Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cok sevindim insallah yuce allam gonlunize gore verir. Evladinizi sag salim size bagislasin. Benimde testde 3 nci gunim hala cift cizgiyi goremedim adetimin 13 guni beklemedeyim

ilk defa yaptığımda çift çizgiyi gördüm :) inşallah gebelikde gerçekleşir rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah :)

kızlar ilk defa bugün uvulasyon testi yaptım çift çizgi ateşimde normalde 36,4 ölçüyordum bugün 36,7 çıktı sizce başlamış olabilirmi yardıMlarınızı rica ediyorum lütfen...

Selam bence başlamış bende yapıyorum aynı testten hiç bu kadar koyu olmadı iki çizgi ateş takibine görede başlamış

Bende ilk defa kullanicam ovulasyon testi :) siparis verdim netten biran once gelir insallah adetim 26 sinda bititnce bende baslicam hemenn kan tahlili yaptirdim uc gun once cikmadi olsa ydi cikardi bi daha ki ay insallah hayirli haberler aliriz ovu vesilesiyle

bence onun etkisi vardır özellikle belirtmişler çünkü bende o yüzden sabah yaptım :)

Kızlar rr teste bakin
bat 25 i gbi
ovu test cok koyu gebelik test ikinci çizgi silik
inşallah hamileyimdir kızlarrr ama adet agrisi gbi agrim var gecen ay da böyle olmustu adetim 7gun gecikmiş di gelmisti ama gebelik test tek cizgiydi

Eklentiler

• 20141222_145930.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 137

Tebrik ederim hamilesin canimm gunun bigun gecincede kanda degerlerine baktir hayirli olsunn :)

Tebrik ederim hamilesin canimm gunun bigun gecincede kanda degerlerine baktir hayirli olsunn :)
Ben hala inanmıyorum canım ya inşallah oyledir ruyamda annem beyaz bir beşik gosteriyordu bu daha kullanışlı bunu alin diyordu.
Ama her ay bebek rüyası goruyorum zaten bu ay cok uykuya düşüyor m ve cok acijiyordum ama bilmiyorum kasiklarimda da agri var

İnşallah hadi bakalım hayırlı olsun

benim son 1 haftadır ovulasyon testimde 2. çizgi hep çıktı koyuya yakın hemde adet olmam gereken tarih ayın 27siydi ancak bugün geldi 4 gün erken üstelik bu ay umutluydum rüyalarımda da çıkıyordu ama adet oldum sizde adet olunca ben gibi ağlıyo musunuz isyan değil bu ama öyle üzülüyorumki testimin neden 2. çizgisinin koyu çıktığını da anlamadım oda ümitlendirdi beni

Canim bende oyle oldum gecen ay. Cok uzulmusdim aglamisdim sonrada hayirlisi budur bizim icin demistim.ilk denememizdi hemde gecen ay. Uzulme canim allhym gonlune gore versin insallah. Dilerim bebisini kicagna almak bize ve isteyen her kese nasip eder.

hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. ilk defa bu kadar kasık ağrısı çekiyorum midem de çok fena bulanıyor adetime 6 gün var daha . acaba hamile miyim diye içim içimi yiyor ama erken mi belirtiler için

hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. ilk defa bu kadar kasık ağrısı çekiyorum midem de çok fena bulanıyor adetime 6 gün var daha . acaba hamile miyim diye içim içimi yiyor ama erken mi belirtiler için

canım üzmek istemem ama mide bulantısı hemen başlamıyor benim 6. haftada başladı yani gebeliği öğrendiğim den 2 hafta sonra yani bilemem gene ama belirtilere takılıp da umitlenmeyin ben geçen aylar hep yaşadım ama hamile kaldığım ay sadece göğüs sısligi ve ağrısı yaşadım başka hiçbir belirtim yoktu..
Allah gönlüne göre versin umarım güzel sonuçlar alirsiniz 6 gün kala test yapma canım sakin negatif çıkar uzulursun.
ben 4 kala pozitifi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…