- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
Tamam cnm dosya yukle diye yer var assada onun ustune basarsan sonrasini anlarsin . Insallah goruraun koyu cizigiyide.Resim nasıl koyuluyor henüz çözemedim :) bugün yine baya silikti yarınkini koymaya çalışırım
Cevaplanigniz ucin cok teşekkür ederimÇok deneyimli olmamakla birlikte akinti lar ovulasyon gününden birkaç gün önce başlıyor diye biliyorum çünkü bende o yumurta akı kıvamında ki akinti yumurtlama ya üç dört gün kala başlamıştı
Cok sevindim insallah yuce allam gonlunize gore verir. Evladinizi sag salim size bagislasin. Benimde testde 3 nci gunim hala cift cizgiyi goremedim adetimin 13 guni beklemedeyim
Selam bence başlamış bende yapıyorum aynı testten hiç bu kadar koyu olmadı iki çizgi ateş takibine görede başlamışkızlar ilk defa bugün uvulasyon testi yaptım çift çizgi ateşimde normalde 36,4 ölçüyordum bugün 36,7 çıktı sizce başlamış olabilirmi yardıMlarınızı rica ediyorum lütfen...Eki Görüntüle 1345936
TŞK EDİYORUM CANIM BENİMSelam bence başlamış bende yapıyorum aynı testten hiç bu kadar koyu olmadı iki çizgi ateş takibine görede başlamış
:) peki bi sorum olucak sıvı alımına diikat ediyormusun testi yapmadan önceTŞK EDİYORUM CANIM BENİM
3 4 saat önceden sıvı alımını bırakmak gerekiyormuş ben pek dikkat etmedimde :)) ondanmı sonuç alamadım diye düşünüyorum10:30 da yaptım bugün ondan önce sadece 1 bardak çay içtim :)))
Kızlar rr teste bakin
bat 25 i gbi
ovu test cok koyu gebelik test ikinci çizgi silik
inşallah hamileyimdir kızlarrr ama adet agrisi gbi agrim var gecen ay da böyle olmustu adetim 7gun gecikmiş di gelmisti ama gebelik test tek cizgiydi
Ben hala inanmıyorum canım ya inşallah oyledir ruyamda annem beyaz bir beşik gosteriyordu bu daha kullanışlı bunu alin diyordu.Tebrik ederim hamilesin canimm gunun bigun gecincede kanda degerlerine baktir hayirli olsunn :)
İnşallah hadi bakalım hayırlı olsunKızlar rr teste bakin
bat 25 i gbi
ovu test cok koyu gebelik test ikinci çizgi silik
inşallah hamileyimdir kızlarrr ama adet agrisi gbi agrim var gecen ay da böyle olmustu adetim 7gun gecikmiş di gelmisti ama gebelik test tek cizgiydi
Canim bende oyle oldum gecen ay. Cok uzulmusdim aglamisdim sonrada hayirlisi budur bizim icin demistim.ilk denememizdi hemde gecen ay. Uzulme canim allhym gonlune gore versin insallah. Dilerim bebisini kicagna almak bize ve isteyen her kese nasip eder.benim son 1 haftadır ovulasyon testimde 2. çizgi hep çıktı koyuya yakın hemde adet olmam gereken tarih ayın 27siydi ancak bugün geldi 4 gün erken üstelik bu ay umutluydum rüyalarımda da çıkıyordu ama adet oldum sizde adet olunca ben gibi ağlıyo musunuz isyan değil bu ama öyle üzülüyorumki testimin neden 2. çizgisinin koyu çıktığını da anlamadım oda ümitlendirdi beni
hamile arkadaşlar lütfen yardım edin. ilk defa bu kadar kasık ağrısı çekiyorum midem de çok fena bulanıyor adetime 6 gün var daha . acaba hamile miyim diye içim içimi yiyor ama erken mi belirtiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?