evet canım daha koyu değilgeçen ay görfüm pozitifi benim bildiğin her gn aynı saatte en az 2 saat sıvı tüketmeden ve wc çıkmadan yapmak lazım buda geçen Ay kin pozitif testim
Ayyy inşallahInsallah bu ay kacirmayiz insallah o tarihler arasinda cikmaz cizgiler. Gunlerimiz ayniymis bakarsin ayni donemde olur ikimizinde.
canım siz kaç aydır deniyorsunuz? biz de gün aşırı hiç boş geçmedik geçen ay ama yine de olmadı ben de anlamadım..Benim adetim duzenli cok sukur 28 gunde oluyor p. Ama anlayamadim bi turlu 10-12-14-16. Gunleri degerlendiriyoruz ama olmadi bi donem prolaktin yuksek cikiyordu ondan kurtuldum 10 gun geciktiriyordu adetimi gebeligide engelliyormus duzeldi ama sonra. sey duymustum son adetin kac gunde olduysa ona gore hesaplayacakmissin o donemki yumurtlamayi ama benimki duzenli yinede olmuyo garanti olsun diyorum.su an adet donemim14 u basladi biterbitmez baslicam 20 sinde ole karar verdim valla benim esimin iside yogun 24 saat calistigi gunler oluyor :) cik gel banane diyorum ama imkansiz
canım siz kaç aydır deniyorsunuz? biz de gün aşırı hiç boş geçmedik geçen ay ama yine de olmadı ben de anlamadım..
Sagol canım benim evet heryerde farklı yazıyor bende öyle bi topiğe de yazdım buraya şa yazayım dedim hepimiz için hayırlısıDogru canim her gun ayni saatte yapiliyo ama oyle okudum silik cikarsa tam koyuyu yakalamak icin 4 er saat arayla devam edin diyordu okuduklarimin yalancisiyim ben bu ay kullnmaya baslicam hic kullanmadim daha. Bununla ilgili bi topik vardi ordan bakabilirsinn hem ordakiler deneyimli daha iyi yorum yaparlarr ovu testi ilehamile kalanlar flan ole biseydi
evet aynen ben de anlamadım ne zaman olcak.. Bir de sabah idrarıyla mı yapıcaz ovulasyon testlerini? yoksa sonraki idrarlarla mı?Sorma ya bi dolu sey okudum bununla ilgili artik paylasiriz cizgileride napalim
kimi ayni gun ve sonraki gun demis kimi sonraki iki gun garanti olsun 3 gun diyorum bilemexim senin fikrin ne bu konuda testin aciklamasinda kirmizi cizgiden 24- 36 saat sonra diyor
Yaa benim de 3. ayım oldu.. Bu ay 4. ay olucak.. bakalım inşallah son olur3 ay oldu bizimm
Yok canim onun bi onemi yokmus sabah 10 ve aksam 8 arasinda bi saatte yapiyosun ama herzaman ayni saatte olcak ve testi yapmadan onceki iki saatte sivi tuketmiceksin kullaniminda okudum oyle yaziyodumanolya23 .!.:evet aynen ben de anlamadım ne zaman olcak.. Bir de sabah idrarıyla mı yapıcaz ovulasyon testlerini? yoksa sonraki idrarlarla mı?
Sabah ilk idrarlahlaısrarla yapılmıyor canimost: 37874590 .!.:Yok canim onun bi onemi yokmus sabah 10 ve aksam 8 arasinda bi saatte yapiyosun ama herzaman ayni saatte olcak ve testi yapmadan onceki iki saatte sivi tuketmiceksin kullaniminda okudum oyle yaziyodu
Hayir kullanim klavuzunda bi onemiyok yaziyor ilk idrarla olan gebelik testiSabah ilk idrarlah
Sabah ilk ısrarla yapılmıyor canım
evet oyle gercekten :) Pozitifi gordukten yaklasik 14 gun sonra adet olmussan catlamis ve atilmistir her sey normal olsa bile hemen gebelik olusmayabiliyor maalesefayrica esin sperm testi falan yaptirdi mi ?
O da etkiliyor olabilir ama sanirim en onemlisi psikoloji.. moralini yuksek tut en azindan duzenli adet oluyorsun yumurtladigini biliyorsun.. daha yeni doktordan geldim ve ovulasyon testleri yaniltabiliyor yapmana gerek yok dedi ama tabi ben pkoluyum onu da belirteyimevet canım harekette biraz sorun var..
Aa ovulasyon yaniltabiliyor muymus? Benim hep aynı zamanda düzenli pozitif gösterir oysa :/ evet canım psikoloji çok önemli. Benim pkolu bi arkadas soğan kurunu denediği ilk ay hamile kaldı. 1 senedir bekliyordu oda aklında olsun canım.O da etkiliyor olabilir ama sanirim en onemlisi psikoloji.. moralini yuksek tut en azindan duzenli adet oluyorsun yumurtladigini biliyorsun.. daha yeni doktordan geldim ve ovulasyon testleri yaniltabiliyor yapmana gerek yok dedi ama tabi ben pkoluyum onu da belirteyim
Aa ovulasyon yaniltabiliyor muymus? Benim hep aynı zamanda düzenli pozitif gösterir oysa :/ evet canım psikoloji çok önemli. Benim pkolu bi arkadas soğan kurunu denediği ilk ay hamile kaldı. 1 senedir bekliyordu oda aklında olsun canım.
Canım bu arada senin adet tarihin ne zaman, ne zaman ovulasyon testine başlıyıcaksın? Mesela ben 21 kasımda başlamayı düşünüyorum.. Gerçi kocam 24-26 kasım tarihlerinde şehir dışında olucak.. napçaz o tarihlerde kırmızı olursa bilmem
Bir de benim adet tarihlerim çok düzensiz 28 ile 34 gün arasında değişebiliyor o yüzden ben 28 e göre yumurtlama yı hesaplıyorum ama 34 güne göre de devam edicem.. Anladın sen..
ama ben çok umutluyum bu ay olucak inşallah.. Sen de inan..
:) ben de öerağımdan dün yaptım tabii aynen benimki de çok silik çıktı.. yani çıktı çıkmadı arası bir şey. Biraz erken sanırım daha..Canimm naptinn ben bu gun ilk ovu testi yaptim silik cikti bu kadar erken cikmasi normalmi acaba sasirdim
:) ben de öerağımdan dün yaptım tabii aynen benimki de çok silik çıktı.. yani çıktı çıkmadı arası bir şey. Biraz erken sanırım daha..
:) ben de öerağımdan dün yaptım tabii aynen benimki de çok silik çıktı.. yani çıktı çıkmadı arası bir şey. Biraz erken sanırım daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?