OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

bende aynısı aldım tatlım ama keşke dedim erken gebelik testi olan vardı ondan alsaymışım dedim kendi kendime.

Çünkü erkenden bakmak istiyor insan normal test ucuz birşey zaten hemen gidip alırsın.
Ne zamandır istiyorsun sen ve ovülasyon ne zamandır kullanıyorsun

Ayy bana da haber ver merak ettim inşallah hamilesindir

İnşallah tatlım, bende 4 5 aydır istiyoruz

Ovuslasyonu bir aydır kullanıyorum işte, n11 den aldık hatta : )

Bakalım bu ay tutarsa çok iyi olur ya , olursa bebeğin doğumu eşimin doğum gününe denk gelir .:21::21:

İnşallah tatlım, bende 4 5 aydır istiyoruz

Ovuslasyonu bir aydır kullanıyorum işte, n11 den aldık hatta : )

Bakalım bu ay tutarsa çok iyi olur ya , olursa bebeğin doğumu eşimin doğum gününe denk gelir .:21::21:
Bizde temmuz dan bu yana korunmuyoruz. Galiba ikimiz de aynıyız benim de 5-6 ay oluyor herhalde .

Bende ilaç kullanmadım , hayırlısı olsun hakımızda son olayları paylaşalım :)
Çok istiyoruz dün gece ağladım bile ;( inşallah cnm inşallah . 10 gün sonra reglim başlıyor bitince başlarım bende ovülasyon testine . Hergün yapıcam bende akşamları yaparım

Çok istiyoruz dün gece ağladım bile ;( inşallah cnm inşallah . 10 gün sonra reglim başlıyor bitince başlarım bende ovülasyon testine . Hergün yapıcam bende akşamları yaparım

Canım stres yapma eminim ki hayırlısı oluyordur hakkımızda, sabırla beklemek en güzeli,

Gerçi bende adet olduğumda bir keder kaplıyor moralim bozuluyor ama takmamaya çalışıyorum.

Telefona takvimim diye programlar var ondanlar indirebilirsin, ben oradan da takip ediyorum , ovulasyon testleriyle aynı tarih te yumurtalama tarihimi doğru vermişti.

Canım stres yapma eminim ki hayırlısı oluyordur hakkımızda, sabırla beklemek en güzeli,

Gerçi bende adet olduğumda bir keder kaplıyor moralim bozuluyor ama takmamaya çalışıyorum.

Telefona takvimim diye programlar var ondanlar indirebilirsin, ben oradan da takip ediyorum , ovulasyon testleriyle aynı tarih te yumurtalama tarihimi doğru vermişti.
Var cnm o programları en başından beri takip ediyorum ama sonuç hüsran . Yanıltıyormuş onlar bu yüzden ovülasyon u denemek istiyorum .

Back
X