Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

35 den 14 cikariyorsun 21. Gun ama tek o gunle kalma diger gunleri de degerlendir oncesinde sonrasinda

Çok teşekkür ediyorum gerçekten yardımlarınız için. Bu ay çalışmalara başlıycam inşallah olur o_O çok korkuyorum bi aksilik olcak diye. 15 aylık evliyim ama ilk aylar korundum hep sonra bıraktım ama ilişkiden sonra hemen duşa gittim ve anladığım kadarıyla o yumurtlama dönemlerinde ağrım belirtilerim olduğu için genelde eşimle birlikte olmak istemiyodum haftada 1 falan oluyoduk inşallah ondan olmamıştır. :KK42:

Çok teşekkür ediyorum gerçekten yardımlarınız için. Bu ay çalışmalara başlıycam inşallah olur o_O çok korkuyorum bi aksilik olcak diye. 15 aylık evliyim ama ilk aylar korundum hep sonra bıraktım ama ilişkiden sonra hemen duşa gittim ve anladığım kadarıyla o yumurtlama dönemlerinde ağrım belirtilerim olduğu için genelde eşimle birlikte olmak istemiyodum haftada 1 falan oluyoduk inşallah ondan olmamıştır. :KK42:
Hemen girme dusa biraz uzan kalkma yerindenn agrilarin olmasi yumurtlama doneminde yumurtlaman olacak demek ben geliyorum sende gel demekk. :) korkma bise olmaz agrin olsade birlikte ol sen gun asiri ;)

Merhaba ovulasyon olduğu ultrasonla tespit edildiği zaman teste başlayalı 3 gün olmuştu. Aynı ton değildi ama belirgindi t noktasıda yumurtladigimi öğrendikten 1 gün sonra da test yaptım 2. Çizgi daha belirgindi.benim anlamadığım çizgi ovulasyondan sonra daha net gözüktü. Demekki teste göre ilişki yaşasaydım yumurtlama yı kaciracaktim

Tek bir tane ovulasyon testim kaldı adetime yakın yapacağım pozitif olursa gebelik ihtimalim de yüksek demektir. Bu konuda çok örnek okudum. Acaba adetimden kaç gün önce yapsam. Yada günüm geçmesini mi beklesem

Tek bir tane ovulasyon testim kaldı adetime yakın yapacağım pozitif olursa gebelik ihtimalim de yüksek demektir. Bu konuda çok örnek okudum. Acaba adetimden kaç gün önce yapsam. Yada günüm geçmesini mi beklesem

Yazan arkadaşlar yumurtlama gününden 8.9 gün sonra yapmıslar genellikli ama adet tarihin şaşmıyorsa 1 gün önce yap istersen.son test ya iyi değerlendirmek lazım:)) ya da erken gebelik testi var o da yum.gününden 8 gün sonra falan yapılıyor.hayırlısı olsun.ilk bebiş mi

7 yasinda bir oğlum var kardeş istemeye başlayalı 7 ay oldu. Çalışmalara başladık ama sorunlarım çıktı ortaya hormonal bozukluklar işte pco da var zaten doktor gözetiminde umutla bekliyorum

Allahtan dileğim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat vermesi.adet günüm değişken gecikebilir. Ama biliyorum ki ultrasonla bakıldı yumurtlamisim .yani 14 gün sonra regl olmam gerekiyor. Yani tahmini bat 19 aralık bu ay da tutmazsa 3 4 ay korunarak erteleyecegim çünkü psikolojim bu durumdan dolayı çok bozuldu. Forumlarda okumaktan kafayı yiyeceğim. Hem gebelik için stresten uzak
Olmalı bu da her ay bekleyip hayal kırıklığına ugrayarak olmuyor.yine de çok
Şükür mevlam ne eylerse güzel eyler

7 yasinda bir oğlum var kardeş istemeye başlayalı 7 ay oldu. Çalışmalara başladık ama sorunlarım çıktı ortaya hormonal bozukluklar işte pco da var zaten doktor gözetiminde umutla bekliyorum

