Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün adetimin 11 günü düne göre daha silik galıba testim
Geçen ayda böyle oldu 15 gün pozitifi inş test yapmaya geç kalmamışımdır daha çalışmalara başlamadım biletestindeki çizgi 10numarada daha belirgin, 11de daha silikleşmiş.
canım bende adete 3gün kala yaptım silitı bugünde adet günüm sabah idrar testi yaptım oda silik gebemiyim senceam
Aminn teşekkürler inşallah darısı size.. benim ilk gebeliğim kan pıhtılaşması yüzünden kalp sesi duyulmadı kürtajla sonuçlandı..inş bu sefer sağ salim sonuçlanır..
ovulasyon testini baya araştırdım ama sabah akşam oku okuinş isteyen herkesin gönlüne göre olur.. ..
adetten sonra 10-11 gün çift çizgi çıkan günler sadece..(çift çizgi baya kırmızı)
sonra zaten çizgi yok..ama adete yakın buradan okuduklarıma göre denedim ve hakikaten 4.gün önceden kırmızı olmaya başladı yumurtama günü olduğu gibi (yani 10-11 günlerdeki gibi)..sonra adet gününe kadar aynı koyuluktaydı..ve sonuç gebelik testi bozidiz
ovulasyon testinin işe yaradığını güncel olarak bildirmek için yazim dedim![]()
Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıcam.. Çok heyecanlı:) Ama korkuyorum kırmızının tonundan anlaşılır inşallah..
Ayni ben :) bi an soruyu ben mi sordum diye tereddut ettim dogrusu :)) galiba pozitif gordun ve adet olmadin gebelik de yok gorunuyor dogru mukızlar selam..
ovülasyon testi pozitif çıktığı halde o ay yumurtlamama yada yumurtanın çatlamaması gibi bir durum olabilir mi? bunu nasıl anlayabilirz?
Ayni ben :) bi an soruyu ben mi sordum diye tereddut ettim dogrusu :)) galiba pozitif gordun ve adet olmadin gebelik de yok gorunuyor dogru mu
burda o kadar benzer hisler ve durumlar paylaşıyoruzki... çok normal yani bende bazen yazılanları okuyunca aa benim sorum diyorum:) ya ben 2 ay kullandım ovü testlerini her ay aynı gün pozitifi yakaladım, düzenli yani ama gebelik olmadı..acaba dedim yumurtluyorum ama çatlamıyor olabilir mi onu bilmiyorum![]()
tamam tatlım olalım..Manolyan bende bu ay ilk kez kullanicam bende sen gibi korkuyorum birbirimize destek olalim cok tedirginim cok kafam karisti![]()
Canım bu arada senin adet tarihin ne zaman, ne zaman ovulasyon testine başlıyıcaksın? Mesela ben 21 kasımda başlamayı düşünüyorum.. Gerçi kocam 24-26 kasım tarihlerinde şehir dışında olucak.. napçaz o tarihlerde kırmızı olursa bilmemArkadaslar merhaba neredeyse butun yorumlari okudum ama kafam cok karisti kimi testten sonraki gun kimi ayni gun demis allak bullak oldum![]()
Benim adetim duzenli cok sukur 28 gunde oluyor p. Ama anlayamadim bi turlu 10-12-14-16. Gunleri degerlendiriyoruz ama olmadi bi donem prolaktin yuksek cikiyordu ondan kurtuldum 10 gun geciktiriyordu adetimi gebeligide engelliyormus duzeldi ama sonra. sey duymustum son adetin kac gunde olduysa ona gore hesaplayacakmissin o donemki yumurtlamayi ama benimki duzenli yinede olmuyo garanti olsun diyorum.su an adet donemim14 u basladi biterbitmez baslicam 20 sinde ole karar verdim valla benim esimin iside yogun 24 saat calistigi gunler oluyor :) cik gel banane diyorum ama imkansizCanım bu arada senin adet tarihin ne zaman, ne zaman ovulasyon testine başlıyıcaksın? Mesela ben 21 kasımda başlamayı düşünüyorum.. Gerçi kocam 24-26 kasım tarihlerinde şehir dışında olucak.. napçaz o tarihlerde kırmızı olursa bilmem
Bir de benim adet tarihlerim çok düzensiz 28 ile 34 gün arasında değişebiliyor o yüzden ben 28 e göre yumurtlama yı hesaplıyorum ama 34 güne göre de devam edicem.. Anladın sen..
ama ben çok umutluyum bu ay olucak inşallah.. Sen de inan..
Insallah bu ay kacirmayiz insallah o tarihler arasinda cikmaz cizgiler. Gunlerimiz ayniymis bakarsin ayni donemde olur ikimizinde.Canım bu arada senin adet tarihin ne zaman, ne zaman ovulasyon testine başlıyıcaksın? Mesela ben 21 kasımda başlamayı düşünüyorum.. Gerçi kocam 24-26 kasım tarihlerinde şehir dışında olucak.. napçaz o tarihlerde kırmızı olursa bilmem
Bir de benim adet tarihlerim çok düzensiz 28 ile 34 gün arasında değişebiliyor o yüzden ben 28 e göre yumurtlama yı hesaplıyorum ama 34 güne göre de devam edicem.. Anladın sen..
ama ben çok umutluyum bu ay olucak inşallah.. Sen de inan..
tamam tatlım olalım..ama ikimiz de bilmiyoz nasıl olcağını heheh
kırmızı çizginin tonu çok önemli canım onu iyi anlamamız kavramamız gerekiciiik
![]()
Canim okuduklarima gore tam koyu degil ikinci cizgi koyu olana kadar 4 saatte bi yapin testi diyorlar koyu olunca 24-36 saat kadar sonra yumurtlama oluyormusİyi akşamlar kızlar pkoluyım adetlerim düzensiz bunlarda benim bı ay ki testlerin bugün adetin 13 günü sağ kasık da batma var
evet canım daha koyu değilCanim okuduklarima gore tam koyu degil ikinci cizgi koyu olana kadar 4 saatte bi yapin testi diyorlar koyu olunca 24-36 saat kadar sonra yumurtlama oluyormus