Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma kuzum bende girmedim de bişecik olmaz merak etme uzun bi işlem mi
En fazla 20 dkka süruyomuş canim ama karanlik kapali yerde fazla duramam ben nefesim daralirKorkma kuzum bende girmedim de bişecik olmaz merak etme uzun bi işlem mi
Ya kıyamam içinden şarkı söyle :)En fazla 20 dkka süruyomuş canim ama karanlik kapali yerde fazla duramam ben nefesim daralir
Artik ne yaparsam bilmiyorumYa kıyamam içinden şarkı söyle :)
Evet girdim canım korktugum gibi değilmişFazla bisey olmuyor canim ben senede 2 kere goriyorum cok agrim oldugu icin beni surekli girdiriyorlar her ihtimale karsiben biraz gec yazdim canim bu arada sen naptin girdin mi mr a ve sonuc ne zaman cikacakmis
Yaniltmak istemem ama sanki biraz daha koyu olmali catlamaya yakin olmasi icin ama kasik agrisi filan olunca bi degerlendirme ihtimali varsa bugunu degerlendirebilirsinizKızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü
Yaniltmak istemem ama sanki biraz daha koyu olmali catlamaya yakin olmasi icin ama kasik agrisi filan olunca bi degerlendirme ihtimali varsa bugunu degerlendirebilirsiniz
Bilemedimki. yarin olabilir ama iliskiCnm 2 dk sonra böyle oldu birdaha bakarmısın. Dün ilişki oldu bu arada
Daha koyu çıkmalı canım.. yarın daha koyu çıkar sonraki gün silikleşirse 7si çatlamış oluyo yumurtanCnm 2 dk sonra böyle oldu birdaha bakarmısın. Dün ilişki oldu bu arada
Canim biraz daha koyu olacak t c den daha koyu olmasi lazim büyük ihtimal yarin daha da koyulaşirKızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü
canım erken yumurtluyorsun bu ay demek bu günü ve ertesini değerlendir oldumuKızlar iyi akşamlar herkese benim son adet tarihim 22 şubat ve tahmini yumurtlama 7-8 mart gibi şimdi çok şiddetli kasık ağrısı ile lavaboya koştum test yaptım yumurtlama erkenmi oluyor sizce ikinci çizgide biraz koyu çıktı çünkü
canım erken yumurtluyorsun bu ay demek bu günü ve ertesini değerlendir oldumu
canım nasipte varsa bir kerede de oluyorCanım şimdi söyle söyleyim perşembe günü yaptık ve cumartesi gece 12.den sonra bu da pazar oluyor 12 den sonra çünkü eşim 11 de işten çıkıyor eve gelmesi anca o şekilde oluyor dün akşamda koyuyu görünce ilişki oldu tabi bu da aynı şekilde olunca 6 mart oluyor biraz karışık oldu amabugün sperm kalitesi düşük olmazmı iki gün arka arkaya oldu çünkü
Canim bence bu aksam yapma yarin da test yap t koyuysa yarin yaparsin koyu degilse o gunde yapmassin cunku t cuzgisi cok koyu oldugu zaman en gec iki gun icinde yumurtlama olacagini gosterir canimCanım şimdi söyle söyleyim perşembe günü yaptık ve cumartesi gece 12.den sonra bu da pazar oluyor 12 den sonra çünkü eşim 11 de işten çıkıyor eve gelmesi anca o şekilde oluyor dün akşamda koyuyu görünce ilişki oldu tabi bu da aynı şekilde olunca 6 mart oluyor biraz karışık oldu amabugün sperm kalitesi düşük olmazmı iki gün arka arkaya oldu çünkü
Sen test yaptjkca buraya atabilirsin ona gore yorumlayip yardimci olabiliriz canim ama sen firsat buldukca degerlendir her ihtimale karsi allahin isi hic belli olmaz bu islerCanim bence bu aksam yapma yarin da test yap t koyuysa yarin yaparsin koyu degilse o gunde yapmassin cunku t cuzgisi cok koyu oldugu zaman en gec iki gun icinde yumurtlama olacagini gosterir canim