- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
Ekilic sana yazmisdim bi yalnislik oldu heraldeP
Canim 35 gundeyse 18 20 gunler diye biliryorum sen test yapmayi birakma bide garanti icin gun asiri iliskiye girmeni oneryorum. Insallah hamis olursun hep beraber guzel haberlermizi paylasip. Insanlara umut olurus
Peki hamile kaldın mi
Eki Görüntüle 1344082 sizce yeterince koyumu kizlar dusunmekden kafam karisti
Canim benim testlere bi bakarmasin sence bu koyulukda olmasi yeterlimievet kaldım suan hamileyim 6-7 haftalik
Oylemi canim ben yinede denedim oda bunun gibi cikdi. Teşekkür ederim tez zamanda rabbim bebisinize kavuatursun. Bide canim seninki bundan daha koyumuyudu.sanki yarın dahada koyulasacak gibi bana silik geldi biraz sanki
Canim benim testlere bi bakarmasin sence bu koyulukda olmasi yeterlimi
Oylemi canim ben yinede denedim oda bunun gibi cikdi. Teşekkür ederim tez zamanda rabbim bebisinize kavuatursun. Bide canim seninki bundan daha koyumuyudu.
tabiki canım c de t de koyuydu aynı koyulukta idi.
amin Birtanem inşallah sende tez zamanda hamis kalırsın.
4 saatlik ıdrarla hiç şu ve yemek yemeden . Insallah oyle olur canim. Cevapladigin icinde teşekkür ederim. Sevgiler
Canim ne mutlu sana umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ne kadar zamanda oldu peki kaç ayda yani tutturdunevet kaldım suan hamileyim 6-7 haftalik
Canim ne mutlu sana umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin ne kadar zamanda oldu peki kaç ayda yani tutturdun
Umarım canım söylemeyi unuttum bide ateş takibi yapıyorum ben ortalama 35.6 dı bu sabah ve dün 37 yi gördüm :) çift çizgiyide yakalıcam umarımmP
Canim 35 gundeyse 18 20 gunler diye biliryorum sen test yapmayi birakma bide garanti icin gun asiri iliskiye girmeni oneryorum. Insallah hamis olursun hep beraber guzel haberlermizi paylasip. Insanlara umut olurus
Insallah canim tutturusrursun sevindim bi gelisme olursa habersiz birakma. Canim bide testlerim resmini buraya koyman mumkinmi .Umarım canım söylemeyi unuttum bide ateş takibi yapıyorum ben ortalama 35.6 dı bu sabah ve dün 37 yi gördüm :) çift çizgiyide yakalıcam umarımm
İnan aynı şeyleri bende yaşıyorum her adet olduğumda ağlama krizleri oluyor . Çevremdeki herkes hamile kimisi ilk ayda tutturmus . Sürekli ne zaman çocuğun olacak diye sorup duruyorlar ben stres yapmasamda onlar yaptırıyor. İnşallah bende birgün senin gibi bu foruma hamileyim diye yazarım. Allah kimseye eksikliğini yasatmasinAmin Birtanem biraz bulantimiz oluyor ve baş donmeleriz ama sağlıklı olsun da biz tam 1 sene bekledik tam 12.ayimizda boş vermisken oldu. Bir arkadaşim ovulasyon testte bahsetti umutsuz bir şekilde yaptım.
Çünkü tutmuyacak gene doktora gorunucez esimle diye beklerken hamile olduğumu öğrendim.
Bence herseyin vakti ve saati var çok stres yapmamak gerek ben diğer aylarda kastım stres yaptım oturdum her regl de eşimin omuzunda ağladım.
tam kafamı bosaltmisken geldi mucizem.
Allahım ssizlerede verir inşallah hep dua ediyorum çünkü ne yaşadığınız biliyorum..
Çok bekleetmeden gelir inşallah melekleriniz
İnan aynı şeyleri bende yaşıyorum her adet olduğumda ağlama krizleri oluyor . Çevremdeki herkes hamile kimisi ilk ayda tutturmus . Sürekli ne zaman çocuğun olacak diye sorup duruyorlar ben stres yapmasamda onlar yaptırıyor. İnşallah bende birgün senin gibi bu foruma hamileyim diye yazarım. Allah kimseye eksikliğini yasatmasin
Inşallah inşallah rabbim herkese versinCanim devam et sen testi birakma ayni zamanda iliskiyede. siliklesince yumurtan catlamis oluyo o gunlerde daha cok calismanizi oneririm. Insallah hamis olursun
Resim nasıl koyuluyor henüz çözemedim :) bugün yine baya silikti yarınkini koymaya çalışırımInsallah canim tutturusrursun sevindim bi gelisme olursa habersiz birakma. Canim bide testlerim resmini buraya koyman mumkinmi .
Çok deneyimli olmamakla birlikte akinti lar ovulasyon gününden birkaç gün önce başlıyor diye biliyorum çünkü bende o yumurta akı kıvamında ki akinti yumurtlama ya üç dört gün kala başlamıştıKizlar merhaba ben testde 2 nci cizGiyi sonuk gordukden sonra testler bitmisdi .cumartesi gelicek diye beklerken gelmedi 1
/bi suri ekzaneneye gitdim kapaliydi/dun aksam acayip karnimda agrilar oldu bide yumurta aki gibi bisey geliyor ayni yumurta akina benziyo. Yarin test elime ulasacak. Sizce ben yumurtlamis olabilirmiyim. Morelim cok bozuk lutfen yardim edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?