- Konu Sahibi Periningelecegi
-
Hala koyu çıkıyorsa belki hamlesindir benim yarın adet olmam lazım olucam galiba ağrım varPco yok bende kendi kendime teşhis koyuyorum sanırım roktora gittim sadece ultrasonla bakmıştı pco yok bence yumurtlama zamanı mi gitsem bide doktoro aceba
Bende de ultrason baktı hem karın hem vajinal olsaydı söylerdi herhalde görünürdü adet gecikmelerim de çok yok en geç 32 günde bir en erken 27 işte ama belkide yumurta çatlamıyordur bazı aylar çatlamayabilirmiş ama senin daha 2 gün olmuş yarın da dene silikleşmezse o zaman bunları düşün derim aklını çok bulandırma bence canım zaten çocuk için çok fazla yoruyoruz aklımızıPco yok bende kendi kendime teşhis koyuyorum sanırım roktora gittim sadece ultrasonla bakmıştı pco yok bence yumurtlama zamanı mi gitsem bide doktoro aceba
Hala koyu çıkıyorsa belki hamlesindir benim yarın adet olmam lazım olucam galiba ağrım var
Benimde bir iki güne olmam gerekiyor geç döllenme olmuştr inşllahHala koyu çıkıyorsa belki hamlesindir benim yarın adet olmam lazım olucam galiba ağrım var
İki gün derken anlamadım yarın adat olmam lazım takvime göre yumurtlamayı görünce bıraktım test yapmayı iki gün ard arda koyuydu ikiside sonra silikleşti o günleri değerlendirdim sonra yapmadımBende de ultrason baktı hem karın hem vajinal olsaydı söylerdi herhalde görünürdü adet gecikmelerim de çok yok en geç 32 günde bir en erken 27 işte ama belkide yumurta çatlamıyordur bazı aylar çatlamayabilirmiş ama senin daha 2 gün olmuş yarın da dene silikleşmezse o zaman bunları düşün derim aklını çok bulandırma bence canım zaten çocuk için çok fazla yoruyoruz aklımızı
İnşallah canım durumunu bildirBenimde bir iki güne olmam gerekiyor geç döllenme olmuştr inşllah
İki gün derken anlamadım yarın adat olmam lazım takvime göre yumurtlamayı görünce bıraktım test yapmayı iki gün ard arda koyuydu ikiside sonra silikleşti o günleri değerlendirdim sonra yapmadım
[/QUOTE 2gğn arş arda koyu çıkan gün yeni değil mi yani
Canim şuan pik yapmış bu koyuluk onemli olan ilk 10 dakika icinde olması muhtemelen yarin catlayacak cunki 36 saatte çatlıyorArkadaşlar bugün tekrar yaptım ovulasyon testini ve sonuç bu şekilde,24 saat geçti pikin üzerinden ama hala böyle, sizce normal mi anlamadım ben
İnşallah canım durumunu bildir
Evet 2 dk bile sürmedi bu hale geldi ,anladım çok teşekkür ederimCanim şuan pik yapmış bu koyuluk onemli olan ilk 10 dakika icinde olması muhtemelen yarin catlayacak cunki 36 saatte çatlıyor
AY hade bakalım tutmuştur inşllah 2gün koyuluk devam etmesi de normalmiş zaten test yapmadın mı hiçYok canım adetin 15.16. Günü koyuydu17. Gün silikleşince bıraktım çatlamıştır diye yarın adetgünüm bakalım
AY hade bakalım tutmuştur inşllah 2gün koyuluk devam etmesi de normalmiş zaten test yapmadın mı hiç
Hayırlısı bakalım ama hiç gebeyim gibi hissetmiyorumGaza gelip taaa 5 gün önce yapmıştım tabi neğatifti
Ahhaha aynı ben cünkü geçen ay kimyasal yaşadım ıkı önce silik ile öğrenmiştim yine öyle olur diye erkenden yapım dedim ama mallesef olmadı negatif 3gğne belli olur benimkisi senşnde bekle 1 2 gün geciksin öyle yap inşllah pozitif haberler veririsinGaza gelip taaa 5 gün önce yapmıştım tabi neğatifti
Hayırlısı bakalım ama hiç gebeyim gibi hissetmiyorum
Rica ederim canim firsatin varsa devlet. Has. Git bi ultrasyona gir. Ben öyle yaptim cuma catlatma iğnesi olacağım. İs yumurtayla bitmiyor rahim kalınlığı da çok önemli. Rahim kalinligim ince birazEvet 2 dk bile sürmedi bu hale geldi ,anladım çok teşekkür ederim
Bunun için testere dişli aslan pençesini önermişti Saraçoğlu hiç denedin mi canım,ben de bu ay başladım onu içiyorumRica ederim canim firsatin varsa devlet. Has. Git bi ultrasyona gir. Ben öyle yaptim cuma catlatma iğnesi olacağım. İs yumurtayla bitmiyor rahim kalınlığı da çok önemli. Rahim kalinligim ince biraz
Kuzum benim denemediğim birşey kalmadı.Bunun için testere dişli aslan pençesini önermişti Saraçoğlu hiç denedin mi canım,ben de bu ay başladım onu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?