• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

Arkadaşlar bu ovülasyon testini adet bittikten kaç gün sonra yapmaya başlamak lazım
ovulasyon_gunu.jpg

canım kopyala yapştr yaptım ama çıkmadı neden orda döngüye göre hangi günde basşlamn gerektiği yazıyrdu kaçgünde bir oluyrsn
Bende kopyala yapıştır yaptım ama olmadı. Ben şuan dkh kullanıyorum ama Dr önümüzdeki aydan itibaren bırak dedi hapı. 1 sene deneyin dedi. O nedenle şuanda düzenli oluyorum ama gelecek ay nasıl olur bilmiyorum

Arkadaşlar bir yazı buldum ama kopyalayacağız. Şöyle diyor 28 günde bir adet olan kadında adet olduktan itibaren 14 gün say. O gün yumurtlama olurmuş. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2 gün ara ile ilişki diyor. Eğer 30 günde bir adet oluyorsanız 16. Gün yumurtlama oluyormuş. Bu duruma göre ben önümüzdeki aydan itibaren adet başlangıcı ile 14 gün sayıp ovülasyon testi yapsam hergüm olurmu

Kizlar ben anlamadim dunde cift cizgiydi bugunde niye boyle oldu bugun acilmasi lazimdi cizginin ama halen koyu boyle olan varmi

Ama şoyle Bi durum var ben adetime beş gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı kan testinde bile çıkmadıysa ovulasyon testini çok etkilemez sanırım
Ismihan cim adete bes gun kala beta hcg değerin kacti. Benim adete 6 gun var bugun 0.48 cikti. Negatif biliyorum ama hep 0.1 cikardi normalde.

Ismihan cim adete bes gun kala beta hcg değerin kacti. Benim adete 6 gun var bugun 0.48 cikti. Negatif biliyorum ama hep 0.1 cikardi normalde.
canım kusura bakma nolur geç gördüm valla bilmiyorum canım ben aradım negatif dediler kaç diye sormadım adetim 3 gün geçti yaptırdım tekrar işte 518 çıkmıştı

Arkadaşlar bir yazı buldum ama kopyalayacağız. Şöyle diyor 28 günde bir adet olan kadında adet olduktan itibaren 14 gün say. O gün yumurtlama olurmuş. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2 gün ara ile ilişki diyor. Eğer 30 günde bir adet oluyorsanız 16. Gün yumurtlama oluyormuş. Bu duruma göre ben önümüzdeki aydan itibaren adet başlangıcı ile 14 gün sayıp ovülasyon testi yapsam hergüm olurmu
canım geç olur o kişiden kişiye değişiyor bazı insanlar adetten hemen sonra bazıları adetten hemen önce bazıları ortalarında yumurtluyor eğer sen 28 günde bir adet oluyorsan 11. Gün başla birde 2 gün ara verme doktor bana 1 gün ara verin dedi her ay adet beklemek çok kotu rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah

canım kusura bakma nolur geç gördüm valla bilmiyorum canım ben aradım negatif dediler kaç diye sormadım adetim 3 gün geçti yaptırdım tekrar işte 518 çıkmıştı
Sagol cnm cevap için. Bekleyip goreyim bu ay olmasi pek mumkun degil ama oyle bi deger gorunce acaba dedim. Doktoru mu aradim bekle olabilir dedi.

Arkadaşlar en garanti diyebileceğiniz tavsiye ettiğiniz ovülasyon testi markası hangisi?
Ben bi ay kullandim laboquick diye bi marka ama bilmiyorum tavsiye edip etmeme konusunda bisey diyemem. Dijital olanlar gülen yuz cikan testler varmis onlardan kullananlar memnundu

Canım hangi marka acaba onlar? İnternetten fiyatlara baktım fakat o dijital olanlar çok pahalı 100 tl üzeri. Fazla alacağımı düşünürsek beni aşıyor

Ovulasyon testi hamileligi de gosteriyor mus. adete 2 gun kala yapanlar iki cizgide kipkirmizi ise hamileligi net belli ediormus.bnm adete 6 gunum var .kasiklarim da cok degisik bir agrii ve gazimdavar bu ay ovulasyon gunumu takip ederk yaptik.ins bebis vardı.???? Hamileliginiovulasyonla öğrenen varmiii

arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yok :( normalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..

Ovulasyon testi hamileligi de gosteriyor mus. adete 2 gun kala yapanlar iki cizgide kipkirmizi ise hamileligi net belli ediormus.bnm adete 6 gunum var .kasiklarim da cok degisik bir agrii ve gazimdavar bu ay ovulasyon gunumu takip ederk yaptik.ins bebis vardı.???? Hamileliginiovulasyonla öğrenen varmiii
Yaptinmi ovulasyon testini canim merak ettim

arkadaslar ben de clearblue dijital ovulasyon testi kullanmaya basladim 4 gundur yanip sonen gulen yuz cikiyor bu ne demek anlayamadim internette de her yere baktim herhangi bir aciklama yok :KK43: normalde sabit gulen yuz cikmasi gerekiyor o da yumurtlamanin oldugu gunu gosteriyormus.. ama ben de isler karisti hatami yapiyorum ? bi bilen varsa lutfen yardm etsin..

merhaba canim bende ayni testi kullaniyorum ama senin ki gibi hic olmadi. yani bir iki gun bos daire cikiyor,sonra 1 gun yanip sonen yuz ve ertesi gun sabit gulen yuz. sabit cikinca yapmayi birakiyorum. ama 2 yildir hep husrannn :(

merhaba canim bende ayni testi kullaniyorum ama senin ki gibi hic olmadi. yani bir iki gun bos daire cikiyor,sonra 1 gun yanip sonen yuz ve ertesi gun sabit gulen yuz. sabit cikinca yapmayi birakiyorum. ama 2 yildir hep husrannn :KK43:

merhaba tesekkur ederim cevabin icin canim ya insallah rabbim hayrlisiyla verir ben de ilk defa bu ay kullanmaya basladim 1bucuk yildir evliyim gecen yil dusuk oldu :( smdi istiyoruz cocuk ama pek umitli degilim yurtdisinda yasiyorum stres sikinti cok etkiliyor diyorlar :110: insallah rabbim sana hayrli evlatlar versin neden olmuyor peki doktora gittin mi?

Back