Benimde ilk doğumdan sonra oluştu. pko vardı.hormonlarım altüsttü.yıllarca ilaç kullandım.2.düşününce soğan kürü yaptım duymuşsundur.2 ay sonra hamile kaldım.hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

Amin bekleyen herkes inşallah beklemek zor günler geçmiyor bir türlü sadece sabır ama kendimizi dinlemek daha çok yoruyor biz bekleyenleri neyse

Rabbim burda birilerine yardımcı olma amacından başka hiçbi çıkarı olmayan insanlara tez zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin. Bende 3 gündür test yapıyorum giderek koyulaşarak 2.çizgiyi görüyorum üst üste silikte olsa gördüm böyle üst üste oluyomu hiç silik çizgi acaba ne demek ?

Rabbim burda birilerine yardımcı olma amacından başka hiçbi çıkarı olmayan insanlara tez zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin. Bende 3 gündür test yapıyorum giderek koyulaşarak 2.çizgiyi görüyorum üst üste silikte olsa gördüm böyle üst üste oluyomu hiç silik çizgi acaba ne demek ?

Benimde yumurtlamaya günlerinde aynı ton değildi yumurtlama ultrasonla kesinlesince bir gün sonra gene yaptım daha netti yani daha tam net degil ken yumurtlamisim bu arada ateş ölçümü de yapıyorum sen yapiyor musun

Bi de ne kadar silik hayalet çizgi ise negatif demek yani lh hormonu zaten normal de de salgilandigi için yanlış anlaşılabilir benim gibi birbirine yakın görünür se yumurtluyorsundur. Hem bence ovulasyon testi dışında dr takibi de önemli ben yumurtamin hangi günde ne kadar büyüdüğünü biliyorum ve catladigini gerisi allaha kalmış 19 aralık regl olmazsam varsa bişey yazarım ama biraz geçsin dersem gelmezse 24 ünde falan ogrenirim diye düşünüyorum

Bi de ne kadar silik hayalet çizgi ise negatif demek yani lh hormonu zaten normal de de salgilandigi için yanlış anlaşılabilir benim gibi birbirine yakın görünür se yumurtluyorsundur. Hem bence ovulasyon testi dışında dr takibi de önemli ben yumurtamin hangi günde ne kadar büyüdüğünü biliyorum ve catladigini gerisi allaha kalmış 19 aralık regl olmazsam varsa bişey yazarım ama biraz geçsin dersem gelmezse 24 ünde falan ogrenirim diye düşünüyorum

Yok uzaktan bakınca bile belli oluyo bariz şekilde sadece eşit derecede kırmızı değil 3 gündür. Benimde 22 Aralık :)) Ateş ölçümü vs yapmadım hiç daha yeni başladım bebek düşünmeye. Sadece ogünleri kaçırmamak için ovulasyon testi aldım. İlk defa deniycem :KK49:

Bu arada forumda çok kişi yazmış ayaklarınızı havaya dikin kesinlikle ve 50 kez bisiklet çevirin gerçekten içinizden çıkmıyo spermler. Test ettim onayladım :KK22:

bu arada ovulasyon testlerini n11den çok uyguna aldım 50 tanesi 37 tlye geldi. markası da laboquick. almak isteyen ihtiyacı olanlar temin edebilir :)

Bu gun hafif kirmizi leke geldi ama akintiyla birlikte
ooo acaba oldu mu kızz? :) ben de dün akşam eve gidince ovülasyon testi yaptım hani diyorlar ya hamileysen kırmızı çıkıyor diye ama çizgi bile çıkmadı maalesef.. bende bu ay hiç umut yok ya :(

ooo acaba oldu mu kızz? :) ben de dün akşam eve gidince ovülasyon testi yaptım hani diyorlar ya hamileysen kırmızı çıkıyor diye ama çizgi bile çıkmadı maalesef.. bende bu ay hiç umut yok ya :KK43:

Ya bakma bisiler oluyo da bebek yok kendimi kandiriyorum zadece :(

Back