OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Arkadaslar selam. Benim adetim duzensiz ilac kullanmadan adet olamiyorum malesef en son iki ay once adet oldum. Bu testi ben de yapsam yumurtlama gunumu ogrenebilir miyim acaba???

Arkadaslar selam. Benim adetim duzensiz ilac kullanmadan adet olamiyorum malesef en son iki ay once adet oldum. Bu testi ben de yapsam yumurtlama gunumu ogrenebilir miyim acaba???
Evet canim bilebilirsin ama adettin bittikten hemen sonra baslaman lazim adetin duzensizse diger adet oluncaya kadar

Arkadaşlar bu ovulasın testi, yumurtaların çatlayıp çatlamadığını mı yoksa yumurta gelişiminin olup olmadığını mı gösteriyor?

Arkadaşlar bu ovulasın testi, yumurtaların çatlayıp çatlamadığını mı yoksa yumurta gelişiminin olup olmadığını mı gösteriyor?
Her ikisinide gosteriyor canim cizgiler gittikce koyulasmaya basladigi zaman yumurtân gelisip olgunlastigini gosteriri iki cizgide cok koyu oldugu zamanda 48 saat icinde yumurtlama olacagini gosterir tatlim cift koyu cizgiden sonra cizgiler soliklesmeye baslayinca yumurtanin catladigini anlayabilirsi

Benim yumurta gelişiminde sıkıntı yok bir kaç defa baktırdım ama sanki çatlamada sıkıntı var gibi düşünüyorum. Çünkü bir kaç defadır çatlamamış yumurta kisti oldu bende

Kızlar benim ovulasyon testim pozitif mi sizce

Eklentiler

• 20170225_200742.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 166
Benim yumurta gelişiminde sıkıntı yok bir kaç defa baktırdım ama sanki çatlamada sıkıntı var gibi düşünüyorum. Çünkü bir kaç defadır çatlamamış yumurta kisti oldu bende
Bol bol kuru incir yemeye calis canim bu arada yogurtla corek otunu karistirip ta yiyebilirsen rahat catlsmasi icin kuru inciri bi ay boyunca yemistim faydasini gordum o ay da hamile kalmistim yogurduda bi yerde okumustum

Yarin ve bi sonraki gun dahada koyulaşacak T cizgizi o zaman pozitif oluyor cizgiler silikleşmeye baslayincada yumurta catlamis oluyor canim
..cok fazla göğüs ağrım var yaklaşık 10 gundur

Bol bol kuru incir yemeye calis canim bu arada yogurtla corek otunu karistirip ta yiyebilirsen rahat catlsmasi icin kuru inciri bi ay boyunca yemistim faydasini gordum o ay da hamile kalmistim yogurduda bi yerde okumustum
Bu ay deneyecem, önerilerin için çok teşekkür ederim.

Kızlar bugün pozitif mi sizce

Eklentiler

• 20170226_201749.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 143
Canim bugün peki az önce yaptım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…