- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
- Konu Sahibi esraesra34
yardım edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tesekkr ederm bnm onbeşinde cıktı bi daha ckmadı bizde o geceyi ve iki geyi değrlndrdk şimdi adet trhini beklyruz?sen ne zamndr deniyosuncanim benimde ayni hep negatif goruyorum hic kopkoyu olmadi ama gun asiri devam ediyoruz.. kafani takmamaya calis
bu test laboquik mi ? bnmki de böyleydi işte böyle çktktan snra ben ertesi gün yaptım önceki gnler gibi silk çkmştıEn fazla bu kadar kizardi simdiye kadar. Yumurta catladimi emin olamiyorum o yuzden..
yumurtlamadan adet görmek mümkün mü? benm o koyu cktğı günn sbhnda dktra gtmştm doktor yumurtamı göstermşti bana işte yumrtan diyeEvet loboquic.. neden koyu olmadi insan supheye dusuyo ister istemez ovulasyon olmuyo mu acaba olmadan adet mi goruyorum falan filan.. ben sana diyorum ama insan taktikca takiyor neyse ama takmamaya calisiyorum
canım bende aşırı derecede doktor korkusu var 10. aydayız daha yok bebis allah büyük bakalım isteyen herkese nasip etsin Rabbimladem doktora neden gitmiyorsun yoksa sende benm gibi doktora gtmeye ernnlerden misin?eşimin ısrarları sonucu ben evlendkten üç ay snra adetmn üçüncü günü gidip hormn testi yaptrdım geçen cuma da gidip idrar testi yaptrdm değerlen güzel dedi doktorbence sen de git en azından için rahat eder ya da bi sorun varsa (inşallah yktur) ona göre tedbirni alırsın
canım hamile kalma ihtimalin var şuan 8 haftalık hamileyim bende :) ben çift çizgiyi sabah gördüm o gün beraber olduk ve hamile kaldım :):)merhaba kızlar. biz 7 aydır deniyoruz ama bir türlü bebeğimiz olmadı. bu ay ovulasyon testi aldım ve uyguladım. ama galiba yanlış uyguladım. ovulasyon testinde çift çizgiyi görmeden 1 gün önce ilişkide bulunduk. ve ertesi sabah çift çizgiyi görünce o günün akşamı yine ilişkide bulunduk. ve üstünden 2 gün geçti. ama galiba çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ve 48 saat sonra ilişkide bulunmak lazımmış. şimdi benim hamile kalma ihtimalim varmı acaba ? bilgisi olan varmı?
özel hastaneye gttm bi kere canım bi kere de devlete gtmştmOzel doktora mi gidiyorsun ?devlette cok zor ilerliyor sira almak zor. Ben daha hic gitmedim. Ovulasyon olup olmadigini mi soruyorsun direk yoksa kontrol diye mi doktora gorunuyorsun
benimki devam ediyordu silik Bi şekildeArkadaslar cift cizgiyi koyu yakaladiktan sonra teste devam ettiginizde surekli silik cizgi cikiyormu yoksa kayboluyor mu. Ben koyu cizgiyi 29 aralikta yakaladim devam ediyorum teste en sob bugün yaptim silik cizgi var resimdeki gibi
Canm hamile oldugunda mi devam etti yoksa olmadigin aylarda da devam ediyormuydu. Yumurtlama biteli 7 gun oldu hala devam edince bi umutlandim silik de olsabenimki devam ediyordu silik Bi şekilde
valla ben kullandım hamile kaldım canım ilk seferde o yüzden tam bir yorum yapamıcamCanm hamile oldugunda mi devam etti yoksa olmadigin aylarda da devam ediyormuydu. Yumurtlama biteli 7 gun oldu hala devam edince bi umutlandim silik de olsa
Aslinda bizim bu ay olmasi cok zor ben sehir dışında gorev yaptigimdan yumurtlama gunumden iki gun önce iliski yaşandı bidaha yasanmadi. Göğüslerimde hissedilir bi agri var suphelendim. Akinti falan yok diger belirtiler yok. Sağol cnm cevap icinAma şoyle Bi durum var ben adetime beş gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı kan testinde bile çıkmadıysa ovulasyon testini çok etkilemez sanırım