• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi kullananlar bakabilirmi?

hiç kimseden cevap gelmedi:110:dün eve gttim hemen test yaptım önceki günler gibi soluklaşmıştı hemen.ama forumdaki arkdsların dediği gibi 14.günde öyle aşırı koyu değildi zaten :KK64:içimde kalmasın diye dün akşam da ilşkye grdik ama:KK60:bu akşam da denemeyi düşünyrm sizce daha ne kadar devam edim çnkü banyo etmekten skldım :KK59:
ya biri yardımcı olabilir mi konusmaya ihhtycm var :KK61:

canim benimde ayni hep negatif goruyorum hic kopkoyu olmadi ama gun asiri devam ediyoruz.. kafani takmamaya calis
canım tesekkr ederm bnm onbeşinde cıktı bi daha ckmadı bizde o geceyi ve iki geyi değrlndrdk şimdi adet trhini beklyruz?sen ne zamndr deniyosun

Benimde 4 gun once cikti ama dedigim gibi kizlatin bahsettigi gibi kopkoyu degildi.. ayni durumdayiz biz hala gun asiri devam... hala test yapiyorum bigun daha koyu bigun cok silik cikiyoo yuzden guvenemedim.. birde dilinin altina uyanir uyanmaz diji termometre koy eger 36.5 ustundeyse genelde yumurta catlamis demektir.. bikac gun takip et inis cikislari.. ins iyi haberlerini aliriz.. :)

En fazla bu kadar kizardi simdiye kadar. Yumurta catladimi emin olamiyorum o yuzden..

Eklentiler

• 20141224_130457.jpg
    20141224_130457.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 449
Evet loboquic.. neden koyu olmadi insan supheye dusuyo ister istemez ovulasyon olmuyo mu acaba olmadan adet mi goruyorum falan filan.. ben sana diyorum ama insan taktikca takiyor neyse ama takmamaya calisiyorum ;)

Evet loboquic.. neden koyu olmadi insan supheye dusuyo ister istemez ovulasyon olmuyo mu acaba olmadan adet mi goruyorum falan filan.. ben sana diyorum ama insan taktikca takiyor neyse ama takmamaya calisiyorum :KK66:
yumurtlamadan adet görmek mümkün mü? benm o koyu cktğı günn sbhnda dktra gtmştm doktor yumurtamı göstermşti bana işte yumrtan diye

Ozel doktora mi gidiyorsun ?devlette cok zor ilerliyor sira almak zor. Ben daha hic gitmedim. Ovulasyon olup olmadigini mi soruyorsun direk yoksa kontrol diye mi doktora gorunuyorsun

ladem doktora neden gitmiyorsun yoksa sende benm gibi doktora gtmeye ernnlerden misin?:KK47:eşimin ısrarları sonucu ben evlendkten üç ay snra adetmn üçüncü günü gidip hormn testi yaptrdım geçen cuma da gidip idrar testi yaptrdm değerlen güzel dedi doktor:KK16:bence sen de git en azından için rahat eder ya da bi sorun varsa (inşallah yktur) ona göre tedbirni alırsın:KK55:
canım bende aşırı derecede doktor korkusu var 10. aydayız daha yok bebis allah büyük bakalım isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Ca
merhaba kızlar. biz 7 aydır deniyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. bu ay ovulasyon testi aldım ve uyguladım. ama galiba yanlış uyguladım. ovulasyon testinde çift çizgiyi görmeden 1 gün önce ilişkide bulunduk. ve ertesi sabah çift çizgiyi görünce o günün akşamı yine ilişkide bulunduk. ve üstünden 2 gün geçti. ama galiba çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ve 48 saat sonra ilişkide bulunmak lazımmış. şimdi benim hamile kalma ihtimalim varmı acaba ? bilgisi olan varmı?
canım hamile kalma ihtimalin var şuan 8 haftalık hamileyim bende :) ben çift çizgiyi sabah gördüm o gün beraber olduk ve hamile kaldım :):)

Ozel doktora mi gidiyorsun ?devlette cok zor ilerliyor sira almak zor. Ben daha hic gitmedim. Ovulasyon olup olmadigini mi soruyorsun direk yoksa kontrol diye mi doktora gorunuyorsun
özel hastaneye gttm bi kere canım bi kere de devlete gtmştm

Arkadaslar cift cizgiyi koyu yakaladiktan sonra teste devam ettiginizde surekli silik cizgi cikiyormu yoksa kayboluyor mu. Ben koyu cizgiyi 29 aralikta yakaladim devam ediyorum teste en sob bugün yaptim silik cizgi var resimdeki gibi

Eklentiler

• 20150103_121731.jpg
    20150103_121731.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 339
Arkadaslar cift cizgiyi koyu yakaladiktan sonra teste devam ettiginizde surekli silik cizgi cikiyormu yoksa kayboluyor mu. Ben koyu cizgiyi 29 aralikta yakaladim devam ediyorum teste en sob bugün yaptim silik cizgi var resimdeki gibi
benimki devam ediyordu silik Bi şekilde

Ama şoyle Bi durum var ben adetime beş gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı kan testinde bile çıkmadıysa ovulasyon testini çok etkilemez sanırım

Ama şoyle Bi durum var ben adetime beş gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı kan testinde bile çıkmadıysa ovulasyon testini çok etkilemez sanırım
Aslinda bizim bu ay olmasi cok zor ben sehir dışında gorev yaptigimdan yumurtlama gunumden iki gun önce iliski yaşandı bidaha yasanmadi. Göğüslerimde hissedilir bi agri var suphelendim. Akinti falan yok diger belirtiler yok. Sağol cnm cevap icin

Back