- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bakalaim canim nasil olacak bu aymaşallahın var bebeğm inş bu sefer olur :))))))
Encede yapna canim bosver ayri b9 sitere sokuyo insaniyok kuzum yarın kontrolüm var evde var da yapmıyorum
Isallah canim allah gonlune gore verirmerhaba arkadaşlar bende geçen hafta erken hafta düşüğü yaşadım 5+6 haftalık iken kanamam bitmek üzere
gebe kaldığım ay ilk kez yumurtlama testi kullandım
bu nedenle dün netten sipariş verdim yeniden yeniden gebe kalmak için kullanacağım
inşallah pazartesine tam anlamı ile temizlenirim de yeniden bebek için çalışmalara başlarız
amin cümlemizeIsallah canim allah gonlune gore verir
Canim beyinden hipofiz bezinden salgilaniyomus süt hormonu o yüzden emar cekilecek. Yarin aksama randevu verdilerNeden yhkseliyo acaba canim sitres mi yapoyosun bide beyin mr la niye alakasi var mi ben bu konuyla daha once karsilasmadigim icin cok bi bilgimde yok
Benim daha yrni canim 1 senelik evliyim daha once 2 aylik bebegimi kaybettim simdi tekrar istiyorum bu ay ile birlikte 2 .ayum olacakamin cümlemize
çok sağol canım sen ne zamandır istiyorsun bebek
Seninde basin cok agriyodu ddmi canim bi ara konusmustuk sanki demekki etkiliyormus cok dikkat et canim kendine issallah sonuclar iyi cikar canim iyi haberlerini bekliyorumCanim beyinden hipofiz bezinden salgilaniyomus süt hormonu o yüzden emar cekilecek. Yarin aksama randevu verdiler
İnşallah canım ya çok sağolSeninde basin cok agriyodu ddmi canim bi ara konusmustuk sanki demekki etkiliyormus cok dikkat et canim kendine issallah sonuclar iyi cikar canim iyi haberlerini bekliyorum
Canim naptin mr i cektirdinmi sonuc ne ciktiİnşallah canım ya çok sağol
Bugün akşam 10 da canim. Konu actim gördünmü bilmiyorum ama bugün gebelik testi yaptim adetim az olmustu bi kac belirtivardi süphelendim sabah test yaptim pozitif cikti şaşırdım. Hemen kan vermeye gittim sonuç negatif çıktıCanim naptin mr i cektirdinmi sonuc ne cikti
Degerin kac gostwriyodu canimBugün akşam 10 da canim. Konu actim gördünmü bilmiyorum ama bugün gebelik testi yaptim adetim az olmustu bi kac belirtivardi süphelendim sabah test yaptim pozitif cikti şaşırdım. Hemen kan vermeye gittim sonuç negatif çıktı
2.0 canımDegerin kac gostwriyodu canim
Allah allah uuks3lirmi mi acaba daha mr a girmeden tekrar bi test mi yapsan nolur nolmaz2.0 canım
Mr a girmeden once acile git hamilelik suphem var de en azinda idrar testi yaparlar yada kan testi bir iki gunde iki kat artiyo ya degerler canim o yuzden diyorum gorumcemin basina da gelmisti ama onun deger 4 tu bi hafta sonra 33 olmustuAllah allah uuks3lirmi mi acaba daha mr a girmeden tekrar bi test mi yapsan nolur nolmaz
Baska elimde test yokki. Belim kasiklarim da çok agriyo ozellikle belim. Ama bence test bozuk canim kanda cikardi benceAllah allah uuks3lirmi mi acaba daha mr a girmeden tekrar bi test mi yapsan nolur nolmaz
Canim kan testini daha bugün yaptirdim emarada aksam girecemMr a girmeden once acile git hamilelik suphem var de en azinda idrar testi yaparlar yada kan testi bir iki gunde iki kat artiyo ya degerler canim o yuzden diyorum gorumcemin basina da gelmisti ama onun deger 4 tu bi hafta sonra 33 olmustu
Canim kan testini daha bugün yaptirdim emarada aksam girecem
Canım ben internette gördüm kisti olanlarda pozitif çıkabiliyor muşMr a girmeden once acile git hamilelik suphem var de en azinda idrar testi yaparlar yada kan testi bir iki gunde iki kat artiyo ya degerler canim o yuzden diyorum gorumcemin basina da gelmisti ama onun deger 4 tu bi hafta sonra 33 olmustu
Aynen kuzum umut deryasında yaşıyoruz bu ay asla adetimden önce test yapmam cok üzülüyorum sonraAnladim canim hayirlisi neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?