Ne zamandır istiyorsun sen ve ovülasyon ne zamandır kullanıyorsunbende aynısı aldım tatlım ama keşke dedim erken gebelik testi olan vardı ondan alsaymışım dedim kendi kendime.
Çünkü erkenden bakmak istiyor insan normal test ucuz birşey zaten hemen gidip alırsın.
Ayy bana da haber ver merak ettim inşallah hamilesindirben de bu ay başladım bende bakalım , bat a 2 gün var ama ben daha fazla yapmak istemiyorum erken gebelik testi alayım da merakım gitsin bu akşam :)
Ayy bana da haber ver merak ettim inşallah hamilesindir
Bizde temmuz dan bu yana korunmuyoruz. Galiba ikimiz de aynıyız benim de 5-6 ay oluyor herhalde .İnşallah tatlım, bende 4 5 aydır istiyoruz
Ovuslasyonu bir aydır kullanıyorum işte, n11 den aldık hatta : )
Bakalım bu ay tutarsa çok iyi olur ya , olursa bebeğin doğumu eşimin doğum gününe denk gelir .
Hadi inşallahİnşallah tatlım, bende 4 5 aydır istiyoruz
Ovuslasyonu bir aydır kullanıyorum işte, n11 den aldık hatta : )
Bakalım bu ay tutarsa çok iyi olur ya , olursa bebeğin doğumu eşimin doğum gününe denk gelir .
Bizde temmuz dan bu yana korunmuyoruz. Galiba ikimiz de aynıyız benim de 5-6 ay oluyor herhalde .
Yok eşim korundu sen?sen korunma amaçlı ilaç kullandın mı canım
Yok eşim korundu sen?
Çok istiyoruz dün gece ağladım bile ;( inşallah cnm inşallah . 10 gün sonra reglim başlıyor bitince başlarım bende ovülasyon testine . Hergün yapıcam bende akşamları yaparımBende ilaç kullanmadım , hayırlısı olsun hakımızda son olayları paylaşalım :)
Çok istiyoruz dün gece ağladım bile ;( inşallah cnm inşallah . 10 gün sonra reglim başlıyor bitince başlarım bende ovülasyon testine . Hergün yapıcam bende akşamları yaparım
Var cnm o programları en başından beri takip ediyorum ama sonuç hüsran . Yanıltıyormuş onlar bu yüzden ovülasyon u denemek istiyorum .Canım stres yapma eminim ki hayırlısı oluyordur hakkımızda, sabırla beklemek en güzeli,
Gerçi bende adet olduğumda bir keder kaplıyor moralim bozuluyor ama takmamaya çalışıyorum.
Telefona takvimim diye programlar var ondanlar indirebilirsin, ben oradan da takip ediyorum , ovulasyon testleriyle aynı tarih te yumurtalama tarihimi doğru vermişti.
ben 3-4 aydır istiyorum canımTeşekkürler cevabın için . İnşallah Rabbim yardım eder tüm isteyenlere de peki ne Zaman'dan beri istiyordun
ben 3-4 aydır istiyorum canım
Cnm adetten sonra hemen mi başladın kullanmayaSende bizdensin o zaman isteme tarihleri aynı, demekki sabırsızlık bu aylarda baş göstermeye başlıyor
Cnm adetten sonra hemen mi başladın kullanmaya
Tmm cnm benim de korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensiz zaten adetlerimevet çünkü benim 25 gün sürüyor adetten hemen sonra yumurtalma olması gerekiyor diye hemen başladım . Sende hemen başla
Aynen canımSende bizdensin o zaman isteme tarihleri aynı, demekki sabırsızlık bu aylarda baş göstermeye başlıyor
Kac gunun var reglineErken gebelik testim negatif çıktı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?