Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

evet canım daha koyu değil geçen ay görfüm pozitifi benim bildiğin her gn aynı saatte en az 2 saat sıvı tüketmeden ve wc çıkmadan yapmak lazım buda geçen Ay kin pozitif testim

Dogru canim her gun ayni saatte yapiliyo ama oyle okudum silik cikarsa tam koyuyu yakalamak icin 4 er saat arayla devam edin diyordu okuduklarimin yalancisiyim ben bu ay kullnmaya baslicam hic kullanmadim daha. Bununla ilgili bi topik vardi ordan bakabilirsinn hem ordakiler deneyimli daha iyi yorum yaparlarr ovu testi ilehamile kalanlar flan ole biseydi

canım siz kaç aydır deniyorsunuz? biz de gün aşırı hiç boş geçmedik geçen ay ama yine de olmadı ben de anlamadım..

Sagol canım benim evet heryerde farklı yazıyor bende öyle bi topiğe de yazdım buraya şa yazayım dedim hepimiz için hayırlısı

evet aynen ben de anlamadım ne zaman olcak.. Bir de sabah idrarıyla mı yapıcaz ovulasyon testlerini? yoksa sonraki idrarlarla mı?

manolya23 .!.:
evet aynen ben de anlamadım ne zaman olcak.. Bir de sabah idrarıyla mı yapıcaz ovulasyon testlerini? yoksa sonraki idrarlarla mı?
Yok canim onun bi onemi yokmus sabah 10 ve aksam 8 arasinda bi saatte yapiyosun ama herzaman ayni saatte olcak ve testi yapmadan onceki iki saatte sivi tuketmiceksin kullaniminda okudum oyle yaziyodu

laısrarla yapılmıyor canimost: 37874590 .!.:
Yok canim onun bi onemi yokmus sabah 10 ve aksam 8 arasinda bi saatte yapiyosun ama herzaman ayni saatte olcak ve testi yapmadan onceki iki saatte sivi tuketmiceksin kullaniminda okudum oyle yaziyodu
Sabah ilk idrarlah

Sabah ilk ısrarla yapılmıyor canım

evet oyle gercekten :) Pozitifi gordukten yaklasik 14 gun sonra adet olmussan catlamis ve atilmistir her sey normal olsa bile hemen gebelik olusmayabiliyor maalesef ayrica esin sperm testi falan yaptirdi mi ?

evet canım harekette biraz sorun var..

evet canım harekette biraz sorun var..
O da etkiliyor olabilir ama sanirim en onemlisi psikoloji.. moralini yuksek tut en azindan duzenli adet oluyorsun yumurtladigini biliyorsun.. daha yeni doktordan geldim ve ovulasyon testleri yaniltabiliyor yapmana gerek yok dedi ama tabi ben pkoluyum onu da belirteyim

Selam kızlar nasilsiniz?
dün ovu. test pozitif yakaladim 17.ci gün.
Bugün testim silik çıktı foto atıyorum bir yorum yapabilirmisiniz sizce catladimi?
bu arada dün çok ağrım oldu solda ama bugun yok

Eklentiler

• 2014-11-20 13.01.37.jpg
    489,4 KB · Görüntüleme: 209
  • 2014-11-20 13.02.46.jpg
    387,7 KB · Görüntüleme: 156
Aa ovulasyon yaniltabiliyor muymus? Benim hep aynı zamanda düzenli pozitif gösterir oysa :/ evet canım psikoloji çok önemli. Benim pkolu bi arkadas soğan kurunu denediği ilk ay hamile kaldı. 1 senedir bekliyordu oda aklında olsun canım.

kızlar dün pozitif çıktı ovulasyon testi bugün siliklesti yanliz goguslerim ağrıyor yanları felan böyle olan oldu mu içinizde ilk kez ağrı var ?

Canim senin zaten duzenli ve ayni gunlermis muhtemelen dogrudur ovu. testi ama pkolularda yaniltiyor anladigim kadariyla bana yapma dedi doktor kendisi kontrol edecek artik takibe cagirdi adetin 12-14. gunleri arasi..sogan kuru denedim ama adet olamadimve de rahim duvari inceltiyormus diye duydum biraktim hepimiz icin hayirlisi olur ins :) :)

Canimm naptinn ben bu gun ilk ovu testi yaptim silik cikti bu kadar erken cikmasi normalmi acaba sasirdim

Canimm naptinn ben bu gun ilk ovu testi yaptim silik cikti bu kadar erken cikmasi normalmi acaba sasirdim
:) ben de öerağımdan dün yaptım tabii aynen benimki de çok silik çıktı.. yani çıktı çıkmadı arası bir şey. Biraz erken sanırım daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…