canım nasipte varsa bir kerede de oluyor
ben 14 ıcak adetim ile yumurtlama testi yapmıştım 3 gün üst üste oldu ve o ay gebe kaldım
ancak düşük oldu dr korunmana gerek yok dedi erken hafta düşüğü olduğu için
bizde çalışmalara başladık
Canim bence bu aksam yapma yarin da test yap t koyuysa yarin yaparsin koyu degilse o gunde yapmassin cunku t cuzgisi cok koyu oldugu zaman en gec iki gun icinde yumurtlama olacagini gosterir canim
..canim sen böyle yazınca ben test yaptım veee pozitif çıktı sonra 2 test daha yaptım pozitif çıktıHadi yap belki sevineceğin bir sonuç olur canım:)
ya canım cok sevindim inan ki bizlere bol bol dua et olur mu kaçıncı ayındı çooook sevindim..canim sen böyle yazınca ben test yaptım veee pozitif çıktı sonra 2 test daha yaptım pozitif çıktıteşekkür ederim tatlı bi telâmtelâmız başladı rabbim sizede nasip etsin tez zamanda insallh.bana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
canım belirti akıntı var mıydı bat öncesi?Ovulasyon testlerim 3 gündür pozitifti. Bende bu testleri kullandım ama bu işler hesap kitap işi değilmiş canim bol bol dua gerektiriyor rabbim sağlıklı ve hayirhayırlı evlatlar nasip etsin bol bol insallah
umarım aynı sonucu bende görürüm tatlım bu ay :)Hiçbir belirtim yoktu cnm ben hayıt tohumu içiyordum adetim geç oluyor du benim sonra göğüslerim acıdı her zaman acır adet olcam dedim sökülmeyince adetim test yapmak istedim ama cesaret edemedim hep negatif çıkıyor çünkü diye sonra ovulasyon yaptım 3 gün anında kop köyü oluyordu sizlere foto attım hep
Hayırlı olsun canım kan testi yaptirdinmi :)..canim sen böyle yazınca ben test yaptım veee pozitif çıktı sonra 2 test daha yaptım pozitif çıktıteşekkür ederim tatlı bi telâmtelâmız başladı rabbim sizede nasip etsin tez zamanda insallh.bana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
Hayırlı olsun canım kan testi yaptirdinmi :)
Canım rabbim tanıdığım tanımadığım bildiğim bilmediğim nerde kim varsa bu duyguyu tattirsin tez zamanda bana da kucağına almayı nasip etsin sağ salim nerde varsa kurtarsın inşallahumarım aynı sonucu bende görürüm tatlım bu ay :)
tosun doğur emi böyle pembe yanaklı yumuk gözlü oyyy ya rabbim bi avazda doğurmak nasip etsin canım benimBende sizlerden dua istiyorum bebeğim sağlıklı ve hayırlı olsun dua edin canlarım hamilelegim güzel geçsin.
.tabi canim o sabahı zor ettim sabah erkenden hastaneye gittim kan verdim 322.cikti sonra ikigun sonra 706. Dünde 2785 olmuş çok şükür kızlar diyorum ya rabbim bu ayda sizleride güldürdün.Hayırlı olsun canım kan testi yaptirdinmi :)
Amin canim hep beraber doğuralım inşallahtosun doğur emi böyle pembe yanaklı yumuk gözlü oyyy ya rabbim bi avazda doğurmak nasip etsin canım benim
ama cok zor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBen pkoluyum cnm border prolaktinim 30 du dostinex verdi dr. Ama ben kullanmadım bu ay kendimi rahat birakcam dedim bana rahat ol diyenleri boğasım gelirdi ama doğruymuş kafaya takmayın canim bebekleriniz hemencik gelsin göbüse
Oyyy maşallah maşallah sağlıkla kucagina al :) darisi bize.tabi canim o sabahı zor ettim sabah erkenden hastaneye gittim kan verdim 322.cikti sonra ikigun sonra 706. Dünde 2785 olmuş çok şükür kızlar diyorum ya rabbim bu ayda sizleride güldürdün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?