Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar buyursun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu da bugünün ovulasyonu silikleşmeye başladı sanırım yani yumurta çatlamış mı demek bu?

Eklentiler

• 950B4FA0-DCB1-463A-A645-E5AAD8157698.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bu da bugünün ovulasyonu silikleşmeye başladı sanırım yani yumurta çatlamış mı demek bu?
Evet canim hayirli olsun bugunu degerlendirin acilen normalde 1 gun arayla iliski oneriyorlar ama zaten toplamda 3 günün var. 3 gunu degerlendir. Yatmadan once eşine turk kahvesi içir.bu aralar esine bol havuç yedir.

Hanımlar selam, yeni üye oldum ama çok eski takipçiyim üyeliksiz girer okurdum burayı.
Neyse..
Ben de herhangi bir sorun yok, adetlerim 29-31 gün aralığında oluyor. Adet bittikten 2/3 gün sonra test yapmaya başladım ama benimkiler 2 çizgi de koyu olmuyor.
anlayan varsa bakabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim

tarihleri tersten yazmışım ama 16 sında başladım yapmaya 17si unuttum sonrası devam ediyor zaten.

Eklentiler

• DBA42AD0-1273-4CE2-AEFC-CE51DEEA2397.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 61
Testi nasıl yapıyorsunuz sıvı alımına dikkat ediyormusunuz

Adetinizin başlangıcından hesaplayarak 14-15-16-17-18. Günleri bekleyin derim ben,uzun sürüyormuş adetiniz çünkü,28 günde adet olan biri 14.günde yumurtlaması oluyor deniliyor genelde

Adetinizin başlangıcından hesaplayarak 14-15-16-17-18. Günleri bekleyin derim ben,uzun sürüyormuş adetiniz çünkü,28 günde adet olan biri 14.günde yumurtlaması oluyor deniliyor genelde
Evet o günlerden önce başladım zaten sonuç bunlar.. başkalarında nasıl koyu çıkıyor çok merak ettim üstelik bu 2.ay hala çift çizgi çıkmadı

Evet 2 saat öncesinde sıvı almıyorum saat 14.30 da yaptım her gün

Hasta oldum bile
Aa adet zamanin miydi. Hem ben sana birşey diycem. Çok sevdiğim bir söz var. Allah geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur. Bu söz ben temsili. 7 yil bekledim kullanmadigim ilac bitki kalmadı. Türkiye'nin en ünlü dr. Muayene oldum olmadı.... 3 tüp bebek yaptırdım. 3. De kızım doğdu. Hemde bakmaya kiyamazsin. Bi de hem zeki hem akıllı bebekligi beni hiç üzmedi. Gebeliği saymıyorum. Demem o ki evet cok istiyoruz. Her kırmızıyı gördüğümüzde sabaha kadar ağlıyoruz. Belki çocuklu evlere bile gitmek istemiyoruz. ( Ben öyle idim.) Ama olmuyorsa zamanı vardır. Bize sabırla o zamanı beklemek düşüyor. Nefes aldığımız sürece umut her zaman var. Bu ay olmazsa diğer aya. Diğer aya olmazsa öteki aya illaki olacaktır. Sabırla beklemekten baska çaremiz yok canım bu ay Kısmet değilmiş de ağlama üzülme stres yapma

Yaa çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın.Bazı şeyler biraz canımı sıkıyo stres yapmak istemiyorum bakalım halırlısı. Ocak başında 1 yılımız doluyo tekrar gidicem doktora o zamana belki kendiliğinden olur kısmet

Allahım bağışlasın yavrunu 2. Yi mi istiyosunusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…