Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar merhaba bende yeniyim burda. Cocuk istiyorum gecen ay deneme yaptik olmadi. Bu ay evulasyon testleri aldim we bu gun denemeye basladim. Ilk gunum silik bir ikinci cizgi cikti. Adetimin 11 nci gununde basladim genelde adetim bazen duzenli bazen duzensiz oluyo.3 2 gunde adet oluyorum . Burdaki yorumlari 70 sayfaya kadar okuyup olumlu olduklarini goruncede cok umutlandim. Allahym hepimize saglikli hayirli bi evlat nasip eylesin

Kizlar iyi aksamlar onerebiliceginiz yada asla ondan alma dedigniz bi tesr markasi verebilirmisiniz. Simdiden teşekkür ler . Sevgiler

kızlar merhaba yeni katıldım aranıza bi bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ancak anlayamadığım bu testi yaparken kız veya erkek olucağını nasıl anlıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim

Labquick ovulasyon testi aldim gitti gidiyordan yaptigim iki testten biri mutlaka bozuk çıktı hic memnun kalmadim hep dağılıyor kırmızı cizgiler önceden surelab kullanmistim ondan bulamadgim icin bundan aldim ama hic tavsiye etmiyorum

merhaba öncelikle gönlünüze göre olsun.. ancak kız ve erkek olacağını anlayamıyoruz tabiki.. ovulasyon testi cinsiyet belirlemek için değil ki, cinsiyeti anlayabildiğimizi nerden çıkardınız: ) bu test yumurtlama gününüzü belirleyebilmeniz için.. sevgiler

Teşekkür eederim..ben su anda eczaneden aldigim pyroclinice isimli testi kullanyorum. Fakat icinde 5 tane var 22 lirayan aldim. memnunum sorun yasamadim.

Teşekkür eederim..ben su anda eczaneden aldigim pyroclinice isimli testi kullanyorum. Fakat icinde 5 tane var 22 lirayan aldim. memnunum sorun yasamadim.

gittigidiyor da surelab gördüm dün.. daha önce labquick kullandım sorun yaşamadım.. ama benim şansıma öyle denk gelmiş olabilir son kullanma tarihleri de var sanırım.. eczaneden cok pahalıya gelıyor internetten almanızı öneririn .. tanesi 1 liradan aza geliyor nerdesyse internette .. size kalmış tabiki.. tez zamanda bebegınıze kavusmanız dileklerimle: )

Teşekürler canim amin. Allahym yawrunuza sizide tez zamanda kavustursun. Simdi siparis verdim surelabdan yardimin icin tesekkur ederim iyi aksamlar.

öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için forumda okuduğum bi kaç paylaşımda gördümde o yüzden bi kafa karışıklığı yaşadım cinsiyet tabikide önemli değil önemli olan sağlıklı olması

Merhaba ben bi tavsiyede bulunmak istiyodum size. Testle zaten belirlenmiyo cinsiyet. Ama ben soyle bisey yapiyorym. Iliskiden once 11 defa fatiha 3 defa kulhualla okuyup dua edoyorum allaha bide erkek olursa ismine muhammet koymak istiyorum diyorum. Bide isimiz bitdikden sonra sola donup yatiyorum. bunu dinimizi iyi bilen cok iyi bi yasli kadin soylemisdi bana /turkcem bu kadar kelimelerin yerini yalnis koymus oalabiliriim/ sevgiler.

çok teşekkür ederim bugün yaptım testi pozitif çıktı umarım olur

Muhammed ismine niyetlendiyseniz öyle dua ediyorsanız oğlunuz olursa gerçekten o ismi koymanız lazım diye biliyorum aklınızda bulunsun.. Allah saglıklı evlat versin insallah dualarımız kabul olsun

Kizlar iyi aksamlar ben g g dan surelab markali evulasyin testini siparis vermisdim. Dun esimi aramislar ondan kalmadi.labcuik gonderellimi diye surelabla ayni biseymis sadece ambalacmi neyleri farkliymis esimde tamam demis. Labcuik surelab ayni biseymis sadece satis icin farkli isimler takmislar.. canlar tecrubeli olanlar bilgilerni paylasin lutfen. Simdiden Teşekkürler. Sevgiler

ben iki gündür kullanıyorum laboquıck bi sıkıntı yok gibi .. zaten doğru olup olmadığı ay sonu belli olcak..

Kizlar cevap

Canim ayni sey bnada bugün oldu bende ilk surelab almistim . Gg tekrar siparis ettim surelab kalmadi loboguick gonderelim mi dediler zaten ayni firmann dedi tamam dedi eski tarihli olmasn dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…