Tamam canım sağolbencede daha var canim ama belli olmuyor benim 11.gunum du normalde yumurtlama gulum 26 gun arayla oluyorum ama 14.gun yumurtladim test yapmaya devam et bence
Aynen canım birlikte beklicezBanada öyle geliyo galiba 14 ya da 15. Gün olacak
bencede daha var canim ama belli olmuyor benim 11.gunum du normalde yumurtlama gulum 26 gun arayla oluyorum ama 14.gun yumurtladim test yapmaya devam et bence
Canım uzayan akıntın var mı aTamam canım sağol
[/QUOTE
Kizlar bu benimtestim ben çizgiyi gorduğüm gece sonra ki gece birlikte oldum tabi onceside arada birlikte olduk her ihtimale karşi ve gercekten tutuyo cizgiyi gördükten bi sonra akintim çok olmustu yani yumurtlamistim şuanda akintim yok yani
Yumurtlama gununde oldugunu gosteriyor canim cünkü bu testlerde çift cizgiyi gordukten en gec 36 saat icinde yumurluyosun ve o gunlerde hem değisik kasık agri ve bununla birlimte akinti oluyor canimCanım akıntıdan sonra yumurta çatlıyo diye biliyorum o akıntı yumurtanın bittiğini mi gösteriyo yani
Ve canim sohle bisey daha var benim bildigim akintinin yogun oldugu gun iliskiye girildinde biraz acik yazmiş olucamda spermler daha hizli ilerledigi icim hamile kalma olasiligi cok yuksekYumurtlama gununde oldugunu gosteriyor canim cünkü bu testlerde çift cizgiyi gordukten en gec 36 saat icinde yumurluyosun ve o gunlerde hem değisik kasık agri ve bununla birlimte akinti oluyor canim
Cunku sperm rahimde 3_ 5 gun canli kaldiklari icin ogunu degerlendirmek gerekiyorVe canim sohle bisey daha var benim bildigim akintinin yogun oldugu gun iliskiye girildinde biraz acik yazmiş olucamda spermler daha hizli ilerledigi icim hamile kalma olasiligi cok yuksek
Yumurta malesef rahimde sadece 1 gun canli kaliyor o akintinin olmasi o gun icinde yumurtlayacagini gosteriyorCunku sperm rahimde 3_ 5 gun canli kaldiklari icin ogunu degerlendirmek gerekiyor
o akıntı geldikten sonraki 4gün önemliymiş canım şimdi baktım ovülasyon testim baya belirgin ama hala eşit değilYumurtlama gununde oldugunu gosteriyor canim cünkü bu testlerde çift cizgiyi gordukten en gec 36 saat icinde yumurluyosun ve o gunlerde hem değisik kasık agri ve bununla birlimte akinti oluyor canim
Canım özelden yazıyorum sana bi bakar mısınYumurta malesef rahimde sadece 1 gun canli kaliyor o akintinin olmasi o gun icinde yumurtlayacagini gosteriyor
6 aydir deniyoruz 22 yasindayim canimAynen canım birlikte beklicezbu kaçıncı ay kuzum bi de yaş kaçtı
Biraz var ama daha çok akinti şeklindeCanım uzayan akıntın var mı a
Canim bu arada folikasit kullaniyomusun cunku kadini hamilelige hazirliyor ve kuru incir yeme calis gunde bi kac tane6 aydir deniyoruz 22 yasindayim canim
Evet 2 ay folidoce diye hap kullandim bu ayda infolic toz kullanıyorumCanim bu arada folikasit kullaniyomusun cunku kadini hamilelige hazirliyor ve kuru incir yeme calis gunde bi kac tane
Tamam canimEvet 2 ay folidoce diye hap kullandim bu ayda infolic toz kullanıyorum
Canım yaşın genç aslında doktora gidip hormon tahlili yaptırdın mı hiçKızlar merhaba benimde bugün testlerim geldi birazdan basliycam inslah adetlerim çok düzensiz 2.5yillik evliyim ilk defa deniycem bneim gibi uzun süre bekleyip ve güzel sonuç alan arkadaşlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?