istersen sen de bugün bi test daha yap.. koyu çıkarsa olmuştur bu iş :)Ya bakma bisiler oluyo da bebek yok kendimi kandiriyorum zadece
istersen sen de bugün bi test daha yap.. koyu çıkarsa olmuştur bu iş :)
Hamile olabilirsin oyle diyorlar gebelik testi yaptin mi cnmMerhaba kızlar bugün 23.gunum ovulasyon testim böyle 26 yada 28 günde bir olurum adet neden adetin yakın pozitif oldu yine yardımci olun lutfen
Hamile olabilirsin oyle diyorlar gebelik testi yaptin mi cnm
Bat nezaman cnmyakinsa sabret o zmnIns cnm yok gebelik Testi yapmadim henüz cesaretim yok
Bat nezaman cnmyakinsa sabret o zmn
Yani 26 günde bir oluyorum genelde ama ben 28 hesapliyorum 5 gun var tahminen
slm kızlar yine ben adet olmama 2 gün kaldı ama bu ay ben yumurtlamadan bu yana sürekli sancı çekip duruyorum ve son 2. gündürde benden damla damla lekeler geliyoo aceba bu lekeler normal mi bu zamana kadar olmamıştı hiç ilk defa oluyoo ??????
slm kızlar yine ben adet olmama 2 gün kaldı ama bu ay ben yumurtlamadan bu yana sürekli sancı çekip duruyorum ve son 2. gündürde benden damla damla lekeler geliyoo aceba bu lekeler normal mi bu zamana kadar olmamıştı hiç ilk defa oluyoo ??????
öle okudum ama bendeki aşırı değil sadece 2 damla ve kahverengi bence önemli bişe değildir diye düşünüyorum ama artış olur yada farklı ağrılar hissedersem giderim ama şu an kendimi gayet iyi hissediyorum ben gebelik olmuşmudur diye merak ediyorum çok heyecanlıyım ilk defa bu ay denemiştik bakalım 2 3 güne kadar regl olmazsam test yapıcamHem döllenme den 4 7 gün içinde rahime tutunur bu dönemde oluşan lekelenme şeklinde kanama yerleşme kanaması olarak değerlendirilir en azından ben öyle biliyorum .
öle okudum ama bendeki aşırı değil sadece 2 damla ve kahverengi bence önemli bişe değildir diye düşünüyorum ama artış olur yada farklı ağrılar hissedersem giderim ama şu an kendimi gayet iyi hissediyorum ben gebelik olmuşmudur diye merak ediyorum çok heyecanlıyım ilk defa bu ay denemiştik bakalım 2 3 güne kadar regl olmazsam test yapıcam
Canim benim durumda ayni sastim kaldimmslm kızlar yine ben adet olmama 2 gün kaldı ama bu ay ben yumurtlamadan bu yana sürekli sancı çekip duruyorum ve son 2. gündürde benden damla damla lekeler geliyoo aceba bu lekeler normal mi bu zamana kadar olmamıştı hiç ilk defa oluyoo ??????
kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.
Canım ben bugün adet oldumCanim benim durumda ayni sastim kaldimm
Bende adet oldum cnm yeniyil topikimize gelebilirsin istersenCanım ben bugün adet oldumovülasyon testi doğruymuş hakikaten 15 gün önce koyulaşmıştı.. 14 gün önce de yumurtlama olmuş demek.. umutlar Aralık ayının sonlarına kaldı çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?