Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

3kere catlatma ignesi vurdu doktorum bakalim bu ay yumurtaliklarim cok guzelmis dedi ve catlamak uzere dedi igne verdi test yaptim 2gundur 2cizgi koyu rengte goruyorum bakalim hayirlisi

3kere catlatma ignesi vurdu doktorum bakalim bu ay yumurtaliklarim cok guzelmis dedi ve catlamak uzere dedi igne verdi test yaptim 2gundur 2cizgi koyu rengte goruyorum bakalim hayirlisi
yarın da bir yap da yine koyuysa bebiş olabilir canım.
inşallah da öle olur. benim testlerim gelse bende başlıcam ama gelmedi hala
kargoyu aradım gun içinde gelecekmiş. seninkinin markası ne cicim

Ben eczaneden aldim cnm benim gitti gidiyora uye oldu esim ama kart istediler kart yoktu bizde eczaneden aldik

Yarin da yaparim inşallah yine iki cizgiyi gorerim inşallah yazarim
yani genelde öle oluyormuş gebe olanlarda ovulasyn testleri sürekli koyu çıkıyormuş.
olumlu düşün olumlu olsun canım.
labaquick benimki bende internetten aldım canım.

Bir konuda yorumlarınızı rica ediyorum.
Merhaba herkese öncelkle. ben de inatla anne olmaya çalışanlardanım. 6 aydır denemelere devam. Doktor kontrolleri vs herşey yolunda. Adet döngün 28 gün. Geçen hafta Pazartesi günü Ovulasyon testi ve akabinde Salı günü doktor kontrolünde yumurtamın çatladığını gördük. Çatladığı gün ve onun iki gün öncesi çalışmalarımız oldu. yumurtam 12 günde çatlamış oldu. Ovulasyon dan 5 gün sonra şiddetli kasık ve ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladı. Normalde bu reglmden 5 gün önce olur. bugün yani ovulasyondan tam bir hafta sonra sırf meraktan tekrar ovulasyon testi yaptım iki çizgi hala aynı koyuluktaydı. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? bu ilk defa başıma geliyor ki kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim aynen devam ediyor.

canım geçen ay bende de çok fena kasık ağrısı ve göğüs ucu acıması oldu. ama bişey çıkmadı
ovulasyon testine gelince forumlarda okumuştum hatırlıyorum hamilelikte ovulasyon testi sürekli aynı koyulukta olabiliyormuş.
adetine ne kadar kaldı kaç gün var?

canım adetime daha 11 gün var. 21 Kasım. o nedenle şüheleniyorum zaten. 12 gün yumurta çatladı gecen salı. Cumartesi ağrılarım başladı. Bugün tam 10 gün olacak ovulasyondan sonra çizgiler aynı koyulukta. İnşallah tutmuştur bu ay. Yada çok erken regl olucam

BENCE BİRAZ DAHA BEKLE KUZUM.
EĞER SABREDEMEM DİYORSAN ERKEN HAMİLELİK TESTLERİ VAR ONLARDAN ALABİLİRSİN.
AMA BENCE SABRET KENDİNE DE DİKKAT ET. ÜŞÜTME SAKIN ANİ HAREKETLERDEN FALAN KAÇIN.
HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH OLUR CANIM.

teşekkür ederim cevabın için güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah

Bana da oyle dedi ama adetim bittiği gun 3gun iliski oldu klomen kullandim o zaman sonra ara verdik 1gun doktora gittim catlatma ignesi verdi yaptirdim 36 saat sonra iliski dedi ama ben beklemedim igneyi vuruldugum gun iliskiye girdik bakalim
Insaallah olur canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin

Bana da oyle dedi ama adetim bittiği gun 3gun iliski oldu klomen kullandim o zaman sonra ara verdik 1gun doktora gittim catlatma ignesi verdi yaptirdim 36 saat sonra iliski dedi ama ben beklemedim igneyi vuruldugum gun iliskiye girdik bakalim
En kisa zamanda guzel haberler ver bize insaallah :) bekliyoruz

Kizlarrr bende geldim tekrar:)yasasın. Eylül'de düşük yaptım 17 haftalikken. Allahım kimseye yasatmasin bu acıyı. Neyse guzel seyler düşünelim ilk hamileligime ovuladyon testiyle kaldım bayağı bilgilendim bu konuda. 2. Ayımda tuttu. Ins bu ayda nasipse başlıyorum. Hastalığım 14 Kasım'da bitiyor hemen başlıcam ins guzel haberler paylaşırız burda allahım isteyen herkese nasip etsin öncelikle saglikli eli ayağı düzgün ruh akıl saglıgı yerinde annesine babasına hayırlı bir evlat nasip etsin ins

AMİN İNŞALLAH

Kizlaaar 2 gundur karnimda regl olacakmisim gibi bir agri goguslerimde de agri var. Regl gunum 25 kasim. Daha vakit olmasina ragmen bunlar bana acaba dedirtiyorr umarim psikolojik degildirr cok dua edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…