OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Kızlar ne alemdesınız negatıf cıkan kısıler kayıp sanırım. Pozıtıflerde mutlulukdan yoklar

tatlım benim dün adet başlangıcıydı, bir damla kırmızı kart gördüm ama gerisi gelmedi, bugünde sökülmezse teste giderim ama sökülecek gibi bakalım :)

Sen ne yaptın?

Bendede bugun geldı bıseyler hayırlısı olsun bakalım bekleyıp gorecegız. Olmadı onumuzdekı aya tekrar Yıne devam beklemekde zor. Oluyo

Günaydın arkadaşlar inşallah beklediğimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız
Benim size danışmak istediğim bişey var ben hiç ovulasyon testi kullanmadım önümüzdeki aylarda kullanmayı düşünüyorum 25 günlük döngüde 10. Ve 14. günler ovulasyon olabilir mi acaba? Bu arada adetin ilk gününden sayarak söylüyorum.

Evet canim 9 ile 14 gün Arası mutlaka degerlendir.

Kizlar yarin doktor kontrolum var dua edin insallah birseyler gorur

Kizlar durumlar nasil hasta olan veya geciken varmi benim 2 gun gecikti ama doktorum 10 gun gecince gel dedi test yapmiyorum bekliyorum

Kizlar durumlar nasil hasta olan veya geciken varmi benim 2 gun gecikti ama doktorum 10 gun gecince gel dedi test yapmiyorum bekliyorum
Slm hayırlısı olsun. Gelısmelerden haber edın bende merak ıcındeyım bende beklemedeyım guzel bı haber alırsam paylasıcam sabırsızlıkla :)

Slm hayırlısı olsun. Gelısmelerden haber edın bende merak ıcındeyım bende beklemedeyım guzel bı haber alırsam paylasıcam sabırsızlıkla :)
Canim halaa gelmedi adetim 19 gun gecti doktora gittim duvar kalinlasmasi dedi bekleyelim dedi kan testi yapti yarin alicam sonucumu snede ne durumlar

Canim halaa gelmedi adetim 19 gun gecti doktora gittim duvar kalinlasmasi dedi bekleyelim dedi kan testi yapti yarin alicam sonucumu snede ne durumlar
Hadııı yaa cok. Sevındım. Allahım ısteyen herkese nasıp etsın bendede aynı sayılır beklemedeyım bu ayın sonuna dr randowum var bakalım ne olursa artık gelısmeyı bıldırırım hemen :)) yarınkı sonucu banada bıldır bu arada baya kasıgım. Agrıyor. Gunlerdır hayır olsun deyım umıtlenmekde ıstemıyorum doktrda. Bellı olur bekleyıp gorcez : )

kızlar selam benimde bir sorum var ovulsayon testinde 13. günde çift çizgiyi yakaladım 14.gün ve 15 gün ilişki oldu fakat şuan 17. gündeyim ve hala testi yaptığımda silik olarak ikinci çizgi çıkıyor normalmi ne anlama geliyor adetime de 10 gün var çok merak ediyorum bilgi verebilecek olan varmı ?

T çizgisi çok koyu hatta c cizgisinden koyu olduğu zaman yumurtlama oluyo canim 2 çizgi silikse ya olmamış yada catlamis ve bitmiştir sen doğru günleri değerlendirmissin

Kızlar çok merak ediyorum sadece bel ağrısı ve sol tarafta ağrım var acaba erken gebelik testi yapsam çıkarmı adetim 9 gün var

Kızlar çok merak ediyorum sadece bel ağrısı ve sol tarafta ağrım var acaba erken gebelik testi yapsam çıkarmı adetim 9 gün var
Çıkmaz canım kanda bile cikmayabilir daha çok var adetin geçmeden test yapmanı tavsiye etmem ama dayanamiosanda adete 2 gün kala kanda baktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…