OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Amin inşallah canım Aslında çok uzun zaman olmadı bizim yanı bize göre olduda (8 ay) biz bi doktora gidip tahlil falan yaptıralım bi sıkıntı varsa boşa zaman kaybetmeyelim dedik geçtiğimiz ay başladık doktor arayışına progesteron düşük çıktı bide rahim filmine bakalım dedi ona bakmadan ilaç vermedi falan o yüzden bende zaman kaybetmeden çektirmek istiyorum her nekadar korksamda siz ne zamandır ??

Bizde 4 aydır deniyoz düzeni olarak daha önce 2, 3 defa deneme oldu ama yum yum günler değilmiş demek ki sallamayla bu kadar bilgi yoktu o zaman:) 4 ay bana 4 yil mış gibi geliyo bi de bugun rüyamda hamis dimm

Allah bütün isteyen herkese nasip etsin 2,3,5,8 yıl daha fazla bekleyenler var sonuçta bizim 4 ay 8 ay devede kulak dediğim gibi Allah isteyem herkeze nasip etsin bizede etsin inşallah

Allah bütün isteyen herkese nasip etsin 2,3,5,8 yıl daha fazla bekleyenler var sonuçta bizim 4 ay 8 ay devede kulak dediğim gibi Allah isteyem herkeze nasip etsin bizede etsin inşallah
Aminn canım inşallahhhhhh tabi de öyle ama bi şeyi çok isteyince zaman çokmuş gibi geliyo

Rahim filmi ben cektirmistim adetin bittikten sonra ilk 5 gün içinde cekilio bu süre içinde kesinlikle ilişki yasak cekildikten sonra 3 gün daha yasak:) ama siz adet olmadan doktora gidin o size napmaniz gerektiğini söyler ona göre bi gün verir.

Bende o çubuklardan kullanmaktayım canım dediğin gibi hep silik hep silik ikinci çizgiyi taaa 28. Günde gördüm bi işe yaramadı gerçi bu ay ama olsun yılmak yok
Canim bi işe yaramadi derken o günü değerlendirdinmi ? ilişki olduğu halde hamilelikmi olmadı?

Canım bende 1 senedir istiyordum. Ovülasyon testini 2. Ay kulanmamda hamile kaldım çok şükür:) ama ben işe yarayacağna gerçkten inandım. Çünkü burda bu şekilde kalan birsürü arkadaşımız var

Ovulasyon testlerimi bugün kargodan aldım ve ordan da doktora gittim bugün adetimin 13. günü ve benim ne sağda ne solda yumurtam bile yok cuma günü tekrar gidicem doktor beni takibe aldı bu arada testlerimide kullansam mi bilemedim???

Dün dayanamadım adetime 10 gün vardı test yapayım dedim negatif sonuç çok üzücü oluyo gercekten moralim cok bozuldu bidaha yspmoycgm anlaşılan bu ayda sonuç yok

Canım bende 1 senedir istiyordum. Ovülasyon testini 2. Ay kulanmamda hamile kaldım çok şükür:) ama ben işe yarayacağna gerçkten inandım. Çünkü burda bu şekilde kalan birsürü arkadaşımız var
inşsşlah bende senin gibi bir gün hamile olurum

Dün dayanamadım adetime 10 gün vardı test yapayım dedim negatif sonuç çok üzücü oluyo gercekten moralim cok bozuldu bidaha yspmoycgm anlaşılan bu ayda sonuç yok
Daha var hıcbısey bellı olmaz. Uzulme olee moralını bozma hemen sıtres yapma sakınlıgını koru bende sen gıbıyım ınsan dusundukce daha cok. moral bozuluyor daha varbekle bakalım bes gun daha

bugun yine test yaptım negatif internette kabartma tozuyla hamile kaldıgını ögrenenler varmış bir umut onuda denedim kabartma felan olmadı oda negatif (

bugun hasta oldum bu ayda olmadı(((((napcam ben ya kafayı yıycmmm

Kızlar teste göre ovulasyon bugün gerçekleşir mi yorumlar misiniz en koyu zaman için kaç saat aralıkla tekrarlayayim

Eklentiler

• 2016-11-20 19.16.46.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 644
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…