- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
Canim eline kac gunde ulasmisdi siparis verdikten sonra.ben iki gündür kullanıyorum laboquıck bi sıkıntı yok gibi .. zaten doğru olup olmadığı ay sonu belli olcak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim eline kac gunde ulasmisdi siparis verdikten sonra.ben iki gündür kullanıyorum laboquıck bi sıkıntı yok gibi .. zaten doğru olup olmadığı ay sonu belli olcak..
Canim merhaba ben intrentdan okudukarim kadariyla ogrendiklerimi soyluyorum insallah yalnis bilgi vermem. Testlere fazla guwenememk lazimmis silik cizgi ciksada iliski girmeni tavsiye ederim bide tekbiri elden birakmamak icin adet gununden sonra gunnasiri iliskiye girilirse daha garanti oluyomus. Sen yinede devam et testi kullanmaya derim ben. Bende not tutyorum canim nezaman ne satte iliski olduysa oyle yaziyorum sende oyle yap istersen hem daha iyi anlarsin kafan karismaz.Kizlar cevap
Canim insallah hersey gonlune gore olur burdaki yazilanlari okuyup cok umutlanyorum. 2 saatte acip nolmus sayfada bakiyorum. Allahym hakkimizda hayirlisi neyse o olur insallahCanim ayni sey bnada bugün oldu bende ilk surelab almistim . Gg tekrar siparis ettim surelab kalmadi loboguick gonderelim mi dediler zaten ayni firmann dedi tamam dedi eski tarihli olmasn dedim
BEnimde ne hikmetse sürekli silik de olsa 2. Cizgi çıkıyo 7 gündür anlamadm gitti bal çörek otu tarçın kullanmıştım sanirim onun etkisi olduKizlar yine benben 32 gund3 adet oluyorum. Bu gun 14 gunum test yapmaya 3 gun once basladim. Hala bisey cikmadi. Benim gibi olan varmi aranizda
![]()
Aynisi bende de oldu 7 gunden beri bi silik bi net bi belirgin bi belirsiz anlamadım gitti aldigim testte de bozuk olanlar cikti ben bide preseed jel kullanıyorum adetin 2. Gunu bal çörek otu tarçın kullanmıştım herhalde ondan oda yumurta sayisini arttiriyomusKizlar cevap
Canim cok sevindim bana umut oldun bebisini sag salim kucagna alSelam kızlar ovulasyon test ilk kez kullandım ve şükürler olsun gebeyim :)
19 Kasım iki çizgi aynı koyulukta oldu ve degerlendirdik ertesi gün silindi.
regl 5 gün kala meraktan tekrar ovu. test kullandım ve t çizgisi c den koyu halde belirdi pek tecrübe yoktu aa dedim tekrar yumurtluyorum.
ertesi sabah gebelik testi denedim ve çizgi belirdi hemen..
tam 12 ay bekledik ve 12. ayimizdada bebisim geldi şükürler olsun.
Canim cok sevindim bana umut oldun bebisini sag salim kucagna al
Canim hos geldin. Canim bildiklerim kadariyla gun asiri iliskiye girsen sansin daaha yuksek oluyo. Kesge cift cizgiyi gordukden sonra 2 gun gibi surdurseydin iliskiyi. Ama sorun yoksa olma ihtimali daha yuksek diye düşünüyorum insallah olmusdur.
- Merhaba kızlar foruma yeni katıldım .bir konu hakkında bana yardımcı olabilirmiş bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım fakat sadece çift çizgiyi kullandığım gün ilişki oldu sizce şansım varmı 6 aydır bebek için uğraşıyoruz fakat bir türlü olmadı doktora da göründü ama hiçbir sorununuz yok dedi
Canim devam et sen testi birakma ayni zamanda iliskiyede. siliklesince yumurtan catlamis oluyo o gunlerde daha cok calismanizi oneririm. Insallah hamis olursunBEnimde ne hikmetse sürekli silik de olsa 2. Cizgi çıkıyo 7 gündür anlamadm gitti bal çörek otu tarçın kullanmıştım sanirim onun etkisi oldu
Hayirlisi canim dur bakalim bazi doktorlar iki cizgiyi gordugniz gun iliskiye girin diyomus.Teşekkür ederim cevapladı için . Çift çizgiyi gördükten sonraki gün yumurtlama olduğunu biliyordum ama maalesef o gün ilişki olmadı. Bu ay kaçırdım galiba
Kizlar yine benben 32 gund3 adet oluyorum. Bu gun 14 gunum test yapmaya 3 gun once basladim. Hala bisey cikmadi. Benim gibi olan varmi aranizda
. selam bende 35 günde bir oluyorum 16. Gün testi yapmaya basladım ama hep ikinci çizgi silik anlamadım ben bu testleri
![]()
Ayy insallahHayirlisi canim dur bakalim bazi doktorlar iki cizgiyi gordugniz gun iliskiye girin diyomus.
Peki hamile kaldın miBen çift çizgiyi gördüğüm gün ilişkiye girdim ve sonraki 3 gün.
:)