OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sadece 10 .gün sabahını değerlendirdim zaten akşamda küstük kocamla hala konuşmuyoruz.Nasipte varsa olur inşallah, spermin 1 veya 2 gün canlı kalmıştırda döller yumurtayı , çünkü 2 gün öncede birliktelik olmuştu.
İnşallah canım Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Dediğin gibi nasipte varsa zaten olur kaç gün var adetine

İnşallah canım Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Dediğin gibi nasipte varsa zaten olur kaç gün var adetine
Amin canım, benim adetim düzensiz erken menopoz riskim olduğu için , agnucaston diye bir hap var galiba onun sayesinde yumurtluyorum ama yaklaşık 21 günde oluyorum bazen 40 ila 50 gün olmuyorum adet söktürücü kullanarak adet oluyorum.

Amin canım, benim adetim düzensiz erken menopoz riskim olduğu için , agnucaston diye bir hap var galiba onun sayesinde yumurtluyorum ama yaklaşık 21 günde oluyorum bazen 40 ila 50 gün olmuyorum adet söktürücü kullanarak adet oluyorum.
İnşallah bu sefer olcak canım inanmak çok önemli sakin unutma

kızlar selam size bi resim gönderecem hangisinde çatlamış b
IMG-20190731-WA0026.webp
IMG-20190731-WA0026.webp
ilen varsa jevabınızı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba. Birkaç zamandır ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Tek olan test ise bir kac dk önce yaptım. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Bugun yumurtlama günüm mü? Bugun cok koyu cıktı çünkü. Simdiden tesekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_20200409_155231.webp
    IMG_20200409_155231.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_20200409_154835.webp
    IMG_20200409_154835.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20200409_154828.webp
    IMG_20200409_154828.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaşlar merhaba. Birkaç zamandır ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Tek olan test ise bir kac dk önce yaptım. Yardımcı olursanız cok sevinirim. Bugun yumurtlama günüm mü? Bugun cok koyu cıktı çünkü. Simdiden tesekkür ederim.
Çift çizgiden 24 ila 36 saat sonra çatlar yumurta, o yüzden yumurta çatladığında içinde sperm olması iyi olur, sen bugün, yarın dene, eğer eşinin spermi iyiyse 3 gün üst üste ilişki yaşayabilirsin.bol şanşlar

Çift çizgiden 24 ila 36 saat sonra çatlar yumurta, o yüzden yumurta çatladığında içinde sperm olması iyi olur, sen bugün, yarın dene, eğer eşinin spermi iyiyse 3 gün üst üste ilişki yaşayabilirsin.bol şanşlar
Merhabalar. Öncelikle cevapladığınız için cok tesekkür ederim. Dün aksam yine test yaptım ve piki gördüm hatta resmini de atarım. Degerlendirdik zaten. Her şey artık zamana ve Allah'a kaldı işimiz. 🤗🥰

Eklentiler

• IMG_20200409_231438.webp
    IMG_20200409_231438.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20200409_231424.webp
    IMG_20200409_231424.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 110
Merhabalar. Öncelikle cevapladığınız için cok tesekkür ederim. Dün aksam yine test yaptım ve piki gördüm hatta resmini de atarım. Degerlendirdik zaten. Her şey artık zamana ve Allah'a kaldı işimiz. 🤗🥰
Rica ederim,eğer akşam yaptığınız test tekrar koyu çıkarsa bir de sabah ilişki yaşayın, çünkü sabahki spermler daha iyi oluyormuş.

Adet bitimi heme ilk gün başlanıyor. Gündüz 12 - 13 arası en ideal zaman test için. (O saatlerde hormon daha çok salgilaniyor). Test öncesi 1 saat sıvı alımı yapılmamalı ( cay kahve su meyve suyu vs. Gibi şeyler tuketilmemeli )

Tatlim adet bitiminden sonra hemen baska kullanmaya. Gun için de 12 13 arasında mutlaka yap. Saat önemli. Iki çizgi gördüğünde yumurtlama gerçekleşmiş demek. Ilişkiye girebilirsin . Tekrar devam testlere tek çizgi çıkana kadar. Tek çizgi çıktığında yumurta çatlamış demekki. Bir sonraki adetinden sonra devam edeblirisin testlere eğer gebelik oluşmamış ise

Bayanlar ovulasyon testi ile hamile kalanlar bana yazabilirmi cinsiyeti belli olanlar rica etsem

Back
X