OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Kizlarr kendimizi bu ay cok rahat birakalim illa şugün olacak diye iliski yasamayalim firsat buldukca yapalim ama 10 kere girmis olmak lazim yani adet bittikten bi kac gun iliskiye baslayalim tahmini diger adet gunünden bi kac oncesine kadar iliski yaşayalim daha dogrusu ben oyle yapicam bu ay olmassa diger ay diyecem çunku herseyin en hsyirlisini guzrll allahimiz nasip eder bizim icin ne zaman hayirlisi olacaksa

ben doktor kontrolüne gidicem canım bu ay büyük ihtimal klomen başlar

Hadivya hayirlisi buymus canim ya artik obur aya bakicaz
Evet canım adet oldum o kadar çok üzüldüm ki anlatamam berbat bi haldeyim bide üstelik sabahtan beri çok feci adet sancısı çekiyorum şimdi biraz azaldı.. Perşembe günü doktora gidecem klomen mi verir ne yapar bilmiyorum ama ben gelecek ayda adet olmak istemiyorum kaldiramiyorum artık

Bende doktora gidecem bu hafta sence banada klomen verirmi ? Durumum hiç iyi değil psikolojik olarak gelecek ayda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
canım ben bi de adet olmadım hala onun stresi var ben de kötüyüm yemin ederim verebilir ama önce bi ay kendisi klomensiz takip isteyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…