- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
kızlar merhaba yeni katıldım aranıza bi bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ancak anlayamadığım bu testi yaparken kız veya erkek olucağını nasıl anlıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür eederim..ben su anda eczaneden aldigim pyroclinice isimli testi kullanyorum. Fakat icinde 5 tane var 22 lirayan aldim. memnunum sorun yasamadim.Labquick ovulasyon testi aldim gitti gidiyordan yaptigim iki testten biri mutlaka bozuk çıktı hic memnun kalmadim hep dağılıyor kırmızı cizgiler önceden surelab kullanmistim ondan bulamadgim icin bundan aldim ama hic tavsiye etmiyorum
Teşekkür eederim..ben su anda eczaneden aldigim pyroclinice isimli testi kullanyorum. Fakat icinde 5 tane var 22 lirayan aldim. memnunum sorun yasamadim.
Teşekürler canim amin. Allahym yawrunuza sizide tez zamanda kavustursun. Simdi siparis verdim surelabdan yardimin icin tesekkur ederim iyi aksamlar.gittigidiyor da surelab gördüm dün.. daha önce labquick kullandım sorun yaşamadım.. ama benim şansıma öyle denk gelmiş olabilir son kullanma tarihleri de var sanırım.. eczaneden cok pahalıya gelıyor internetten almanızı öneririn .. tanesi 1 liradan aza geliyor nerdesyse internette .. size kalmış tabiki.. tez zamanda bebegınıze kavusmanız dileklerimle: )
merhaba öncelikle gönlünüze göre olsun.. ancak kız ve erkek olacağını anlayamıyoruz tabiki.. ovulasyon testi cinsiyet belirlemek için değil ki, cinsiyeti anlayabildiğimizi nerden çıkardınız: ) bu test yumurtlama gününüzü belirleyebilmeniz için.. sevgiler
Merhaba ben bi tavsiyede bulunmak istiyodum size. Testle zaten belirlenmiyo cinsiyet. Ama ben soyle bisey yapiyorym. Iliskiden once 11 defa fatiha 3 defa kulhualla okuyup dua edoyorum allaha bide erkek olursa ismine muhammet koymak istiyorum diyorum. Bide isimiz bitdikden sonra sola donup yatiyorum. bunu dinimizi iyi bilen cok iyi bi yasli kadin soylemisdi bana /turkcem bu kadar kelimelerin yerini yalnis koymus oalabiliriim/ sevgiler.kızlar merhaba yeni katıldım aranıza bi bebeğimizin olmasını çok istiyoruz ancak anlayamadığım bu testi yaparken kız veya erkek olucağını nasıl anlıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba ben bi tavsiyede bulunmak istiyodum size. Testle zaten belirlenmiyo cinsiyet. Ama ben soyle bisey yapiyorym. Iliskiden once 11 defa fatiha 3 defa kulhualla okuyup dua edoyorum allaha bide erkek olursa ismine muhammet koymak istiyorum diyorum. Bide isimiz bitdikden sonra sola donup yatiyorum. bunu dinimizi iyi bilen cok iyi bi yasli kadin soylemisdi bana /turkcem bu kadar kelimelerin yerini yalnis koymus oalabiliriim/ sevgiler.
Merhaba ben bi tavsiyede bulunmak istiyodum size. Testle zaten belirlenmiyo cinsiyet. Ama ben soyle bisey yapiyorym. Iliskiden once 11 defa fatiha 3 defa kulhualla okuyup dua edoyorum allaha bide erkek olursa ismine muhammet koymak istiyorum diyorum. Bide isimiz bitdikden sonra sola donup yatiyorum. bunu dinimizi iyi bilen cok iyi bi yasli kadin soylemisdi bana /turkcem bu kadar kelimelerin yerini yalnis koymus oalabiliriim/ sevgiler.
Cok sevindim insallah yuce allam gonlunize gore verir. Evladinizi sag salim size bagislasin. Benimde testde 3 nci gunim hala cift cizgiyi goremedim adetimin 13 guni beklemedeyim
çok teşekkür ederim bugün yaptım testi pozitif çıktı umarım olur
Tesekur ederim. Cok saolun :)Muhammed ismine niyetlendiyseniz öyle dua ediyorsanız oğlunuz olursa gerçekten o ismi koymanız lazım diye biliyorum aklınızda bulunsun.. Allah saglıklı evlat versin insallah dualarımız kabul olsun
ben iki gündür kullanıyorum laboquıck bi sıkıntı yok gibi .. zaten doğru olup olmadığı ay sonu belli olcak..Kizlar iyi aksamlar ben g g dan surelab markali evulasyin testini siparis vermisdim. Dun esimi aramislar ondan kalmadi.labcuik gonderellimi diye surelabla ayni biseymis sadece ambalacmi neyleri farkliymis esimde tamam demis. Labcuik surelab ayni biseymis sadece satis icin farkli isimler takmislar.. canlar tecrubeli olanlar bilgilerni paylasin lutfen. Simdiden Teşekkürler. Sevgiler
Kizlar cevapSlm ben 28 gunde bir adet oluyorum 12. Gunu hafif silikti degerlendirdik 13.gun pozitifi gördum bos gecti 14.gun negatif cok az silik cikdi.degerlendirdik15.gun negatifdi degerlendirdik
16.gun yani bugun gene silik cikti anlamadimki bu nedir. Sizce tutmusmudur.
Birde merak ettigim mesela dun gece birlikte olduk saat 2 veya 3 tu ben bunu tarih olarak persembemi hesaplayacam cumami gece yarisi oldu yani onu cözemedim takvimde gunleri not tutuyorum ama kafam karisti
Kizlar iyi aksamlar ben g g dan surelab markali evulasyin testini siparis vermisdim. Dun esimi aramislar ondan kalmadi.labcuik gonderellimi diye surelabla ayni biseymis sadece ambalacmi neyleri farkliymis esimde tamam demis. Labcuik surelab ayni biseymis sadece satis icin farkli isimler takmislar.. canlar tecrubeli olanlar bilgilerni paylasin lutfen. Simdiden Teşekkürler. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?