- 11 Kasım 2016
- 58
- 10
- 1
Kızlar ne alemdesınız negatıf cıkan kısıler kayıp sanırım. Pozıtıflerde mutlulukdan yoklar
Benimde bata 1 hafta kaldi bekliyorumKızlar ne alemdesınız negatıf cıkan kısıler kayıp sanırım. Pozıtıflerde mutlulukdan yoklar
Günaydın arkadaşlar inşallah beklediğimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız
Benim size danışmak istediğim bişey var ben hiç ovulasyon testi kullanmadım önümüzdeki aylarda kullanmayı düşünüyorum 25 günlük döngüde 10. Ve 14. günler ovulasyon olabilir mi acaba? Bu arada adetin ilk gününden sayarak söylüyorum.
Teşekkür ederim canım cevabın için değerlendirdim bakalım beklemedeyimEvet canim 9 ile 14 gün Arası mutlaka degerlendir.
Slm hayırlısı olsun. Gelısmelerden haber edın bende merak ıcındeyım bende beklemedeyım guzel bı haber alırsam paylasıcam sabırsızlıkla :)Kizlar durumlar nasil hasta olan veya geciken varmi benim 2 gun gecikti ama doktorum 10 gun gecince gel dedi test yapmiyorum bekliyorum
Canim halaa gelmedi adetim 19 gun gecti doktora gittim duvar kalinlasmasi dedi bekleyelim dedi kan testi yapti yarin alicam sonucumu snede ne durumlarSlm hayırlısı olsun. Gelısmelerden haber edın bende merak ıcındeyım bende beklemedeyım guzel bı haber alırsam paylasıcam sabırsızlıkla :)
Hadııı yaa cok. Sevındım. Allahım ısteyen herkese nasıp etsın bendede aynı sayılır beklemedeyım bu ayın sonuna dr randowum var bakalım ne olursa artık gelısmeyı bıldırırım hemen :)) yarınkı sonucu banada bıldır bu arada baya kasıgım. Agrıyor. Gunlerdır hayır olsun deyım umıtlenmekde ıstemıyorum doktrda. Bellı olur bekleyıp gorcez : )Canim halaa gelmedi adetim 19 gun gecti doktora gittim duvar kalinlasmasi dedi bekleyelim dedi kan testi yapti yarin alicam sonucumu snede ne durumlar
Normal canım genelde yumurtlamanin olmadığı durumlarda silik çizgi cikiopeki hala silikte olsa çizgi çıkması normal mi acaba _buhara_
Yada yumurtlamanin geçtiği zamanlarda tekrar siliklesiyo ben 2 aydır kullanıyorum dün çatlama iğnesi vuruldum Wè 2 aydır ilk defa kopkoyu çizgiyi gördümNormal canım genelde yumurtlamanin olmadığı durumlarda silik çizgi cikio
Çıkmaz canım kanda bile cikmayabilir daha çok var adetin geçmeden test yapmanı tavsiye etmem ama dayanamiosanda adete 2 gün kala kanda baktır benceKızlar çok merak ediyorum sadece bel ağrısı ve sol tarafta ağrım var acaba erken gebelik testi yapsam çıkarmı adetim 9 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?