Yok vermedi ama o da veririm diyo yani canimeşin test verdimi canım daha önce?
hayırlısı olsun hakkımızda canım adet olmak istiyorum stres yapıorumYok vermedi ama o da veririm diyo yani canim
Evet canım ya hep stres yaptik bu ay elimizde olmadanhayırlısı olsun hakkımızda canım adet olmak istiyorum stres yapıorum
İnşallah canım yaa her ay yeni bi umut oluyo ama sonuç artık hüsran hayal kırıklığı olmasın sevinç olsunAma ben gercektdn hissediyorum hepimiz ayni ay hamile kalacaz gibime geliyo yani bu ay hepimuz birbirimize dua edelim cunkü verecek olan güzel allahim hayirlisiyla
Kac aydir deniyosunuz canimİnşallah canım yaa her ay yeni bi umut oluyo ama sonuç artık hüsran hayal kırıklığı olmasın sevinç olsun
İnş bu ay çok güzel olsun tatlım yarın doktoru aricam bakalım ne diyecekAma ben gercektdn hissediyorum hepimiz ayni ay hamile kalacaz gibime geliyo yani bu ay hepimuz birbirimize dua edelim cunkü verecek olan güzel allahim hayirlisiyla
7 ay olacak canımKac aydir deniyosunuz canim
Aynı anda olduk canım inşallah bu ay ayni anda hamile oluruz tek umudum doktorun olumlu bişey söylemesiKızlar adet oldum
Doktora ne zaman gidicen canım doktoru aricam ben yarın sabahAynı anda olduk canım inşallah bu ay ayni anda hamile oluruz tek umudum doktorun olumlu bişey söylemesi
İnşallahAynı anda olduk canım inşallah bu ay ayni anda hamile oluruz tek umudum doktorun olumlu bişey söylemesi
Iyi dusunelim iyi olsun tatlimm :)))İnş bu ay çok güzel olsun tatlım yarın doktoru aricam bakalım ne diyecek
7 ay olacak canım[/QUOT
anladim canim
Benim de 2. Olacak ama sanki senelerdir isteyipte olmuyo gibi duygular içindeyimAnladim canim benimde bu ay 2. Ayim olacak
Oyle oluyo canim ya aynen :))Benim de 2. Olacak ama sanki senelerdir isteyipte olmuyo gibi duygular içindeyim
valla adetin bitmesini bbekliyorum bu seferde dört gözle sen napıon tatlım ovülasyon zamanı yaklaştı galiba :)Kizlarrr napiyosun7zz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?