavuatursun. Bide canim seninki bundan daha koyumuyudu.

tabiki canım c de t de koyuydu aynı koyulukta idi.
amin Birtanem inşallah sende tez zamanda hamis kalırsın.
4 saatlik ıdrarla hiç şu ve yemek yemeden yapıyordum

Canim ne mutlu sana umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ne kadar zamanda oldu peki kaç ayda yani tutturdun

Amin Birtanem biraz bulantimiz oluyor ve baş donmeleriz ama sağlıklı olsun da biz tam 1 sene bekledik tam 12.ayimizda boş vermisken oldu. Bir arkadaşim ovulasyon testte bahsetti umutsuz bir şekilde yaptım.
Çünkü tutmuyacak gene doktora gorunucez esimle diye beklerken hamile olduğumu öğrendim.
Bence herseyin vakti ve saati var çok stres yapmamak gerek ben diğer aylarda kastım stres yaptım oturdum her regl de eşimin omuzunda ağladım.
tam kafamı bosaltmisken geldi mucizem.
Allahım ssizlerede verir inşallah hep dua ediyorum çünkü ne yaşadığınız biliyorum..
Çok bekleetmeden gelir inşallah melekleriniz

P

Canim 35 gundeyse 18 20 gunler diye biliryorum sen test yapmayi birakma bide garanti icin gun asiri iliskiye girmeni oneryorum. Insallah hamis olursun hep beraber guzel haberlermizi paylasip. Insanlara umut olurus
Umarım canım söylemeyi unuttum bide ateş takibi yapıyorum ben ortalama 35.6 dı bu sabah ve dün 37 yi gördüm :) çift çizgiyide yakalıcam umarımm

Umarım canım söylemeyi unuttum bide ateş takibi yapıyorum ben ortalama 35.6 dı bu sabah ve dün 37 yi gördüm :) çift çizgiyide yakalıcam umarımm
Insallah canim tutturusrursun sevindim bi gelisme olursa habersiz birakma. Canim bide testlerim resmini buraya koyman mumkinmi .

İnan aynı şeyleri bende yaşıyorum her adet olduğumda ağlama krizleri oluyor . Çevremdeki herkes hamile kimisi ilk ayda tutturmus . Sürekli ne zaman çocuğun olacak diye sorup duruyorlar ben stres yapmasamda onlar yaptırıyor. İnşallah bende birgün senin gibi bu foruma hamileyim diye yazarım. Allah kimseye eksikliğini yasatmasin

Amin Birtanem bende sizler gibiydim ay şimdi çok utanıyorum hamileyim demeye çünkü o kadar varki isteyen bende hamislik haberi aldigimda bir yani hep buruk kalıyordu.
Yalvariyorum allahım ne olur isteyen herkeze ver diye

Kizlar merhaba ben testde 2 nci cizGiyi sonuk gordukden sonra testler bitmisdi .cumartesi gelicek diye beklerken gelmedi 1
/bi suri ekzaneneye gitdim kapaliydi/dun aksam acayip karnimda agrilar oldu bide yumurta aki gibi bisey geliyor ayni yumurta akina benziyo. Yarin test elime ulasacak. Sizce ben yumurtlamis olabilirmiyim. Morelim cok bozuk lutfen yardim edim

Hamile olanlar bana yardımcı olurmusunuz. Benim adetime daha 8 gün var ama kaşık ağrım var özellikle sol tarafta genellikle adet döneminden olurdu şimdi çok erken başladı. Ayrıca bu ay ovulasyon tarihinde ilişki olmuştu. Sizce hamile olabilirmiyim sizde De oldumu boyle

Çok deneyimli olmamakla birlikte akinti lar ovulasyon gününden birkaç gün önce başlıyor diye biliyorum çünkü bende o yumurta akı kıvamında ki akinti yumurtlama ya üç dört gün kala başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…