Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim merhaba ben intrentdan okudukarim kadariyla ogrendiklerimi soyluyorum insallah yalnis bilgi vermem. Testlere fazla guwenememk lazimmis silik cizgi ciksada iliski girmeni tavsiye ederim bide tekbiri elden birakmamak icin adet gununden sonra gunnasiri iliskiye girilirse daha garanti oluyomus. Sen yinede devam et testi kullanmaya derim ben. Bende not tutyorum canim nezaman ne satte iliski olduysa oyle yaziyorum sende oyle yap istersen hem daha iyi anlarsin kafan karismaz.:KK46:

Canim ayni sey bnada bugün oldu bende ilk surelab almistim . Gg tekrar siparis ettim surelab kalmadi loboguick gonderelim mi dediler zaten ayni firmann dedi tamam dedi eski tarihli olmasn dedim
Canim insallah hersey gonlune gore olur burdaki yazilanlari okuyup cok umutlanyorum. 2 saatte acip nolmus sayfada bakiyorum. Allahym hakkimizda hayirlisi neyse o olur insallah

Kizlar yine ben:KK15: ben 32 gund3 adet oluyorum. Bu gun 14 gunum test yapmaya 3 gun once basladim. Hala bisey cikmadi. Benim gibi olan varmi aranizda:KK19:

Selam kızlar ovulasyon test ilk kez kullandım ve şükürler olsun gebeyim :)
19 Kasım iki çizgi aynı koyulukta oldu ve degerlendirdik ertesi gün silindi.
regl 5 gün kala meraktan tekrar ovu. test kullandım ve t çizgisi c den koyu halde belirdi pek tecrübe yoktu aa dedim tekrar yumurtluyorum.
ertesi sabah gebelik testi denedim ve çizgi belirdi hemen..
tam 12 ay bekledik ve 12. ayimizdada bebisim geldi şükürler olsun.

Selam kızlar ovulasyon test ilk kez kullandım ve şükürler olsun gebeyim :)
19 Kasım iki çizgi aynı koyulukta oldu ve degerlendirdik ertesi gün silindi.
regl 5 gün kala meraktan tekrar ovu. test kullandım ve t çizgisi c den koyu halde belirdi pek tecrübe yoktu aa dedim tekrar yumurtluyorum.
ertesi sabah gebelik testi denedim ve çizgi belirdi hemen..
tam 12 ay bekledik ve 12. ayimizdada bebisim geldi şükürler olsun.
Canim cok sevindim bana umut oldun bebisini sag salim kucagna al

Kizlar bu gun iki cizgiyi gordum hemen hemen aynilar. Adetomin 14 guni. 30 32 gunde oluyorum adet. Teste 11 guni baslamisdim. Allahyma sukurler olsun hic gormuyjam saniyodum.

• Merhaba kızlar foruma yeni katıldım .bir konu hakkında bana yardımcı olabilirmiş bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım fakat sadece çift çizgiyi kullandığım gün ilişki oldu sizce şansım varmı 6 aydır bebek için uğraşıyoruz fakat bir türlü olmadı doktora da göründü ama hiçbir sorununuz yok dedi

• Merhaba kızlar foruma yeni katıldım .bir konu hakkında bana yardımcı olabilirmiş bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım fakat sadece çift çizgiyi kullandığım gün ilişki oldu sizce şansım varmı 6 aydır bebek için uğraşıyoruz fakat bir türlü olmadı doktora da göründü ama hiçbir sorununuz yok dedi
Canim hos geldin. Canim bildiklerim kadariyla gun asiri iliskiye girsen sansin daaha yuksek oluyo. Kesge cift cizgiyi gordukden sonra 2 gun gibi surdurseydin iliskiyi. Ama sorun yoksa olma ihtimali daha yuksek diye düşünüyorum insallah olmusdur.

BEnimde ne hikmetse sürekli silik de olsa 2. Cizgi çıkıyo 7 gündür anlamadm gitti bal çörek otu tarçın kullanmıştım sanirim onun etkisi oldu
Canim devam et sen testi birakma ayni zamanda iliskiyede. siliklesince yumurtan catlamis oluyo o gunlerde daha cok calismanizi oneririm. Insallah hamis olursun :KK15:

Teşekkür ederim cevapladı için . Çift çizgiyi gördükten sonraki gün yumurtlama olduğunu biliyordum ama maalesef o gün ilişki olmadı. Bu ay kaçırdım galiba

Ben çift çizgiyi gördüğüm gün ilişkiye girdim ve sonraki 3 gün.
:)

P
Canim 35 gundeyse 18 20 gunler diye biliryorum sen test yapmayi birakma bide garanti icin gun asiri iliskiye girmeni oneryorum. Insallah hamis olursun hep beraber guzel haberlermizi paylasip. Insanlara umut olurus

Back