Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba hanımlar. ben de polikistik over rahatsızlığı yaşıyorum. reglim biter bitmez testlere başladım. hep tek çizgiydi. cumartesi pazar pazartesi günü, yani üç gün üst üste çift çizgi gördüm ama silik gibiydi. c çizgisi kadar koyu olmadı hiçbir zaman. dün akşam da tamamen silikti. hiçbirşey anlamadım. ve ilk denemeyi dün akşam yaptık. rica etsem fikir verebilir misiniz? testlerde mi sorun var acaba?

Canım benim de hiç tam koyulaşmadı ama diğer günlere göre koyu gibi görününce gözüme bende o akşam çalışma yaptım. Bende pko yok ama koyulaşınca bir çok yerde arkadaşlar ard arda ilişki yaşadıklarını yazıyor ve bir çoğuda başarılı oluyor... Ben pek umutlu değilim bu ay bakalım... Sabah ilk idrarınla değil daha sonra 4saat tuttuğun idrarınla ve son iki saat hiç su içmeden yapıyorsan doğru yapıyorsundur canım... Sürekli yap bakalım ne olacak...

Kizlar benim ovulasyon testime de bakar misiniz??? aslinda en son ovulasyonda pozitifi gordukten sonra adet olmadim idrarda test negatif cikiyor bu ay tekrar pozitif gibi boyle bir sey yasayan var mi??

Eklentiler

• 20141113_161251-1.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 130
Kizlar benim ovulasyon testime de bakar misiniz??? aslinda en son ovulasyonda pozitifi gordukten sonra adet olmadim idrarda test negatif cikiyor bu ay tekrar pozitif gibi boyle bir sey yasayan var mi??
Ben tam olarak sorunu anlayamadim ama bu resme bakarak soyleyecegim testi ne zaman yaptiysan ondan sonraki 24 36 saat icinde yumurtlaman gerceklesecek bu saatler icinde ve sonraki iki gun de iliskiye girmeniz gerektigi canim

Ben tam olarak sorunu anlayamadim ama bu resme bakarak soyleyecegim testi ne zaman yaptiysan ondan sonraki 24 36 saat icinde yumurtlaman erceklesecek bu saatler icinde ve sonraki iki gun de iliskiye girmeniz gerektigi canim

:)) cevabin tesekkurler canim , tekrar okuyunca farkettim bir garip yazmisim :)) demek istedigim eylulun sonunda ovulasyon pozitifti deferlendirmistik ama hala adet olmadim gebelik de cikmiyor Idrarda boyle bir sey olabilir mi demek istemistim) bugun de tesadufen denedim ovulasyon testini pozitif :))

Hamile olabilirsin kan testi yaptir canim bence bize de guzel haberler ver insaallah :)

Hamile olabilirsin kan testi yaptir canim bence bize de guzel haberler ver insaallah :)

Insallah canim :)) cok da umutlanmak istemiyorum 15 gun once ultrasonda gorunmedi hamilelik , kan testi yaptirdim ama sonucu haftaya alacagim ancak,doktora yolluyorlarmis sonucu ve randevuya kadar beklemek zorundayim yurtdisinda prosedur cok maalesef :/ bu gun tekrar ovulasyon testi yapayim bakalim ne cikacak :/

Bu da bugunku t

Bu da bugun yaptigim test ama unutmusum bir saat kadar sonra cekmis oldum fotoyu

Eklentiler

• 20141114_151653.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 261
Kızlaaaar benim sol tarafimda oturup kalktikca igne batar gibi bir aci var ya ben yine bu ay kendimi cok kaptirdim psikolojik ya da cidden sinyal veriyo regle 8 gun var henuzzz

Merhaba kızlar pkoluyum eşimde de ileti hareketli sorunu vardı şuan ne durumda bilmiyorum 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum bı ay serophene kullandım ama doktora gidemedim daha bugün adetin 11 günü dün ki testim pozitife yakın bskalım bugün nolcak

Eklentiler

• image.jpg
    954,8 KB · Görüntüleme: 221
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…