Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Mrb bayanlarr bizde bu ay ilk bebek deneyimizi yaşadık :) umarım hamileyimdir eğerki olmadıysam bende ovulasyon testi alıp deneyecem.

Merhaba kızlar bugün 23.gunum ovulasyon testim böyle 26 yada 28 günde bir olurum adet neden adetin yakın pozitif oldu yine yardımci olun lutfen

Eklentiler

• 20141210_130701.jpg
    20141210_130701.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 196
slm kızlar yine ben adet olmama 2 gün kaldı ama bu ay ben yumurtlamadan bu yana sürekli sancı çekip duruyorum ve son 2. gündürde benden damla damla lekeler geliyoo aceba bu lekeler normal mi bu zamana kadar olmamıştı hiç ilk defa oluyoo ??????

slm kızlar yine ben adet olmama 2 gün kaldı ama bu ay ben yumurtlamadan bu yana sürekli sancı çekip duruyorum ve son 2. gündürde benden damla damla lekeler geliyoo aceba bu lekeler normal mi bu zamana kadar olmamıştı hiç ilk defa oluyoo ??????

Yerleşme kanaması olabilir ama ciddi bir durumda olabilir mesela düşük riski gibi bence adet gecik mesini bekleme git doktora soru işareti kalmasın aklinda

Hem döllenme den 4 7 gün içinde rahime tutunur bu dönemde oluşan lekelenme şeklinde kanama yerleşme kanaması olarak değerlendirilir en azından ben öyle biliyorum .

Hem döllenme den 4 7 gün içinde rahime tutunur bu dönemde oluşan lekelenme şeklinde kanama yerleşme kanaması olarak değerlendirilir en azından ben öyle biliyorum .
öle okudum ama bendeki aşırı değil sadece 2 damla ve kahverengi bence önemli bişe değildir diye düşünüyorum ama artış olur yada farklı ağrılar hissedersem giderim ama şu an kendimi gayet iyi hissediyorum ben gebelik olmuşmudur diye merak ediyorum çok heyecanlıyım ilk defa bu ay denemiştik bakalım 2 3 güne kadar regl olmazsam test yapıcam

öle okudum ama bendeki aşırı değil sadece 2 damla ve kahverengi bence önemli bişe değildir diye düşünüyorum ama artış olur yada farklı ağrılar hissedersem giderim ama şu an kendimi gayet iyi hissediyorum ben gebelik olmuşmudur diye merak ediyorum çok heyecanlıyım ilk defa bu ay denemiştik bakalım 2 3 güne kadar regl olmazsam test yapıcam

Herşey gönlüne göre olur inşallah gebelik yoksa üzülme ama belki zamanı vardır canım

Canim benim durumda ayni sastim kaldimm

kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.

kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.

Netten ben baktım sen de bi araştır ama canını sıkma olumlu düşün hayırlısı olsun

Arkadaşlar merhaba,
Soruma yanıt arıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olacağım...

Aşılama için Çatlatma iğnemi cumartesi gece vuruldum. Pazarteside aşılama oldum. Ben ovulasyon testiyle birlikte gidişatı sağlamlaştırayım diye pazar gununden beri ovulasyon testi yapıyorum. Pazar günü testte iki çizgiyi bayağı koyu gördüm ama o gün ilişki yapmadık çünkü Pazartesi aşılama olacaktım. Sonra pazartesi öğlen aşılamam oldu. Akşam testi tekrarladım ikinci çizgi hafiften silikleşti (o gün aşılama olduğu için ilişki yoktu).

Sonra ertesi gün yani Salı günü akşam yine test yaptım çünkü ilişki gerçekleşecekti. İkinci çizgi silikleşti yani yumurtlama ihtimali oldukça düşük görünüyordu. Yine de o gece ilişkiye girdik.

Sonra Çarşamba günü akşam yine test yaptım. İkinci çizgi yoktu bile... Yinede ilişki gerçekleşti. Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan 10 günde anca geçiyor ve hangi testi yaparsam yapayım çift çizgi göreceğimi biliyordum. Ama bende bu olmadı :/ anlayamadım. O çift çizgiyi ilk gördüğüm pazar günümü yumurtladım ben acaba??? Pazartesi günkü aşılama işimize yaramadı mı ki???? Kafam karıştı.

Şimdiden teşekkür ederim.

Canım ben bugün adet oldum :KK43: ovülasyon testi doğruymuş hakikaten 15 gün önce koyulaşmıştı.. 14 gün önce de yumurtlama olmuş demek.. umutlar Aralık ayının sonlarına kaldı :KK43: çok üzgünüm...
Bende adet oldum cnm yeniyil topikimize gelebilirsin istersen :KK66: hangi testi kullanmistin cnm sen

Back