- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
Erken gebelik testini ben de iki defa yaptım negatif çıktı,ama ovulasyon çift çıktı idrar testimde ikincisi baya silik olsa da çift çıktı silik olmasını da zaten daha iki haftanın dolmamasına bağlıyorum,bakalım iki gün sonra bir daha idrar testi yapacağımErken gebelik testim negatif çıktı :/
Erken gebelik testini ben de iki defa yaptım negatif çıktı,ama ovulasyon çift çıktı idrar testimde ikincisi baya silik olsa da çift çıktı silik olmasını da zaten daha iki haftanın dolmamasına bağlıyorum,bakalım iki gün sonra bir daha idrar testi yapacağım
ovulasyon testlerim hep cift cikmadi sadece yumurtlama zamani cift oldu birde dun aksam yani adetimden birgun once cift cizgi cikti ve bugun ogrendim ki hamileyim :)tatlım o ovulasyon testleri hep çift çizgi silik çıkıyor. Koyu çıktığı dakika yumurtala tarihiymiş.
ovulasyon testlerim hep cift cikmadi sadece yumurtlama zamani cift oldu birde dun aksam yani adetimden birgun once cift cizgi cikti ve bugun ogrendim ki hamileyim :)
Allah buyuk dur bakalım bekle bellı olur negatıf cıktı dıye bosa uzulme gecen ay benımde pozıtıf cıktı? Kanda negatıf sonrada gıtmedım doktra tekrar kanda aldırmadım bu reglmı beklıyorum oyuzden hıc bellı olmaz allah nasıp ettıyse olur zaten bende ovilsyn testı kullandım bakalım sonuc ne olcak heycanla beklıyorum bu arada asırı bas agrım bel agrım ve bazı belırtıler var unutlanmak ıstemıyorum herseye kendımı hazırladım rn ıyısıde zaten bu :)3 gün var tatlım
Allah buyuk dur bakalım bekle bellı olur negatıf cıktı dıye bosa uzulme gecen ay benımde pozıtıf cıktı? Kanda negatıf sonrada gıtmedım doktra tekrar kanda aldırmadım bu reglmı beklıyorum oyuzden hıc bellı olmaz allah nasıp ettıyse olur zaten bende ovilsyn testı kullandım bakalım sonuc ne olcak heycanla beklıyorum bu arada asırı bas agrım bel agrım ve bazı belırtıler var unutlanmak ıstemıyorum herseye kendımı hazırladım rn ıyısıde zaten bu :)
Sabır sabırr sabırrrdilekdilek41 hayırlı olsun ne guzel haber darısı bıze :)) benımde reglme 6 gun kaldı hayırlısı olsun beklemekde zor ya
Bende sonucu bıldırıcem hayırlısı olsun umıdımızı kaybetmeyelım guzel dusunelımkı hersey ıyı olsun moral cok onemlı :)Ya sanmam ki yeni başladı adet belirtileri, 2 gün var, öğlen eve geçip ovulasyon testi de yaptım daha da test yapmam valla :)
senin batı da hep beraber bekleyelim inşallah güzel haber alırız senden de
Kizlarr bende kullandim sizce 14.11 yumurtalama donemim mi
Degerlendirdik canim beklemedyem su an adetim yumurtalamadan kac gun sonra oluyor bilginiz varmiEvet sankı ıkıncı cızgı gordum calısmalara basla bence az once yanlıs okumusum guldum kendıme haha
24-36 saat sonra dıyolar testtede yazması lazım zaten ama bence sen gordugun andan. Itaberen basla bekleme yanı yınede faydası varCok emin degilim ya galiba catlamadi ama agrim oldu
Degerlendirdim simdi cizgi cok silik gunumu bekliorum24-36 saat sonra dıyolar testtede yazması lazım zaten ama bence sen gordugun andan. Itaberen basla bekleme yanı yınede faydası var
Hadı hayırlısı olsun ozaman. Gelısmelerı bıldır :). Dıger arkdaslar sızlerde. Bıldırın paylasalım.Degerlendirdim simdi cizgi cok silik gunumu bekliorum
Muhtemelen 14 gün canım kişiden kişiye değişiyor ama çoğunlukla böyleDegerlendirdik canim beklemedyem su an adetim yumurtalamadan kac gun sonra oluyor bilginiz varmi
Cnm tebrik ederim çok güzel bi haber almışsın darısı bizim başımıza tatlımErken gebelik testini ben de iki defa yaptım negatif çıktı,ama ovulasyon çift çıktı idrar testimde ikincisi baya silik olsa da çift çıktı silik olmasını da zaten daha iki haftanın dolmamasına bağlıyorum,bakalım iki gün sonra bir daha idrar testi yapacağım
Bende sonucu bıldırıcem hayırlısı olsun umıdımızı kaybetmeyelım guzel dusunelımkı hersey ıyı olsun moral cok onemlı :)
Sagol canim Allah Hepimiz hakkinda hayirlisini cersinHadı hayırlısı olsun ozaman. Gelısmelerı bıldır :). Dıger arkdaslar sızlerde. Bıldırın paylasalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?