OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Kızlar yaklaşık 10 gündür göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum.bende proklatin 30 tu.hayit tohumu içtim 4 gün falan birde kilo verdim biraz yürüş falan yaptım şimdi çok karin ve kaşık ağrım var bide ben pkoluyum.bu ay dikkat ettim kendime ise yaradı sanki

Canım bugünü ve yarını değerlendir yarın silik çıkarsa çatladı demek henüz çatlamamış ama çatlamak üzere
..
Inşallah gelişir ve çaylar ben kendi kendime adet görebiliyorum hamd olsun.acaba göğüs ağrım da var ya hamile olabilir miyim ki .imkansiz ama..

31.gunu cnm .ben 40-45-47 gibi adet görüyorum geçen yıl da 36-38-42-21 gibi gördüm bilmiyorum pkolu olduğum için sabit değil.dr.gittim yumurtalıkların güzel bu değerler le tedavi gormeden hamile kalabilirsin dedi ama nasip ıste.prolaktinim yüksek 30.dostinex verdi yarim gramlık haftada ikigun hamile kalana kadar kullan dedi ama ben kullanmadım.

Bu testi yapmaya kaçıncı gün başladın canım

Bence varsa bi gebelik testi yap hadi :)

23 .un gün başladım cnm .ama çok dikkat etmedim geçen ay 34.gun çift çizgiyi 3 gün boyunca gördüm ama 12 gün sonra adet oldum oyuzden bu ay sürekli yapmadım akinti gördükçe yaptım. Son 4 gündür sürekli yaptım ama.

Yapsam mi ki var bir tane ama negatif görmekten çok yıprandım 6 aydır bebek istiyoruz.

Canım o zaman yumurtlama zamanındasın değerlendir öyleyse bu günleri

Evet canim basladim 11 mart benim 9 gun kaldi bu sefer rahat dsvrandim bakalim sonuc nolcak sen naptin doktora gidiyomusun
En son gittigimde proklatin 74 olmuş dahada yükselmiş yani emar cektirmen lazim dedi yarin beyin cerrahina gidecem. İnsallah hamilesindir canım inan çok istiyorum yumurtlama günün adetin kacinci günü oldu

8 gün kaldı kuzum inş hamilesindir biz daha yeni yumurtlamaya geçecez Allah izin verirse ☺
Valla canim bu sefer ovulasyon testi yapmadim genelde 14. Ve 15 .gun olur yumurtlama ben 10-12-14-15-17 gunlerinde yaptim bu aksamda firsat olunca yaparim oyle yani kizlar bakalim nolcak

Neden yhkseliyo acaba canim sitres mi yapoyosun bide beyin mr la niye alakasi var mi ben bu konuyla daha once karsilasmadigim icin cok bi bilgimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…