EVet canim basladi firsat buldukca yapiuoruzvalla adetin bitmesini bbekliyorum bu seferde dört gözle sen napıon tatlım ovülasyon zamanı yaklaştı galiba :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVet canim basladi firsat buldukca yapiuoruzvalla adetin bitmesini bbekliyorum bu seferde dört gözle sen napıon tatlım ovülasyon zamanı yaklaştı galiba :)
kız bu hafta hergün yapın şansa bırakma :)EVet canim basladi firsat buldukca yapiuoruzbakalim bu ay nasil olacak ama cok rahatim bu sefer hic kafama takmiyorum sutrese girmiyorum cunku sitres cok etkiliyor
Evet canim bilebilirsin ama adettin bittikten hemen sonra baslaman lazim adetin duzensizse diger adet oluncaya kadarArkadaslar selam. Benim adetim duzensiz ilac kullanmadan adet olamiyorum malesef en son iki ay once adet oldum. Bu testi ben de yapsam yumurtlama gunumu ogrenebilir miyim acaba???
Kizz hal mi kalur insandakız bu hafta hergün yapın şansa bırakma :)
Zaten dedigim gibi gulum cok sitrese sikmuyorum kendimi canim isterse yapiyorum artik diger sekilde görev gibi oluyo hic tadi olmuyoKizz hal mi kalur insandasu bi kac gunude bi atlatabilsem karar vrrdim kocayla ayri yaticam
![]()
Her ikisinide gosteriyor canim cizgiler gittikce koyulasmaya basladigi zaman yumurtân gelisip olgunlastigini gosteriri iki cizgide cok koyu oldugu zamanda 48 saat icinde yumurtlama olacagini gosterir tatlim cift koyu cizgiden sonra cizgiler soliklesmeye baslayinca yumurtanin catladigini anlayabilirsiArkadaşlar bu ovulasın testi, yumurtaların çatlayıp çatlamadığını mı yoksa yumurta gelişiminin olup olmadığını mı gösteriyor?
Her ikisinide gosteriyor canim cizgiler gittikce koyulasmaya basladigi zaman yumurtân gelisip olgunlastigini gosteriri iki cizgide cok koyu oldugu zamanda 48 saat icinde yumurtlama olacagini gosterir tatlim cift koyu cizgiden sonra cizgiler soliklesmeye baslayinca yumurtanin catladigini anlayabilirsi
Yarin ve bi sonraki gun dahada koyulaşacak T cizgizi o zaman pozitif oluyor cizgiler silikleşmeye baslayincada yumurta catlamis oluyor canimKızlar benim ovulasyon testim pozitif mi sizce
Bol bol kuru incir yemeye calis canim bu arada yogurtla corek otunu karistirip ta yiyebilirsen rahat catlsmasi icin kuru inciri bi ay boyunca yemistim faydasini gordum o ay da hamile kalmistim yogurduda bi yerde okumustumBenim yumurta gelişiminde sıkıntı yok bir kaç defa baktırdım ama sanki çatlamada sıkıntı var gibi düşünüyorum. Çünkü bir kaç defadır çatlamamış yumurta kisti oldu bende
..cok fazla göğüs ağrım var yaklaşık 10 gundurYarin ve bi sonraki gun dahada koyulaşacak T cizgizi o zaman pozitif oluyor cizgiler silikleşmeye baslayincada yumurta catlamis oluyor canim
Bu ay deneyecem, önerilerin için çok teşekkür ederim.Bol bol kuru incir yemeye calis canim bu arada yogurtla corek otunu karistirip ta yiyebilirsen rahat catlsmasi icin kuru inciri bi ay boyunca yemistim faydasini gordum o ay da hamile kalmistim yogurduda bi yerde okumustum
Evet canim pozitif bugunu ve yarin geceyi degerlendir sonra bi gun ara ver ve tekrar degerlendirKızlar bugün pozitif mi sizce
Canım bugünü ve yarını değerlendir yarın silik çıkarsa çatladı demek henüz çatlamamış ama çatlamak üzereCanim bugün peki az önce yaptım testi Eki Görüntüle 1959770