Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bir konuda yorumlarınızı rica ediyorum.
Merhaba herkese öncelkle. ben de inatla anne olmaya çalışanlardanım. 6 aydır denemelere devam. Doktor kontrolleri vs herşey yolunda. Adet döngün 28 gün. Geçen hafta Pazartesi günü Ovulasyon testi ve akabinde Salı günü doktor kontrolünde yumurtamın çatladığını gördük. Çatladığı gün ve onun iki gün öncesi çalışmalarımız oldu. yumurtam 12 günde çatlamış oldu. Ovulasyon dan 5 gün sonra şiddetli kasık ve ağrısı ve göğüs hassasiyeti başladı. Normalde bu reglmden 5 gün önce olur. bugün yani ovulasyondan tam bir hafta sonra sırf meraktan tekrar ovulasyon testi yaptım iki çizgi hala aynı koyuluktaydı. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? bu ilk defa başıma geliyor ki kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim aynen devam ediyor.

12.gun yumurtan çatlamış sa adetin 26.gun gelir tatlım bebek yoksa tabiki benimde 12.gun catladi doktor kontrolünde ve 26.gun adet günüm sende ona göre hesapla gününü inş vardir bebiş

Teşekkür ederim kusura bakmayin kızlar beklemek cok kotu bişey inşallah bu ayda olursa guzel haberleri veriyim

Kizlaaar 2 gundur karnimda regl olacakmisim gibi bir agri goguslerimde de agri var. Regl gunum 25 kasim. Daha vakit olmasina ragmen bunlar bana acaba dedirtiyorr:KK17: umarim psikolojik degildirr cok dua edinn:KK39:
Ben günümü kaçırmış olduğumu bildiğim halde yine de garip şeyler hissediyorum, 7 aydır bitmedi gitti bu hissetmelerim moralini bozmak istemem ama çokta kaptırma....AMA İNŞALLAH HAMİLESİNDİR...:KK71:

Ben günümü kaçırmış olduğumu bildiğim halde yine de garip şeyler hissediyorum, 7 aydır bitmedi gitti bu hissetmelerim moralini bozmak istemem ama çokta kaptırma....AMA İNŞALLAH HAMİLESİNDİR...:KK71:
Ahaha dogru diyorsun psikolojik de olabilir. Ama daha onceki aylarda daha cok takmama ragmen bunlari hissetmemistim :) insaallah canimm Rabbim hepimize bir an once nasip etsin

Merhaba kızlar adetime 2 gün kala oovulasyon testim yorumlrmisiniz

Eklentiler

• IMG-1415784841016-V.jpg
    IMG-1415784841016-V.jpg
    491 KB · Görüntüleme: 202
Back