- 18 Ekim 2020
- 141
- 38
- 13
- Konu Sahibi Periningelecegi
-
Yaa inş tez vakitte hayırla ve sağlıkla hamile kalırızKuzum benim denemediğim birşey kalmadı.Simdi sadece agnucaston tab. Ve incir pekmezi deniyorum
Evet canim hayirli olsun bugunu degerlendirin acilenKızlar bu da bugünün ovulasyonu silikleşmeye başladı sanırım yani yumurta çatlamış mı demek bu?
Tamam canım teşekkür ederim çokEvet canim hayirli olsun bugunu degerlendirin acilennormalde 1 gun arayla iliski oneriyorlar ama zaten toplamda 3 günün var. 3 gunu degerlendir. Yatmadan once eşine turk kahvesi içir.bu aralar esine bol havuç yedir.
Canim devam et adetin son haftasinda yumurtlayanlar varİnşallah
Evet normal picten sonra 24-36 saat içinde de çatlama olur 5/6 saat içinde de kimi geç kimi erken çatlar yum uArkadaşlar bugün tekrar yaptım ovulasyon testini ve sonuç bu şekilde,24 saat geçti pikin üzerinden ama hala böyle, sizce normal mi anlamadım ben
Testi nasıl yapıyorsunuz sıvı alımına dikkat ediyormusunuzHanımlar selam, yeni üye oldum ama çok eski takipçiyim üyeliksiz girer okurdum burayı.
Neyse..
Ben de herhangi bir sorun yok, adetlerim 29-31 gün aralığında oluyor. Adet bittikten 2/3 gün sonra test yapmaya başladım ama benimkiler 2 çizgi de koyu olmuyor.
anlayan varsa bakabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim
tarihleri tersten yazmışım ama 16 sında başladım yapmaya 17si unuttum sonrası devam ediyor zaten.
Adetinizin başlangıcından hesaplayarak 14-15-16-17-18. Günleri bekleyin derim ben,uzun sürüyormuş adetiniz çünkü,28 günde adet olan biri 14.günde yumurtlaması oluyor deniliyor geneldeHanımlar selam, yeni üye oldum ama çok eski takipçiyim üyeliksiz girer okurdum burayı.
Neyse..
Ben de herhangi bir sorun yok, adetlerim 29-31 gün aralığında oluyor. Adet bittikten 2/3 gün sonra test yapmaya başladım ama benimkiler 2 çizgi de koyu olmuyor.
anlayan varsa bakabilir mi lütfen şimdiden teşekkür ederim
tarihleri tersten yazmışım ama 16 sında başladım yapmaya 17si unuttum sonrası devam ediyor zaten.
Hasta oldum bileCanim devam et adetin son haftasinda yumurtlayanlar var
Evet 2 saat öncesinde sıvı almıyorum saat 14.30 da yaptım her günTesti nasıl yapıyorsunuz sıvı alımına dikkat ediyormusunuz
Evet o günlerden önce başladım zaten sonuç bunlar.. başkalarında nasıl koyu çıkıyor çok merak ettim üstelik bu 2.ay hala çift çizgi çıkmadıAdetinizin başlangıcından hesaplayarak 14-15-16-17-18. Günleri bekleyin derim ben,uzun sürüyormuş adetiniz çünkü,28 günde adet olan biri 14.günde yumurtlaması oluyor deniliyor genelde
Ovu testi kullanımı :
Sabah 7 de ilk idrare
Sıvı almadan kahvaltı yapılabilir
11 de ikinci idrar ile ovu testi yapılır
Yum a yakın zamanda günlük test sayısı artacağı için susuzluk çok ise test arkasından çeyrek su bardağı su içilir 20-30 snra wc ye çıkılır üstüne 2-3 saat eklenip test yapılır
Aksi takdirde test yanıltabilir özellikle sıvı alımına dikkat edilmeli
Evet 2 saat öncesinde sıvı almıyorum saat 14.30 da yaptım her gün
Peki test öğlen 12 de pic olup 5-6 gibi açıldığında ne olacak ya da gece ? Test yapılmayacak mı2.idrar ile 11’de denilmiş ama çoğu yerde sabah 10.00 akşam 20.00 arası yapılabilir deniyor
Aa adet zamanin miydi. Hem ben sana birşey diycem. Çok sevdiğim bir söz var. Allah geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur. Bu söz ben temsili. 7 yil bekledim kullanmadigim ilac bitki kalmadı. Türkiye'nin en ünlü dr. Muayene oldum olmadı.... 3 tüp bebek yaptırdım. 3. De kızım doğdu. Hemde bakmaya kiyamazsin. Bi de hem zeki hem akıllı bebekligi beni hiç üzmedi. Gebeliği saymıyorum. Demem o ki evet cok istiyoruz. Her kırmızıyı gördüğümüzde sabaha kadar ağlıyoruz. Belki çocuklu evlere bile gitmek istemiyoruz. ( Ben öyle idim.) Ama olmuyorsa zamanı vardır. Bize sabırla o zamanı beklemek düşüyor. Nefes aldığımız sürece umut her zaman var. Bu ay olmazsa diğer aya. Diğer aya olmazsa öteki aya illaki olacaktır. Sabırla beklemekten baska çaremiz yok canım bu ay Kısmet değilmiş de ağlama üzülme stres yapmaHasta oldum bile
Mantıklı olanı test koyusmaya başladığında günde iki kere yapmak. İlk idrar olmayacak testten 1 saat once sivi almamak yeterli. Ve aynı saatlerde olmalıPeki test öğlen 12 de pic olup 5-6 gibi açıldığında ne olacak ya da gece ? Test yapılmayacak mı
Allahım bağışlasın yavrunu 2. Yi mi istiyosunusuzYaa çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın.Bazı şeyler biraz canımı sıkıyo stres yapmak istemiyorum bakalım halırlısı. Ocak başında 1 yılımız doluyo tekrar gidicem doktora o zamana belki kendiliğinden olur kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?