Hımm bi dene canım ozaman ben onlardan pek bi sonuç alamamistim hamileliklerimde ama belki sende ise yarar sonucu bizimle Paylaş ama :) negatif cikarsada üzülme çünkü doğru sonuç vermeyebilirElimde bir test var canım ilişkiden 5 gün sonrası tespit eder yazıyor üzerinde _buhara_
Ne demek canım birbirimize destek için burdayiz.. doktor mu tup bebek tedawisi önerdi? Esin de bi problem varmı? ?Eğer bu sefer olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağımo yüzden çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar çıkar tabiki paylaşırım hemen hemde teşekkürler yardımların için:)
meraba ovulaayon testiyle mi hamile kalidnizSlm kızlar ne durumdasınız ben 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım allah hepınıze nasıp etsın 2017 ugurum gelıyo sukurler olsun:)
Slm evet ovi testıyle kaldım allah hepınıze nasıp etsın ama takıntı yapmayın ben ıkı ay cok dusundum ucuncu ayimda oldu sitres olunca olmuyo gibi zaman gecmedı adeta buradaydım yazıları cok takıp edıyordum moral oldugu kadarda sıtres oluyor zaman gecmıyor en ıyısı cok dusunmemek az sıtres hayırlısıyla guzel sonuc elde edersınız ben ole yaptım hepınız ıcın dua edıcem hayırlı guzel haberler alırsınız ınsallahM
meraba ovulaayon testiyle mi hamile kalidniz
Allah saglikla kucagna almayida nasip etsin bizleride duanda unutma :) bende bu ay ovulasyon testi denicem benmde gorunurde 3 ama aslinda 2.ayim gbi bsey bakalm cok stres oldum ilk basta ama simdi biraz daha sakinliyorum ve bende surekli buraya bakiyorum sanirimSlm evet ovi testıyle kaldım allah hepınıze nasıp etsın ama takıntı yapmayın ben ıkı ay cok dusundum ucuncu ayimda oldu sitres olunca olmuyo gibi zaman gecmedı adeta buradaydım yazıları cok takıp edıyordum moral oldugu kadarda sıtres oluyor zaman gecmıyor en ıyısı cok dusunmemek az sıtres hayırlısıyla guzel sonuc elde edersınız ben ole yaptım hepınız ıcın dua edıcem hayırlı guzel haberler alırsınız ınsallah
Dua ediyorum herzaman sizler icin allahim insallah tez zamanda nasip etsin guzel haberlerinizi aliriz sende ovi testine basla gununu bul ogun iki gun oncesi iki gun sonra birliktelik yasa kismetse olur sitresede girme bende uzuldum iki ay olmadi sonra biraktim ucuncu ayimda kaldim herseyin basi sitres olacagina birak kasma kendini guzel gelismeleride bildir lutfenAllah saglikla kucagna almayida nasip etsin bizleride duanda unutma :) bende bu ay ovulasyon testi denicem benmde gorunurde 3 ama aslinda 2.ayim gbi bsey bakalm cok stres oldum ilk basta ama simdi biraz daha sakinliyorum ve bende surekli buraya bakiyorum sanirim
Cok tesekkur ederim canm benm insallah guzel haberler aliriz hepimiz :)Dua ediyorum herzaman sizler icin allahim insallah tez zamanda nasip etsin guzel haberlerinizi aliriz sende ovi testine basla gununu bul ogun iki gun oncesi iki gun sonra birliktelik yasa kismetse olur sitresede girme bende uzuldum iki ay olmadi sonra biraktim ucuncu ayimda kaldim herseyin basi sitres olacagina birak kasma kendini guzel gelismeleride bildir lutfen
Kaç gün arayla adet oluyosun ben ilk denememde cift cizgi ayni renkti biraz silik cikmissa bi kac gun daha dene istersen ama isini şansa birakma esinle temasta bulun yinede cunku hersin hormon yapisi farkli ben kendi yaptigim testi resim olarak gonderebilirsem bi bak istersen karşilaştirma yapabilirsinKizlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yapacam bugün ilk defa yaptim adetin 11. Günü ama ikinci çizgi koyu kirmizi degil yumurtlama günümdegilmi yani yardimci olurmusunuz
29-30 günde bir oluyorum yumurtlama icin erken oldugunu düşünüyorum ama tam koyu cikmadi resmini göndermek istiyorum ama nasil gönderecegimi bilmiyorumKaç gün arayla adet oluyosun ben ilk denememde cift cizgi ayni renkti biraz silik cikmissa bi kac gun daha dene istersen ama isini şansa birakma esinle temasta bulun yinede cunku hersin hormon yapisi farkli ben kendi yaptigim testi resim olarak gonderebilirsem bi bak istersen karşilaştirma yapabilirsin
Resim gönderdim canim cizgi biraz dagilmis biraz daha belirgindi29-30 günde bir oluyorum yumurtlama icin erken oldugunu düşünüyorum ama tam koyu cikmadi resmini göndermek istiyorum ama nasil gönderecegimi bilmiyorum
Canım foto atsana benim de 11. Gün bakalım biKizlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yapacam bugün ilk defa yaptim adetin 11. Günü ama ikinci çizgi koyu kirmizi degil yumurtlama günümdegilmi yani yardimci olurmusunuz
canım bence daha var benim de tam koyu değil henüz galiba 3-4 gün var dahaResim gönderdim canim cizgi biraz dagilmis biraz daha belirgindi
canım bence daha var benim de tam koyu değil henüz galiba 3-4 gün var daha
bencede daha var canim ama belli olmuyor benim 11.gunum du normalde yumurtlama gulum 26 gun arayla oluyorum ama 14.gun yumurtladim test yapmaya devam et bence29-30 günde bir oluyorum yumurtlama icin erken oldugunu düşünüyorum ama tam koyu cikmadi resmini göndermek istiyorum ama nasil gönderecegimi bilmiyorum
Banada öyle geliyo galiba 14 ya da 15. Gün olacakcanım bence daha var benim de tam koyu değil henüz galiba 3-4 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?